Disney 23
کاربر سایت
خیلی باحاله اوایل فصل اولش تا با نفرات اشنا بشی ممکنه یه مقداری عجیب باشه یکم تحمل کن بره جلو یکی از بهترینها میشهسریال بیگ بنگ تئوری به اندازه سنفیلد ، فرندز ، himym خنده دار هست ؟؟
یه چند باری تریلر و بعضی از بخش هاش رو دیدم نتونستم با کرکتر هاش ارتباط برقرار کنم
من تا الان ۵ قسمتشو دیدم ، داستان سریال باگ نداره به نظرتون؟ همش حس میکنم هیچ دلیل و توجیهی برای رفتاراشون نیست اصلا.کلیه سس شعرهایی که ذکر کردی ابداع نویسندگان فیلمنامه است و توی کتابش نیست.
دیالوگ نویسی سریال فاجعه است. اینا یه مشت فارغ التحصیل آکسفورد و کمبریج هستن و طوری حرف میزنن که اگر قرار بود ساقی کوکایین هم باشن ادبیاتشون همین طوری بود.
توی قسمت ۳ هم متاسفانه انیمیشن اسب یادآور انیمیشن اسب رونین بود.
از himym شاید ولی از اون دوتا دیگه نه بنظرم، با ساینفلد که اصلا شوخیشم زشته بنظرم شوخیاش بعد 5-6 فصل خیلی تکراری میشه من فصل 7 دراپش کردم.سریال بیگ بنگ تئوری به اندازه سنفیلد ، فرندز ، himym خنده دار هست ؟؟
یه چند باری تریلر و بعضی از بخش هاش رو دیدم نتونستم با کرکتر هاش ارتباط برقرار کنم
ز 4-5 قسمت به نظرم با همه شخصیتها ارتباط میگیری.سریال بیگ بنگ تئوری به اندازه سنفیلد ، فرندز ، himym خنده دار هست ؟؟
اتفاقا برخلاف the office که ۲ فصل طول کشید باهاش ارتباط برقرار کنم با himym از همون چند قسمت اول حال کردم بخاطر شخصیت بارنی استینسون البته تازه فصل یک رو تموم کردماز himym شاید ولی از اون دوتا دیگه نه بنظرم، با ساینفلد که اصلا شوخیشم زشته بنظرم شوخیاش بعد 5-6 فصل خیلی تکراری میشه من فصل 7 دراپش کردم.
در مورد ارتباط گرفتن باهاشونم بستگی به خودت داره چقد از چیزای نِردی خوشت بیاد اگه بیاد که باهاشون ارتباط برقرار میکنی.
یه نفر بخواد بره آکسفورد نه تنها خودش باید رزومه خوبی داشته باشه، بلکه پدر و مادرش هم باید رزومه خوبی داشته باشن.من تا الان ۵ قسمتشو دیدم ، داستان سریال باگ نداره به نظرتون؟ همش حس میکنم هیچ دلیل و توجیهی برای رفتاراشون نیست اصلا.
یا فلانی اگر یه کاریو انجام داده میگم خب چرا؟ به چه دلیل؟ همینجوری سیکیم خیاری اینا یهو میرن یه دسته گلی به آب میدن.
به قول شما هم چقدر بازی هاشون چرته!!! اصلا انگار نه انگار که مثلا اینا یه مشت دانشمندن.
شخصیت ساول که تو سریال خود یه امیر ایرانیه الان این چیش واقعا به یه دانشمند میخوره؟ نه به چیزی که تو قسمت اول ازش پشت سیستم نشون دادن نه بعدش که دیگه کم مونده بود بیاد مارو بک*ه
عجله نکن چند قسمت اولش یه مقداری گیج کننده ست به دلیل شوخی های علمی پیچیده شوناتفاقا برخلاف the office که ۲ فصل طول کشید باهاش ارتباط برقرار کنم با himym از همون چند قسمت اول حال کردم بخاطر شخصیت بارنی استینسون البته تازه فصل یک رو تموم کردم
فرندز که خداست ، ساینفیلد رو هم هنوز تماشا نکردم
من تو فرندز با چندلر بینگ ارتباط برقرار کردم تو himym هم با بارنی استینسون که از همون اول منو عاشق سریال کردن بعدش هم به واسطه اونا با شخصیت های دیگه
اما تو bing bang theory از همون اول با کارکتراش ارتباط برقرار نمیکنم یه قسمت دیدم
دقیقا با شما موافقم . البته من دراپش نکردم تا آخر به نظرم خیلی بهتر از himym هستشاز himym شاید ولی از اون دوتا دیگه نه بنظرم، با ساینفلد که اصلا شوخیشم زشته بنظرم شوخیاش بعد 5-6 فصل خیلی تکراری میشه من فصل 7 دراپش کردم.
در مورد ارتباط گرفتن باهاشونم بستگی به خودت داره چقد از چیزای نِردی خوشت بیاد اگه بیاد که باهاشون ارتباط برقرار میکنی.