TV Center

واقعا افسوس . افسوس که آخرین گردهمایی 6 کارکتر دوست داشتنی فرندز فقط 1 ساعت و 40 دقیقه بود که نصف اش هم ننر بازی های جیمز کوردن و یک سری lgbt بود که جلوی دوربین گریه می کردن . و دیگر قرار نیست این 6 دوست رو کنار هم ببینیم . روحت شاد متیو پری . چندلر دوست داشتنی .
به نظرم به احترام و به یاد متیو هم که شده باید یک اپیزود بسازن . اپیزودی که چندلر مرده باشه . نه از این اپیزود های ننر که همش فلش بک و خلاصه سریال اصلی باشه . یک اپیزود تلخ و شیرین .برای چندلری که در تلخ ترین اتفاق های زندگی اش از طنازی اش به عنوان سپر دفاعی استفاده می کرد .
خیلی ها میگن دیگه فرندز دیدن نداره . اتفاقا بیشتر دیدن داره . باید دید و روی چندلر فوکوس کرد تا یاد و خاطره بازیگرش زنده بمونه . برای من شخصا جذاب ترین کاراکتر های سریال جویی و چندلر بودن و شخصا خیلی با چندلر احساس سمپاتی می کردم .
متیو پری بازیگر پر افتخاری نبود و حتی شاید 70 درصد کارهای کریر اش جالب نباشن .اما همون یک چندلرش اون رو در دل طرفداران سریال اش جاودانه کرد و مرگ اش شاید از مرگ خیلی از بازیگران پر افتخار و ارزشمند سینمایی هم غم انگیز تر بود
سلام مارو به گانتر برسون مستر بیینگ
دوستان سریال odd couple رو هم ببینید . سریال باحالی بود و حیف که سریع تموم شد

آخرین ویرایش:
واقعا افسوس . افسوس که آخرین گردهمایی 6 کارکتر دوست داشتنی فرندز فقط 1 ساعت و 40 دقیقه بود که نصف اش هم ننر بازی های جیمز کوردن و یک سری lgbt بود که جلوی دوربین گریه می کردن . و دیگر قرار نیست این 6 دوست رو کنار هم ببینیم . روحت شاد متیو پری . چندلر دوست داشتنی .
به نظرم به احترام و به یاد متیو هم که شده باید یک اپیزود بسازن . اپیزودی که چندلر مرده باشه . نه از این اپیزود های ننر که همش فلش بک و خلاصه سریال اصلی باشه . یک اپیزود تلخ و شیرین .برای چندلری که در تلخ ترین اتفاق های زندگی اش از طنازی اش به عنوان سپر دفاعی استفاده می کرد .
خیلی ها میگن دیگه فرندز دیدن نداره . اتفاقا بیشتر دیدن داره . باید دید و روی چندلر فوکوس کرد تا یاد و خاطره بازیگرش زنده بمونه . برای من شخصا جذاب ترین کاراکتر های سریال جویی و چندلر بودن و شخصا خیلی با چندلر احساس سمپاتی می کردم .
متیو پری بازیگر پر افتخاری نبود و حتی شاید 70 درصد کارهای کریر اش جالب نباشن .اما همون یک چندلرش اون رو در دل طرفداران سریال اش جاودانه کرد و مرگ اش شاید از مرگ خیلی از بازیگران پر افتخار و ارزشمند سینمایی هم غم انگیز تر بود
سلام مارو به گانتر برسون مستر بیینگ
دوستان سریال odd couple رو هم ببینید . سریال باحالی بود و حیف که سریع تموم شد
هیچکدوم از 5 تای دیگه نه استوری گذاشتن نه پست، انگار طرف وجود خارجی نداشته بعد بیان یک اپیزود دربارش بسازن؟ خوش خیالی ها...

سریال فرندز و بازیگرانش از چشمم افتادن، بازیگرانی که ده سال سعی کردن دوستی و فرندشیپ خیلی خوب و گرم به تصویر بکشن بعد یکی از همکارانشون که ۱۰ سال باهاش همکار بودن و وزنه سنگین سریالی که باعث شهرت و پولدار شدنشون بوده فوت کرده انگار نه انگار
هرچند بنظرم اپیزود آخر سریال friends و اکثره روابط دوستانه/عاشقانه همین اتفاقه
وقتش که برسه حتی موقع مرگت هم یکسری ها که دوستت بودن در رهایی بیادت نخواهند بود و تنها خواهی مرد

آخرین ویرایش:
همین که اون 5 تا تزویر نمیکنن و برا لوس بازی و تعارفات پیام تسلیت نمیدن خیلی قشنگتره، خیلی راحت دارن میرسونن باهاش حال نمیکردن حالا یا بخاطر مواد یا چیز دیگه

اینجوری نیست . اتحاد خوبی داشتن ۶ تاشون . حتی سر حقوق گرفتن .

