Origami 2008
عضو تحریریه
اره یکی دو ماهی میشهناین مووی پولی شده؟
اره یکی دو ماهی میشه
ماهی 30 تومنه چیزی نیس
من الان اکانتشو ندارم متاسفانهقسمت پنج و شش Bosch Legacy s2 رو میخوام. فقط ناین مووی گذاشته.
من چون با pc میبینمدوستا ببخشید بابت اسپم
من یع تعداد فیلم دانلود کردم که متاسفانه بالا و پاینشون نواره سیاه هست و اگه اشتباه نکنم رزولوشن بصورت 1080 * 800 ه راهی هست که اونا رو بشه تو تی وی تمام صفحشون کرد ؟؟
دلیل خاصی داره این شکلی چون لذت فیلم دیدن رو از بین میبره
ممنون متاسفانه همینطور که گفتی زوم میشه و نمیشه دیدش حالا باید نزدیک 10 12 فیلم رو از اول دانلود کنمبه این میگن letterboxing و وقتی یه فیلم که وایداسکرین هست به وایداسکرین استاندارد تبدیل میکنن اینطوری میشه.رو همه کنترل های تلویزیون هم یه دکمه هست برای تغییر نسبیت تصویر ولی زوم میشه و گوشه های هر دو طرف از کادر میزنه بیرون
فرقی نداره.باز هم یا به صورت عمودی کش میاد یا زوم میکنه و از کنار میزنه بیرون.تنها راهش اینه که مانیتورت یا تلوزیونت اون نسبیت رو پشتیبانی کنه تا کیفیت اصلیش بهم نریزه.الان اکثر تی وی ها و مانیتورها 16:9 هست ولی مثلا اون فیلم 21:9 هست و هر کاریش کنی باز هم اون کیفیت اصلی نمیشه.شاید برای شما مثلا اذیت کننده نباشه ولی آقا میلاد که تی وی جدید گرفته و رو تک تک پیکسلها حساسه اینطوری به کارش نمیادمن چون با pc میبینم
با برنامه vlc موقع پخش با کلید c و a تصویرو فیت میکنم
و اصولا 16:9 میذارم هر دورو
ای بابا! توی لیستم بود شروعش کنم. یعنی باید پاکش کنم برم سراغ 24؟سریال Rabbit Hole کیفر ساترلند پس از پخش یک فصل کنسل شد.
تنها علتی که ممکن بود کسی اون سریال رو ببینه نوستالژی با ۲۴ بود، وگرنه خودش که مطلقاً افتضاحه و ارزش دیدن نداره.ای بابا! توی لیستم بود شروعش کنم. یعنی باید پاکش کنم برم سراغ 24؟![]()
بنظر سریال ژن وی باید بذاری فصل دومش بیاد چون بویز هم فصل اولش خوب بود بعد از اون هر فصل داستان و کارکترا ری استارت میشناین قسمت هفتم Gen V چقدر شلوغ پلوغ و روی دورِ تند بود از نظر دادنِ دیتای جدید و اتفاقاتی که افتاد! قشنگ اینجوری بودم که اوکـــی، یواااش!
جالبه که حتی تو همچین اپیسودی هم باز حواسشون بود که یه پیام نژادی-جنسیتی-جنسی رو حتما جا بدن. با اینکه فعلا بالاترین امتیاز imdb رو گرفته ولی درمجموع اپیسود خوبی نبود برا من.