تا قبل این نمایشا آخر فک میکردم چون تاد هاوارد یکی از Executive producers ـاس هی اسمشو میارن اما تو این چندتای آخری رسما اسکرین تایمش از جاناتان نولان هم بیشتر بوده و انگار داری تریلرای گیمشو نگاه میکنی از بس روش حرف میزنه، خدا بخیر کنه
تازه فهمیدم Composer سریال رامین جوادی هست، یه ذره رفت رو هایپش
invincible واقعا عالی بود .هر چی که مارول تو کار کردن با دنیاهای موازی شورش رو در آورد و به بیراهه رفت این جا در استفاده از این درونمایه خوب جلو رفتن . تیم وویس اکتور های فصل دو هم پیشرفت چشم گیری داشته
منم فصل اولش رو دیدم خوشم اومد ولی فصل دوم یجوری شد!!
یک قسمت کلا داستان فضایی ها رو ول کرده بودن تمام زن های شهر جمع شده بودن واسه برابری حقوق و اینکه چرا حقوق زن ها کمتر از مرد هاست!
بعدش دیگه نمی دونم چرا میلم واسه ادامه ـش نمیکشید!
قسمت آخر Invincible هم دیدیم و باید بگم حیف از این همه پتانسیل
نمی دونم چرا این فصل به اندازه کافی به خط اصلی داستان پرداخته نشده.
واقعا خیلی meh تموم شد ، قسمت اول و آخر فصل پیش بمب اتمی بود و این فصل در حد ترقه بود
خوشبختانه به کیفیت کلی سری و اکتور ها اعتماد دارم چون هرجا داستان اصلی روایت می شد میترکوندن
فصل بعد اوایل 2025 بیاد و مثل فصل اول باشه بی زحمت
بنظرم یه رابطه ای بین توراناگا با زن پادشاه هست، اگر درست یادم باشه وقتی تو فلش بک داشت صحبت پادشاه با توراناگا رو نشون میداد یه جا پادشاه در مورد همسر آخرش به توراناگا گفت که جواب توراناگا این بود که من دنبال خانم ها نیستم و این حرفا...
بعد مسئله دیگه در مورد اون خانم صاحب چای خونه، از طرز صحبتش با توراناگا من اینطور برداشت کردم که یه چیزی می دونه، منطقا هم بنظرم باید اینطور بشه چون اون مکالمه چند دقیقه ای تو اون شرایط داستان نمیتونه پوچ بوده باشه.
چیزی دیگه ای که تو ذهنمه اینه که شاید پسر پادشاه برا توراناگا باشه. سه قسمت دیگه مونده بنظرم بعیده داستان همینجا تو قسمت ۷ تموم شده باشه.