TV Center

متیو پری را خیلی دوست داشتم ولی شاید راحت شد خیلی تو این سالها چه به خاطر ترک اعتیاد چه شکست پروژه های بعد فرندز اذیت شد جالبه هر کدوم از اعضا فرندز میمردن انقدر ناراحت نمیشدم من سر مرگ سرایدار ساختمان مدتها سریال را نگاه نکردم بعد گانتر حالا این دیگه فکر نگنم بتونم فرندز را اصلا پلی کنم روحش شاد خیلی وقت ها به خاطر غم زیاد به این سریال پناه بردم:cry2::crying::((

جالبه هنوز ۵ بازیگر اصلی دیگه تو اینستا گرامشون واکنشی نداشتن
احتمالا وقت نکردن
امروز روز سیاهی بود
فکر میکنم یه جا میخوندم پری گلایه داشت که بقیه بازیگرا تا مدت ها بوده که بهش یه تلفن نزده بودن در حالی که بهش گفته بودن و میدونسته که اون بازیگرها با هم در تماسن. وقتی میخواستن تجدید دیدار رو بسازن ازش در مورد این مساله پرسیده بودن اونم گفته بود که مهم نیست من ازشون دلخوری ندارم و همیشه دوست هم هستیم...

آخرین ویرایش:
فکر میکنم یه جا میخوندم پری گلایه داشت که بقیه بازیگرا تا مدت ها بوده که بهش یه تلفن نزده بودن در حالی که بهش گفته بودن و میدونسته که اون بازیگرها با هم در تماسن. وقتی میخواستن تجدید دیدار رو بسازن ازش در مورد این مساله پرسیده بودن اونم گفته بود که مهم نیست من ازشون دلخوری ندارم و همیشه دوست هم هستیم...
اگه اینطور بوده وای بحالشون امیدوارم هیچوقت از عذاب وجدان این قضیه خلاص نشن
موفقیتشون رو درسته به سریال friends مدیونن اما friends هم 80 درصد جذابیتش رو به متیو پری مدیونه
_
امروز یکی از غمگین ترین روز های زندگیم بود بار اولی که سریال فرندز رو تماشا کردم فکر کنم ۴ سال پیش بود تبدیل شد به یکی از زیبا ترین تجربه زندگیم بعد اون همیشه با خودم گفتم من باید هر سال این سریال رو ببینم و با این شخصیت ها زندگی کنم چون هیچی بهتر از خندیدن و حس خوب نیست
بعد اولین تماشا ۴ سال صبر کردم حتی بخاطر فرندز تی وی هم خریدم اخیرا تا دوباره شروع کنمش شروع کردم و تو فصل دوم بودم که امروز این اتفاق افتاد
حتی نیم ساعت پیش یلحظه یکی از قسمت هاش رو باز کردم تا خواستم یلحظه متیو رو ببینم اما بغض گلوم رو گرفت حتی ۱ ثانیه هم نتونستم ببینمش خارج شدم 😭😭😭😭😭😭😭

منم داشتم به همین فکر میکردم اونها چطور بهش کمک نکردن در مورد اعتیادش 10 سال کنار هم سریال دوستان رو بازی کردن اسمش روشه دوستان

اگه اینطور بوده وای بحالشون امیدوارم هیچوقت از عذاب وجدان این قضیه خلاص نشن
موفقیتشون رو درسته به سریال friends مدیونن اما friends هم 80 درصد جذابیتش رو به متیو پری مدیونه
_
حالا اینطورم نیست ، نمیدونم دوست بیمار اینطوری دورتون داشتید یا نه.
ولی واقعا خیلی سخته نگه داشتن همچین روابط دوستی وقتی خود فرد به این مسائل دچاره.
حتما بارها بهش کمک شده و ایشون دوباره برگشته.

جدیدم نیست ، ایشون همون موقع فیلم برداری سری یکجورایی دائم الخمر بوده و دوستهاش با این عادت بد ایشون کنارش بودن و ازش حمایت میکردن.

خلاصه این قضیه خیلی قدیمیه.

IMG_20231030_111853_874.jpg
«مگی ویلر» بازیگر نقش «جنس» در سریال Friends در واکنش به درگذشت متیو پری

«چه ضایعه‌ای. دنیا دلتنگ تو خواهد شد متیو پری. شادی و سروری که در زندگی کوتاهت به انسان‌های زیادی بخشیدی ادامه پیدا می‌کند. قدردان همه لحظات مشترک هنری‌مان هستم.»

IMG_20231030_111925_545.jpg
«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا و همکلاسی سابق متیو پری در واکنش به درگذشت بازیگر

«درگذشت متیو پری بهت‌آور و غم‌انگیز است. هرگز بازی‌هایمان در حیاط مدرسه را فراموش نمی‌کنم، و می‌دانم مردم در سراسر دنیا هرگز فراموش نخواهند کرد که آن‌ها را شاد کردی. به خاطر همه خنده‌ها متشکریم متیو. دوستت داشتیم - و دلتنگت می‌شویم.»

IMG_20231030_112058_599.jpg

IMG_20231030_112727_108.jpg
واکنش خالق سریال دوستان به درگذشت متیو پری:
ما از فوت دوست عزیزمان به شدت شوکه شده ایم، هنوز هم غیر ممکن به نظر میرسد، میگویند یک بازیگر با بازی عالی، نقش را مال خود میکند طوری که برایش به دنیا آمده، کلیشه ای است اما برای متیو حقیقت دقیقا همین بود. ما همیشه شادی، نور و مهارت بینظیر متیو را نه تنها در کارهایش بلکه در زندگی اش نیز ستایش میکنیم. حقیقتا این همان The One Where Our Hearts Are Broken ( داستانی که قلبه همه ی ما را شکست) است.

Sad Season 2 GIF by Friends
Season 2 Episode 3 GIF by Friends

اگه سیتکام بین حرفه ای،مخصوصا سیتکام های دهه 90 باشید احتمالا سریال frasier رو دیده باشید که بین 1993 تا 2004 پخش میشد.الان فصل جدیدش در حال پخشه
تو ایران مثل فرندز و ساینفیلد معروف نشد ولی واقعا سریال خوبی بود با امتیاز بالا.
سریال اصلی فوق العاده بود. با این که بعضی جاها کمدی اش پیش پا افتاده میشد اما در کل جزو کمدی های خوب بود . این جدیده بدک نیست اما واقعا جای خالی کارکتر مارتین و نایلز حس میشه . نکته ای که وجود داره 70 درصد موقعیت های کمیک سریال اصلی بر پایه سو تفاهم و سو برداشت کاراکتر ها از هم بود . به خصوص درباره ی گرایش کاراکتر ها اما هر دفعه جذابیت خودش رو داشت . سریال اصلی تقریبا از فصل دوم به بعد جون میگرفت .
قسمت اول جدیده لوس بود . اما قسمت های بعدی کمی به ریشه سریال اصلی وفاداره
البته این نکته رو هم باید اشاره کرد که خود سریال فریزر اصلی اسپین آف سریال cheers هست که فریزر تو اون نقش فرعی بود
چیزی که مشخصه اینه که کاراکتر نایلز با بازی دیوید هاید پیرس و دافنی با بازی جین لوئیس قرار نیست برگردن . مارتین هم که قطعا بر نمی گرده (روح بازیگرش جان ماهونی شاد باشه واقعا بازی اش فوق العاده بود ) خیلی منتظرم رز برگرده. کاراکتر اش رو دوست داشتم

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or