TV Center

دوستان سیت کام کمدی خوب چی پیشنهاد میکنید
اینارم دیدم
sienfield - big bang - hymm - the 70S show - friends - office - It's Always Sunny in Philadelphia -

Community -​

Office رو اگه دوس داری Parks and Recreation رو حتما ببین (مال همون سازنده هاس) بنظر من تو همین لیستی که گذاشتی جز بهتریناست.
Arrested Development رو هم 3 فصل اولشو حداقل ببین عالیه بعدش میتونی دراپ کنی :D

Office رو اگه دوس داری Parks and Recreation رو حتما ببین (مال همون سازنده هاس) بنظر من تو همین لیستی که گذاشتی جز بهتریناست.
Arrested Development رو هم 3 فصل اولشو حداقل ببین عالیه بعدش میتونی دراپ کنی :D
Arrested Development راستش خیلی وقت پیش دیدمش ولی اصلا یادم نمیادش کامل دیدمش یا نه
Parks and Recreation هم 2 فصل اولش رو دانلود کردم یه 2 قسمت اولش رو دیدم زیاد خوشم نیومدش ولی اگر عین افیس از فصل دوم خوب شه باز خوبه
دوستمون هم که Malcolm in the Middle رو پیشنهاد دادن احتمالا جالب باشه در حد the 70s show باشه خوبه

• Like
Reactions: majidred2011
دوستان سیت کام کمدی خوب چی پیشنهاد میکنید
اینارم دیدم
sienfield - big bang - hymm - the 70S show - friends - office - It's Always Sunny in Philadelphia -

Community -​

سلام
تو لیستتون Scrubs رو ندیدم. خاصیت ریواچ بالایی داره و انس خاصی میشه با شخصیت هاش گرفت.
البته 8 فصل ببینید. فصل 9 ام رو فاکتور بگیرید.

Resident Alien خیلی خوب بود فصل اولش :D
منم فصل اولش رو دیدم خوشم اومد ولی فصل دوم یجوری شد!!
یک قسمت کلا داستان فضایی ها رو ول کرده بودن تمام زن های شهر جمع شده بودن واسه برابری حقوق و اینکه چرا حقوق زن ها کمتر از مرد هاست!
:-& :-& :-& :-& :-& :-&
بعدش دیگه نمی دونم چرا میلم واسه ادامه ـش نمیکشید!

Fallout - Console to Camera | Prime Video​

یه زمانی برعکس بود ولی الان: :دی
1712339269700.png

تا قبل این نمایشا آخر فک میکردم چون تاد هاوارد یکی از Executive producers ـاس هی اسمشو میارن اما تو این چندتای آخری رسما اسکرین تایمش از جاناتان نولان هم بیشتر بوده و انگار داری تریلرای گیمشو نگاه میکنی از بس روش حرف میزنه، خدا بخیر کنه :دی

تازه فهمیدم Composer سریال رامین جوادی هست، یه ذره رفت رو هایپش :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or