TV Center

هم نمره منتقدا بی ارزشه هم صدای فالوت فنا
مهم اینه خودت حال میکنی یا نه, نمرات سریال tlou رو دیدم گفتم اوه اوه عجب شاهکاری گرفتم دانلودش کردم 2 قسمت هم نتونستم تحمل کنم...
یعنی قسمت سوم رو ندیدی؟ :D :D

معمولا خود بازی رو به فیلم و سریال ترجیح میدم، از ویچر بگیر تا همین فال اوت، من عاشق فال اوت و کلا بی جی اس هستم، حداقل +1000 چه بسا 2000 ساعت از نسل 7 تا حالا فال اوت و الدر اسکرولز زدم، ده ها پلی ترو در مجموع (+10 و خیلی بیشتر حداقل)، ویچر هم حتی همینطور،

با این حال دوست دارم فال اوت رو زودتر ببینم که چه کردن، حال و هواش به تنهایی لذت بخشه، ولی باز هم، همیشه بدون استثنا:

بازی >>>>>>>>>>>>>خیلی>>>>>>>>>>>>> فیلم و سریال...

همین الانم بیشتر انگیزه برای بازی کردن دارم، تا دیدن سریال، ولی حتما میبینم مخصوصا چون تاد تایید کرده...

*الدر هم پتانسیل خوبی برای سریال شدن داره...

همین الانم بیشتر انگیزه برای بازی کردن دارم، تا دیدن سریال، ولی حتما میبینم مخصوصا چون تاد تایید کرده...
واکنش من هم به اپیزود اول: :دی
View attachment Homelander _It was perfect_ interview speech 1080p.mp4
عمو تاد رو سفیدمون کرد :دی حالا نمیدونم جلوتر چیکار کردن اما شروع سریال دقیقا از همون فرمول بازی ها استفاده میکنه، چقدر هم طراحی محیط والت، لباسا، Power Armor ها و ... پرفکت هست، خرکیف میشه آدم.
بهترین شروع رو بنظرم Fallout 3 داشت اینم در همون سطح بود برام تقریبا.

---
واسه دوستانی که بدون انجام بازیا میخوان سریالو ببینن فقط توجه داشته باشید دنیای آخرالزمانی فالوت کلا متفاوته از بقیه، یه جا ممکنه خیلی جدی و دارک بشه یه جا خیلی احمقانه و فان، یعنی اصلا به دید مقایسه با Silo و Tlou و اینا نرید سمتش چون فازش فرق داره با اوناها.

آخرین ویرایش:
قسمت اول فالوت عالی بود. همه چیز حس و حال بازی رو داره. موزیک و کرکترا و فضای سریال و همه چی. خیلی خوب ساختنش. یه جورایی مطمئنم تا آخر همین کیفیت رو حفظ خواهد کرد و امیدوارم همینطورم باشه. برای ما به عنوان گیمر، همیشه خود بازیا یه چیز دیگن اما خووبه که سریالای با کیفیتی مثل تلو و فالوت هم ببینیم. برای مخاطبینی که گیمر نیستن هم میتونه جالب باشه که ببینن چقدر دنیای بازی‌ها جذاب و عمیق و درگیر کنندس.

معمولا خود بازی رو به فیلم و سریال ترجیح میدم، از ویچر بگیر تا همین فال اوت، من عاشق فال اوت و کلا بی جی اس هستم، حداقل +1000 چه بسا 2000 ساعت از نسل 7 تا حالا فال اوت و الدر اسکرولز زدم، ده ها پلی ترو در مجموع (+10 و خیلی بیشتر حداقل)، ویچر هم حتی همینطور،

با این حال دوست دارم فال اوت رو زودتر ببینم که چه کردن، حال و هواش به تنهایی لذت بخشه، ولی باز هم، همیشه بدون استثنا:

بازی >>>>>>>>>>>>>خیلی>>>>>>>>>>>>> فیلم و سریال...

*الدر هم پتانسیل خوبی برای سریال شدن داره...
دقیقا. با یه تغییر کوچولو برای منم ترتیبش اینجوریه:

کتاب ≥ بازی > فیلم و سریال

و ترجیح میدم اگه اثری این سه بخش رو داشته باشه به این ترتیب تجربه کنم. یعنی در واقع هرچقدر خودم رو بیشتر درگیر کنه، بیشتر میپسندم. البته که بعضی وقتا هم طاقت نمیارم و ترتیب رو بهم میزنم :D🙈

--------

فال اوت رو هم قبلا بازی کردم و چند روز آینده میرم برای سریالش و این طور که دوستان تعریف میکنن مطمئنم که منم به اندازه بازیش دوستش خواهم داشت :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or