mehrdadb3
کاربر سایت
اشک تو چشمام جمع شدش اخه چرا
RIP متیو
RIP متیو
فکر میکنم یه جا میخوندم پری گلایه داشت که بقیه بازیگرا تا مدت ها بوده که بهش یه تلفن نزده بودن در حالی که بهش گفته بودن و میدونسته که اون بازیگرها با هم در تماسن. وقتی میخواستن تجدید دیدار رو بسازن ازش در مورد این مساله پرسیده بودن اونم گفته بود که مهم نیست من ازشون دلخوری ندارم و همیشه دوست هم هستیم...جالبه هنوز ۵ بازیگر اصلی دیگه تو اینستا گرامشون واکنشی نداشتن
احتمالا وقت نکردن
امروز روز سیاهی بود
اگه اینطور بوده وای بحالشون امیدوارم هیچوقت از عذاب وجدان این قضیه خلاص نشنفکر میکنم یه جا میخوندم پری گلایه داشت که بقیه بازیگرا تا مدت ها بوده که بهش یه تلفن نزده بودن در حالی که بهش گفته بودن و میدونسته که اون بازیگرها با هم در تماسن. وقتی میخواستن تجدید دیدار رو بسازن ازش در مورد این مساله پرسیده بودن اونم گفته بود که مهم نیست من ازشون دلخوری ندارم و همیشه دوست هم هستیم...
منم داشتم به همین فکر میکردم اونها چطور بهش کمک نکردن در مورد اعتیادش 10 سال کنار هم سریال دوستان رو بازی کردن اسمش روشه دوستانفکر میکنم یه جا میخوندم پری گلایه داشت که بقیه بازیگرا تا مدت ها بوده که بهش یه تلفن نزده بودن در حالی که بهش گفته بودن و میدونسته که اون بازیگرها با هم در تماسن. وقتی میخواستن تجدید دیدار رو بسازن ازش در مورد این مساله پرسیده بودن اونم گفته بود که مهم نیست من ازشون دلخوری ندارم و همیشه دوست هم هستیم...
حالا اینطورم نیست ، نمیدونم دوست بیمار اینطوری دورتون داشتید یا نه.اگه اینطور بوده وای بحالشون امیدوارم هیچوقت از عذاب وجدان این قضیه خلاص نشن
موفقیتشون رو درسته به سریال friends مدیونن اما friends هم 80 درصد جذابیتش رو به متیو پری مدیونه
_
سریال اصلی فوق العاده بود. با این که بعضی جاها کمدی اش پیش پا افتاده میشد اما در کل جزو کمدی های خوب بود . این جدیده بدک نیست اما واقعا جای خالی کارکتر مارتین و نایلز حس میشه . نکته ای که وجود داره 70 درصد موقعیت های کمیک سریال اصلی بر پایه سو تفاهم و سو برداشت کاراکتر ها از هم بود . به خصوص درباره ی گرایش کاراکتر ها اما هر دفعه جذابیت خودش رو داشت . سریال اصلی تقریبا از فصل دوم به بعد جون میگرفت .اگه سیتکام بین حرفه ای،مخصوصا سیتکام های دهه 90 باشید احتمالا سریال frasier رو دیده باشید که بین 1993 تا 2004 پخش میشد.الان فصل جدیدش در حال پخشه
تو ایران مثل فرندز و ساینفیلد معروف نشد ولی واقعا سریال خوبی بود با امتیاز بالا.