دیشب خیلی حالم گرفته بود، خیلی، به همون دلیلی که احتمالا همه میدونید، طوری که واقعا فکر نیمکردم خبر دیگری این روز ها بتونه ناراحتم کنه، اما از خبر متیو پری هم بینهایت ناراحت شدم، با اینکه فن فرندز و کلا اثار مشابه نیستم و سلیقه ام نیست، اما خب این اکتور هارو سال هاست میشناسم و همین که یک چهره اشنا، جوون و خوش تیپ و باحال و خفن از بین رفت خیلی ناراحتم کرد، یک سر به توییترش زدم و بیشتر هم ناراحت شدم، پروفایل پیکچرش یه حالتی داره که خیلی حالم رو میگیره، نمیدونم شایدم من از دیشب حالم گرفته است و همه چیرو ناراحت کننده میبینم،
اما در کل، گویا اعتیاد هم داشته، ویکودین، سال ها درگیر بوده، 1 سال میشه که ترک کرده (!) جالبه دقیقا این یک سال هیچ توییتی هم نزده، تا پریشب که فعال شد و 2 تا توییت اخر رو زد، یک نگاه کوتاه به جزئیات اعتیاد به ویکودین انداختم، اثار ترک به شدت سختی داره، طوری که میشه درک کرد چرا 1 سال خیلی پیدا نبوده (یک کتاب هم تو این مدت در مورد خاطراتش منتشر کرده و به موضوع اعتیاد در اون پرداخته) نمیدونم شاید توهم من باشه، اما به نظر روند سختی رو طی کرده تا به اینجا رسیده، حالا باید صبر کرد تا تحقیقتا نتیجه اش معلوم شه که ایا خودکشی بوده؟ ایا دوباره مصرف کرده و دچار اتفاق و تصادف در حموم و خفگی شده؟ نمیدونم، با این حال حقیقتا ناراحت شدم، مرگ ادما ادمای معمولی و مثبت، معمولا خیلی ناراحتم میکنه مخصوصا وقتی یک حالت Waste و بی دلیل مطرح باشه، فارغ از اینکه چه کانتکستی وجود داره و اصن طرف رو میشناسم یا نه... در مورد مرگ(قتل) هموطنمون که مجبوریم خفه خون بگیریم، گفتم حداقل سر ایشون کمی خودمو خالی کنم، به امید اینکه هرکی مسبب مرگ بیجا و قتل ادم های عادی و مثبت میشه، به سزای ذات کثیف و پلید خودش برسه... به امید روزی که مرگ نکبت و شر و رسوایی طرفدارنش تو سرخط خبرها باشه...