TV Center

maxresdefault.jpg

سه اپیزود از The Ones Who Live رو دیدم. amc عجب آشغالی ساخته، یعنی هرچی از مزخرف بودن این سریال بگم کم گفتم. سرشار از دیالوگ های بی ارزش و فاقد اهمیت. اصلا داستانی وجود نداره، چهار نفر نشستن دور هم گفتن ریک و میشون رو داریم حالا بیایم یه داستان عشقولانه بسازیم که بیننده ها رو مثلا میخکوب کنیم . تو کل این سه قسمت یه مشت کارکتر فقط دارن برای هم روضه میخونن و **شعر میگن :D

خااک بر سرت amc که پتانسیل کارکتری مثل ریک رو با این سریال نابود کردی

View attachment 331443

سه اپیزود از The Ones Who Live رو دیدم. amc عجب آشغالی ساخته، یعنی هرچی از مزخرف بودن این سریال بگم کم گفتم. سرشار از دیالوگ های بی ارزش و فاقد اهمیت. اصلا داستانی وجود نداره، چهار نفر نشستن دور هم گفتن ریک و میشون رو داریم حالا بیایم یه داستان عشقولانه بسازیم که بیننده ها رو مثلا میخکوب کنیم . تو کل این سه قسمت یه مشت کارکتر فقط دارن برای هم روضه میخونن و **شعر میگن :D

حالا من که ندیدم برنامه ای هم واسه دیدنش ندارم، واکین دد اصلیم نصفه نیمه ول کردم ولی این یکی انگار گرفته :دی
1710529098117.png

با این تعداد رای و نمرات بعید نیست شونصد سیزن از تو اینم در بیارن :دی

حالا من که ندیدم برنامه ای هم واسه دیدنش ندارم، واکین دد اصلیم نصفه نیمه ول کردم ولی این یکی انگار گرفته :D
View attachment 331457

با این تعداد رای و نمرات بعید نیست شونصد سیزن از تو اینم در بیارن :D
آره نمراتش رو دیدم. بیشتر بخاطر حضور ریک و هیجانی که بیننده بعد از رفتنش از سریال اصلی دارن هست. شایدم از همین دوتا اسپین اف دیگه در بیارن :D

• Like
Reactions: TheGodfather
View attachment 331443

اتفاقا من سریالو دیدم و خوشم اومد حقیقتا من جزو کسایی بودم که سریال اصلیو با دی وی دی دو فصلشو میگرفتیم میدیدیم با بقیه و واقعا عالی بود فصلای اولش ولی بعد از فصل هفتم دراپ شد سریال بخاطر رفتن کارکتر اصلیو و داستان رفت توی دیوار و و و و کلا نمیشد نگاه کرد
الان سریال سه قسمتشو دیدم واقعا نمیدونم چه انتظار دارین از سریال حقیقتش خوش ساخته تا ابنجای کار کامل نمیشه قضاوت کرد ولی خوبه نسبتا به فواصل اخر سریال و اسپین اف های دری وری ترش من فقط یه کوچولو مشکل سر اطلاعات دیگه اسپین افا داشتم که مربوط به این سریال میشد که اونم مشکل خاصی نبود ولی در کل انتظار خیلی چیز خاصیم نداشتم ولی سوپرایزم کرد سریال جوری بود نشستم پاش امیدوارم همین روندو ادامه به بیراهه نره .

پوستر سریال Star Wars: The Acolyte. تریلرش هم فردا میاد.

97ec18_24GI9wRyiXcAAvnaY.jpg

نکته جالب در مورد سریال اینه که بالاخره از شر Skywalker Saga خلاص می‌شیم! :D یعنی برعکس بیشتر آثار جنگ ستارگان که برای اون دوران هستن و هر دفعه یه سری چیزهای تکراری و کاراکترهای آشنا رو می‌بینیم، این بار می‌ریم سراغ High Republic که مربوط می‌شه به سال‌ها قبل از ماجراهای فیلم‌ها و سریال‌ها.
داستان سریال برمی‌گرده به ۱۰۰ سال قبل از The Phantom Menace و در مورد یه سری جنایت‌های مرموز هست که یه جدای و شاگرد سابقش مأمور تحقیق در مورد اون‌ها می‌شن، ولی به تدریج اوضاع مخوف می‌شه و از این صحبت‌ها! :D
پخش سریال از ۴ ژوئن شروع می‌شه، یعنی حدود ۲.۵ ماه دیگه.

پوستر سریال Star Wars: The Acolyte. تریلرش هم فردا میاد.

