SΛDrA-HhH
Loyal Member
اپيزود ٤ شوگون بازم خيلى خوب بود.
روند خيلى آرومى داشت ولى آخرش خيلى ضربتى اصل داستانو شروع كرد.
روند خيلى آرومى داشت ولى آخرش خيلى ضربتى اصل داستانو شروع كرد.
حالا من که ندیدم برنامه ای هم واسه دیدنش ندارم، واکین دد اصلیم نصفه نیمه ول کردم ولی این یکی انگار گرفتهView attachment 331443
سه اپیزود از The Ones Who Live رو دیدم. amc عجب آشغالی ساخته، یعنی هرچی از مزخرف بودن این سریال بگم کم گفتم. سرشار از دیالوگ های بی ارزش و فاقد اهمیت. اصلا داستانی وجود نداره، چهار نفر نشستن دور هم گفتن ریک و میشون رو داریم حالا بیایم یه داستان عشقولانه بسازیم که بیننده ها رو مثلا میخکوب کنیم . تو کل این سه قسمت یه مشت کارکتر فقط دارن برای هم روضه میخونن و **شعر میگن
خااک بر سرت amc که پتانسیل کارکتری مثل ریک رو با این سریال نابود کردی
آره نمراتش رو دیدم. بیشتر بخاطر حضور ریک و هیجانی که بیننده بعد از رفتنش از سریال اصلی دارن هست. شایدم از همین دوتا اسپین اف دیگه در بیارنحالا من که ندیدم برنامه ای هم واسه دیدنش ندارم، واکین دد اصلیم نصفه نیمه ول کردم ولی این یکی انگار گرفته
View attachment 331457
با این تعداد رای و نمرات بعید نیست شونصد سیزن از تو اینم در بیارن![]()
اتفاقا من سریالو دیدم و خوشم اومد حقیقتا من جزو کسایی بودم که سریال اصلیو با دی وی دی دو فصلشو میگرفتیم میدیدیم با بقیه و واقعا عالی بود فصلای اولش ولی بعد از فصل هفتم دراپ شد سریال بخاطر رفتن کارکتر اصلیو و داستان رفت توی دیوار و و و و کلا نمیشد نگاه کردView attachment 331443
سه اپیزود از The Ones Who Live رو دیدم. amc عجب آشغالی ساخته، یعنی هرچی از مزخرف بودن این سریال بگم کم گفتم. سرشار از دیالوگ های بی ارزش و فاقد اهمیت. اصلا داستانی وجود نداره، چهار نفر نشستن دور هم گفتن ریک و میشون رو داریم حالا بیایم یه داستان عشقولانه بسازیم که بیننده ها رو مثلا میخکوب کنیم . تو کل این سه قسمت یه مشت کارکتر فقط دارن برای هم روضه میخونن و **شعر میگن
خااک بر سرت amc که پتانسیل کارکتری مثل ریک رو با این سریال نابود کردی
کری آن ماس توی تریلر بود و سریال رو مستقیم برد توی لیست انتظارمپوستر سریال Star Wars: The Acolyte. تریلرش هم فردا میاد.
![]()
نکته جالب در مورد سریال اینه که بالاخره از شر Skywalker Saga خلاص میشیم!یعنی برعکس بیشتر آثار جنگ ستارگان که برای اون دوران هستن و هر دفعه یه سری چیزهای تکراری و کاراکترهای آشنا رو میبینیم، این بار میریم سراغ High Republic که مربوط میشه به سالها قبل از ماجراهای فیلمها و سریالها.
داستان سریال برمیگرده به ۱۰۰ سال قبل از The Phantom Menace و در مورد یه سری جنایتهای مرموز هست که یه جدای و شاگرد سابقش مأمور تحقیق در مورد اونها میشن، ولی به تدریج اوضاع مخوف میشه و از این صحبتها!
پخش سریال از ۴ ژوئن شروع میشه، یعنی حدود ۲.۵ ماه دیگه.
به جز بانو و پنج ثانیه آخر تریلر، زیاد خوشم نیومد.کری آن ماس توی تریلر بود و سریال رو مستقیم برد توی لیست انتظارم
خوشبختانه تنوع نژادی خوبی هم توی سریال بود. الحمد لله.
به نظر میاد داستان توی شرق آسیای کهکشان خیلی دور قرار داره.
خب دیگه نمیشه انتظار آدم بدی که فقط بده و به خاطر کودکی سختش رفتارهای سیثلردی از خودش نشون میده رو توی فیلمها داشت.به جز بانو و پنج ثانیه آخر تریلر، زیاد خوشم نیومد.هم یه حالت چیپی داره، هم با توجه به پوستر انتظار چیز سنگینتر و تاریکتری رو داشتم، ولی انگار بیشتر تو فاز مهدکودک جدایها و این جور چیزها هست!
البته باز همین که از خاندان اسکایواکر و ماجراهای مربوط به ۹ تا فیلم جدا شدن، خبر خوبیه و باعث میشه همچنان منتظرش باشم.ولی میترسم دوباره وصل بشه به اونها و مثلاً این دفعه پدربزرگ آناکین و عمه چوباکا و... رو ببینیم و سریال تبدیل بشه به یه پیشزمینه دیگه برای اون داستانها!
![]()
چیزی که من از سازنده سریال خوندم این بود که از پایان بندی کتاب راضی هستن و علاقه ای به تغییر و ادامه دادنش ندارن، که این یعنی سریال همین یک فصل خواهد بود و فصل بعدی ای نداره.شوگان مینی هست؟
بوی تمدید شدن برای فصل دوم رو نداره؟