m.d.makan
کاربر فعال
من تازه قسمت آخر کسلوانیا nocturne رو دیدم.
بنظرم با اختلاف بهترین فصل از سری بود ، خیلی خوب بود واقعا.
بنظرم با اختلاف بهترین فصل از سری بود ، خیلی خوب بود واقعا.
فیلم باندوستان سایتی هست که بشه فیلم هارو با کیفیت بالا کیفیت خوب اما بصورت نیم بها دانلود کرد ؟
من الان تورنت رو چک کردمدوستان میخام سریال the walking dead 2010 رو از فصل اول تا انتها دانلود کنم اما اکثر سایتهای داخلی که چک کردم کیفیت تصویر توی مخصوصا فصول اولش خیلی پایینه بطوریکه کیفیت نسخه ۱۰۸۰ش از خیلی از نسخه ۷۲۰ سریالهایی که الان ریلیز میشن هم پایینتره انگار. انکوردرهای خوبی هم مثل psa ظاهرا نرفتن سراغش. بهترین انکودی که پیدا کردم نسخه bluray 1080p x265 10bit بود که mzabi انکود کرده با حجم حدود ۸۰۰مگ برای هر قسمت ۵۰ دقیقهای. نسخهی بهتری از این سریال سراغ دارید یا همینو دانلود کنم؟
دوستانی که اشتراک 30nama دارن لطفا چک کنن اگه کیفیت بهتری موجود باشه اشتراک میگیرم از اونجا دانلود میکنم.
این نسخه ها حجمشون خیلی بالاست. تقریبا ۲ ترابایت برای یک سریال میشه که واقعا بالاست. من یه حجمی مثل نسخه ۱۰۸۰ی که الان psa برای فیلمها و سریالها داره میزنه رو میخام که نسبت به حجم کیفیت واقعا خوبی میده. حدود یک گیگ برای هر یک ساعت فیلم و سریال.من الان تورنت رو چک کردم
View attachment 316352
https://pahe.li/the-walking-dead-season-1-9-complete-bluray-1080p/این نسخه ها حجمشون خیلی بالاست. تقریبا ۲ ترابایت برای یک سریال میشه که واقعا بالاست. من یه حجمی مثل نسخه ۱۰۸۰ی که الان psa برای فیلمها و سریالها داره میزنه رو میخام که نسبت به حجم کیفیت واقعا خوبی میده. حدود یک گیگ برای هر یک ساعت فیلم و سریال.
ممنون
اون فصلهای اول واکینگ دد کلا همینطوری بود.ممنون
از روی شاتها مشخصه نسخه pahe خیلی filmgrain و نویز روی تصویر داره. بنظرم نسخه mzabi بهتره. نظر شما چیه؟
به این میگن letterboxing و وقتی یه فیلم که وایداسکرین هست به وایداسکرین استاندارد تبدیل میکنن اینطوری میشه.رو همه کنترل های تلویزیون هم یه دکمه هست برای تغییر نسبیت تصویر ولی زوم میشه و گوشه های هر دو طرف از کادر میزنه بیروندوستا ببخشید بابت اسپم
من یع تعداد فیلم دانلود کردم که متاسفانه بالا و پاینشون نواره سیاه هست و اگه اشتباه نکنم رزولوشن بصورت 1080 * 800 ه راهی هست که اونا رو بشه تو تی وی تمام صفحشون کرد ؟؟
دلیل خاصی داره این شکلی چون لذت فیلم دیدن رو از بین میبره