97ec18_24GI9wRyiXcAAvnaY.jpg

نکته جالب در مورد سریال اینه که بالاخره از شر Skywalker Saga خلاص می‌شیم! :D یعنی برعکس بیشتر آثار جنگ ستارگان که برای اون دوران هستن و هر دفعه یه سری چیزهای تکراری و کاراکترهای آشنا رو می‌بینیم، این بار می‌ریم سراغ High Republic که مربوط می‌شه به سال‌ها قبل از ماجراهای فیلم‌ها و سریال‌ها.
داستان سریال برمی‌گرده به ۱۰۰ سال قبل از The Phantom Menace و در مورد یه سری جنایت‌های مرموز هست که یه جدای و شاگرد سابقش مأمور تحقیق در مورد اون‌ها می‌شن، ولی به تدریج اوضاع مخوف می‌شه و از این صحبت‌ها! :D
پخش سریال از ۴ ژوئن شروع می‌شه، یعنی حدود ۲.۵ ماه دیگه.
کری آن ماس توی تریلر بود و سریال رو مستقیم برد توی لیست انتظارم:دی
خوشبختانه تنوع نژادی خوبی هم توی سریال بود. الحمد لله.
به نظر میاد داستان توی شرق آسیای کهکشان خیلی دور قرار داره.

کری آن ماس توی تریلر بود و سریال رو مستقیم برد توی لیست انتظارم:D
خوشبختانه تنوع نژادی خوبی هم توی سریال بود. الحمد لله.
به نظر میاد داستان توی شرق آسیای کهکشان خیلی دور قرار داره.
به جز بانو و پنج ثانیه آخر تریلر، زیاد خوشم نیومد. :( هم یه حالت چیپی داره، هم با توجه به پوستر انتظار چیز سنگین‌تر و تاریک‌تری رو داشتم، ولی انگار بیشتر تو فاز مهدکودک جدای‌ها و این جور چیزها هست!
البته باز همین که از خاندان اسکای‌واکر و ماجراهای مربوط به ۹ تا فیلم جدا شدن، خبر خوبیه و باعث می‌شه همچنان منتظرش باشم. :D ولی می‌ترسم دوباره وصل بشه به اون‌ها و مثلاً این دفعه پدربزرگ آناکین و عمه چوباکا و... رو ببینیم و سریال تبدیل بشه به یه پیش‌زمینه دیگه برای اون داستان‌ها! :|

به جز بانو و پنج ثانیه آخر تریلر، زیاد خوشم نیومد. :( هم یه حالت چیپی داره، هم با توجه به پوستر انتظار چیز سنگین‌تر و تاریک‌تری رو داشتم، ولی انگار بیشتر تو فاز مهدکودک جدای‌ها و این جور چیزها هست!
البته باز همین که از خاندان اسکای‌واکر و ماجراهای مربوط به ۹ تا فیلم جدا شدن، خبر خوبیه و باعث می‌شه همچنان منتظرش باشم. :D ولی می‌ترسم دوباره وصل بشه به اون‌ها و مثلاً این دفعه پدربزرگ آناکین و عمه چوباکا و... رو ببینیم و سریال تبدیل بشه به یه پیش‌زمینه دیگه برای اون داستان‌ها! :|
خب دیگه نمیشه انتظار آدم بدی که فقط بده و به خاطر کودکی سختش رفتارهای سیث‌لردی از خودش نشون میده رو توی فیلم‌ها داشت.
باید کودکی جدای‌ها و سیث‌لردها رو ببینیم و این که به خاطر ظلمی که جامعه عدم پذیرای Diversity بهشون کرده و چیزشون قرمز شده (Light Saber شون) این رفتارها رو می‌کنن و ته دلشون چیزی نیست.
آخرش هم باید معلوم بشه جدای‌ها به این خاطر ازدواج نمی‌کنن که لگبت هستن و به خاطر عدم پذیرش قانونی ازدواج لگبت‌هاست که ازدواج نکردن.:>
-----
سوای این حرف‌ها بعید می‌دونم بخوان بچسبونن‌شون به اسکای‌واکرها. اینا Extended Universe قدیمی که خیلی هم داستان اسکای‌واکری خوب و جامعی بود رو انداختن دور و نسل اسکای‌واکرها رو هم منقرض کردن. چند سال هم هست توی کمیک و رمان و ... دارن روی High Republic سرمایه‌گذاری می‌کنن. احتمالا نمی‌چسبونن به اون ماجرا.
ماجرای ری رو هم که جدا براش برنامه دارن و اونم چندان اسکای واکر نیست.

شوگان مینی هست؟

بوی تمدید شدن برای فصل دوم رو نداره؟
چیزی که من از سازنده سریال خوندم این بود که از پایان بندی کتاب راضی هستن و علاقه ای به تغییر و ادامه دادنش ندارن، که این یعنی سریال همین یک فصل خواهد بود و فصل بعدی ای نداره.

پ.ن: همین رو می‌دادی نتفلیکس چهار فصل ازش در می‌آورد و قشنگ گند میزد به داستان اصلی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or