TV Center

View attachment 332153

تریلر سریال مصری حشاشین (The Assassins)
تریلرش که خوب بود، خود سریال باید بیاد ببینیم چقدر به تاریخ وفادار بودن و داستان رو درست نشون دادن.
عجب چیزیه دمشون گرم امیدوارم زیرنویس فارسی براش بیاد
تاریخ اکران کی هست؟

اولين تريلر سريال penguin هم اومد.
چيز خاصى نشون نداد ولى دارك و خشن به نظر ميرسه كه قاعدتا بايدم اينطور باشه.
حداقل تو تريلر چقد پنگوئن وايب تونى سوپرانو طور ميداد.
فقط اميدوارم نخوان ازش ضد قهرمان بسازن!
اينا بايد هميشه ويلين بمونن.

كلا بت من ٢٠٢٢ شايد يكى از بهترين و وفادار ترين بت من ها به كميك هاش بود و واقعا بت من توش همون بهترين كاراگاه دنيا بود (بهتر از بت مناى نولان) و احتمالا اسپين آف خوبى بايد بشه سريال.
كلا دنياى سينمايي اين بت من خيلى پتانسيل داره.

آخرین ویرایش:

كلا بت من ٢٠٢٢ شايد يكى از بهترين و وفادار ترين بت من ها به كميك هاش بود و واقعا بت من توش همون بهترين كاراگاه دنيا بود (بهتر از بت مناى نولان) و احتمالا اسپين آف خوبى بايد بشه سريال.
مشکل من با بتمن ۲۰۲۲ این بود که بتمن رسماً توش ابله بود! مثلاً قرار بود بهترین کارآگاه دنیا باشه، ولی سر معماهای ساده هم حتی گوزپیچ میشد. ریدلر هم که کلا هرکاری دوست داشت طبق برنامه ی خودش پیش برد تا آخر!

سریال پنگوئن ساخته شده که ما Cobblepot رو به عنوان آنتی‌هیرو بهش نگاه کنیم؛ قانون نانوشته‌ای نیست که هیچ ویلینی نمی‌تونه آنتی‌هیرو بشه؛ هارلی کویین به خوبی در انیمیشن سریالی به همین نام شد و تل‌تیل گیمز یک رویکرد متفاوتی از «جوکر» در بازی Batman: Telltale Game - The Enemy Within به نمایش گذاشت.

بتمن 2022 منو یاد Arkham Origins می‌انداخت؛ یک بروس وین/بتمن جوان، خشمگین و کمی آماتور؛ انتظار نداشتم تو اون فیلم بشه «شرلوک هلمز» بندیکت کامبربنچ؛ به نظرم مت ریوز تو فیلم دوم غوغا می‌کنه!

قسمت اول 3 Body Problem به شدت برام ناامید کننده بود.
خط اصلی داستان چیز چندان پیچده‌ای نیست که بشه توش تر اساسی زد.
غربی شدن داستان قابل درک بود اما تصویری که از فارغ التحصیلان دانشگاهی نشون میده فرقی با کافه‌دارها نداره.
به نظر میاد اسپانسر سریال هم تولید کننده‌های سیگار باشن.

IMG_20240324_120527_944.jpg
دوستان سریال الحشاشین تولید مصر رو به هیچ وجه از دست ندید . خصوصا اگه مثل من عاشق تاریخ ایران ٬ خاورمیانه و Assassin's Creed هستید .
هرچی یوبیسافت در نشون دادن واقعیات و ریشه های این فرقه کم کاری کرده اینجا جبران میشه .
فضا سازی و موزیک نمیشه گفت پرفکته اما خیلی خوبه
تو همون اتمسفر Assassin's Creed 1 , origins و Mirage هست. لوکیشن‌های زیادی مثل قلعه الموت ، اصفهان و سمرقند دوران سلجوقی ، بغداد ، قاهره و ... توش وجود دارن که دیدنشون خالی از لطف نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or