Darkofheaven
کاربر سایت
من یه سوالی راجع به شوگون در مورد اپیزود اول دارم اگه کسی حال داره لطفا یه توضیح بده:
مادر ولیعهد تو دهکده ی تروناگا مونده ؟ چرا ؟ اصلا چرا اونجاس و خود ولیعهد تو اوساکا ؟
بعد اونجا که تروناگا پیش بقیه ی Regentها هستش و بهش میگن که باید برگردونی مادر ولیعهد و میگه که عروسم که خواهر مادر ولیعهد ه پا به ماهه؟
بعد چرا بچه ی عروسش رو دستور میده که بکشن ؟ (صحنه ی بعد از شورا نشون میده که پسرش اومده میخواد بچه رو بگیره ببره بکشه که مامانه بچه رو نمیده و مقاومت میکنه)
کلا گیج شدم این تیکه رو میشه توضیح بدید لطفا؟
هرچی هم Recapدیدم به این قسمت کسی اشاره نکرد!
این طرف احتمالا پسره بعد از اسکورتینگ رو مانیتور
داداش گیم اف ترونز فصل اولش دو دقیقه هم جنگ نداشت کلا و اتفاقا بخاطر این مطرح شده که سریال دیالوگ محوری هست نه اکشنحقیقتش من بعد از تعریفای بشدت زیاد از شوگان چه اینجا که میمودن میگفتن برای یه اپیزودش باید اهنگ باران کستمیری گیمو باید میذاشتن یا میگفتن خیلی خفنه و از این حرفا چ توی ایسنتا ign و بقیه پیجا خیلی بولدش کرده بودن خلاصه من دیشب شوگان رو به چشم گیم اف ترونز بعدی نشستم به دیدن و واقعیتش نیومدم بگم نه سریال اشغال بود یا بده ولی در این حد که بولدش کردن واقعا نبود بیشتر میتونستین بگین شبیه وراثت یا اکسپنس چون من هر اپیزود منتظر یه صحنه جنگ خفن یا هیجانی که دست پاهام یخ بزنه بقول معروف سریال خوبی هستش بنظرم نه کمتر نه بیشتر بازیا هم بد نیست ولی کلا احساس میشه کرد بودجه سریال کمه بیشتر با صحبت سیاسی بازی میگذره داستان در کل خلاصه همونطور که کاربر صدرا گفت اگر کسی میخواد ببینتش با چشم گیم اف ترونز و سریال جنگی و پرتنش نباید بره سمتش که بخوره توی ذوقش مثل من.
بنده کل گیم منظورم بود یه فصل منظورم نبود ولی همون فصل اول صحنه های خیلی خفنی داشت که من توی شوگان شاید دو سه صحنه بود در این حد بود...داداش گیم اف ترونز فصل اولش دو دقیقه هم جنگ نداشت کلا و اتفاقا بخاطر این مطرح شده که سریال دیالوگ محوری هست نه اکشن
یه ویچر کم داره کنار Halo.
خب دقیقا منم تقریبا همینه نظرم الکی سریال بولد شده سریال بدی نیست به هیچ وجه ولی سریال wow هم نیستش یه سریال خوب خوش ساخت بنظر بنده.اینکه میگن شوگون شبیه got هست، نه بخاطر وسط و مقیاس کار که بخاطر برگ برنده خود got هست. اینکه فک کنیم منظور از این شباهت وسعت کاره بنظرم برگ برنده اصلی got رو از دست دادیم و حس نکردیم.
در واقع ندید هم میشه نتیجه گرفت یه مینی سریال ۱۰ قسمتی نمیتونه با کاری مثل got از نظر وسعت مقایسه بشه. هر چند که تو همون got هم ما دائما در حال تماشای نبردها و صحنه های عظیم نبودیم.
دنیای got دنیای سیاست ورزی، خیانت و منفعت طلبی بود که باعث خلق داستان غیر قابل پیش بینی، جذاب و درگیر کننده شده بود چیزی که تو شوگون نمونه کوچیک شده اونو میبینیم. وگرنه نبردهای بزرگ و فانتزی و ... رو تو خیلی فیلم ها و سریال ها میشه پیدا کرد.