ب نظرم مثلا وقتی پسر یکی میمیره پدره زود استوری نمیزاره فعلا یکی باید خودش کمک کنه اینم برای ۵ تا دیگ صدق میکنه

هیچکدوم از 5 تای دیگه نه استوری گذاشتن نه پست، انگار طرف وجود خارجی نداشته بعد بیان یک اپیزود دربارش بسازن؟ خوش خیالی ها...

سریال فرندز و بازیگرانش از چشمم افتادن، بازیگرانی که ده سال سعی کردن دوستی و فرندشیپ خیلی خوب و گرم به تصویر بکشن بعد یکی از همکارانشون که ۱۰ سال باهاش همکار بودن و وزنه سنگین سریالی که باعث شهرت و پولدار شدنشون بوده فوت کرده انگار نه انگار
هرچند بنظرم اپیزود آخر سریال friends و اکثره روابط دوستانه/عاشقانه همین اتفاقه
وقتش که برسه حتی موقع مرگت هم یکسری ها که دوستت بودن در رهایی بیادت نخواهند بود و تنها خواهی مرد
بحث اینه اونا که کاره ای نیستن . سازنده های سریال که شامل نویسنده ها و کارگردانا و ... هستن تصمیم میگیرن که بسازن . به بازیگرا هم پیشنهاد میدن اونا هم برا پولش هم شده میان . مثل همین reunion مزخرف

این که هنوز استوری یا واکنشی نداشتن قلب منو به درد میاره امیدوارم به زودی واکنش نشان بدن
یه فرد عادی از بازیگران فرعی یا تیم تهیه و ... نبوده که مرده خدای جذابیت و کمدی فرندز بوده که مرده
بنظرم متیو پری هم با شخصیت چندلر در کنار چاپلین ، لورل هاردی و ..... برای همیشه جاودانه شد و قراره دهه ها و حتی قرن های دیگه بیشتر به ارزش این هنرمند پی ببرن

این چه رسم بدیه که نسلهای جدید اینقدر براشون مهمه که اگه اتفاقی بیفته، یکی فوت میکنه و... باید تو جاهای مختلف استوری کرد و بیانیه داد؟

از کی استوری کردن، پست دادن و اعلام موضع کردن شده از بایدهای روابط اجتماعی و زندگی؟

این چه رسم بدیه که نسلهای جدید اینقدر براشون مهمه که اگه اتفاقی بیفته، یکی فوت میکنه و... باید تو جاهای مختلف استوری کرد و بیانیه داد؟

از کی استوری کردن، پست دادن و اعلام موضع کردن شده از بایدهای روابط اجتماعی و زندگی؟
مشکل اینه کل دنیا و زندگی واسشون شده توی موبایل و پشت اسکرین. غیر اینم بهشون بگی میگن زومری و تو چه میفهمی زندگی مدرن چیه و blah blah blah
و خب هر کی هم‌ بالای ۴۰ نفر فالور داشته باشه فاز سلبریتی و اینفلوئنسر بر میداره و فکر میکنه کل دنیا منتظر تبریک و تسلیت و فراخوان و... اینن.
جدی نگیر و بگذر :D

خیلی ناراحتم چون اون خاطرات خوبی که چندلر بینگ در 10 فصل سریال برامون ساخته خیلی غم انگیز تموم شد.

اما در مورد خود متیو پری حقیقتا اون حرف های تند سال قبل در کتابش یک اب سردی بود برای اون تصوری که ازش داشتم !
مثلا چون دوست صمیمیت ریور فینیکس که به خاطر اوردوز درگذشته بود حالا بیای بگی چرا افراد با استعداد مثل فینیکس رفتن ولی هنوز کیانو ریوز نمرده ؟! حالا هم خودش به این شکل غم انگیز از دنیا رفت.
احساس میکنم متیو پری در زندگی واقعی خیلی با کاراکتری که همه به عنوان چندلر بینگ میشناختیم فرق میکرد

آخرین ویرایش:
Upload خیلی خوبه...
این چند سال گذشته کمتر سریالی بوده که تونسته باشه منو یه کله رو صندلی نگه داره!
Married with Children هم که فعلا فصل هفت هستم هم خوبه ولی تو یه راند بیشتر از 2 یا سه قسمت نگاه میکنم یجورایی سیر میشم و کشش ادامه ـش رو ندارم. ولی تو همین یکی دوقسمت کلی منو میخندونه و سرگرم میکنه...ولی این Upload که الان فصلم دوم قسمت سوم هست واقعا عاشقش شدم!
تا قبل اینکه تیتراژ بره نمی دونستم مال گرگ دنیل ـزه...مثل کارای قبلیش تموم کارکترهاش یجورایی آیکونیک هستن و بیننده با هرکدوم یجوری حال میکنه.
همچنین نسخه خیلی کمتر جدیِ black mirror ـه...یعنی چیزی که از فصل آخر بلک میرور میخواستم تو آپلود نصیبم شد.
شاید اشتباه میکنم ولی تعجبم میکنم چرا اینجا کمتر بهش اشاره شده.
البته تو یکی دومورد جزئی وسط سریال یهویی یه پیام woke میده که خیلی کرینج ـه.

این که هنوز استوری یا واکنشی نداشتن قلب منو به درد میاره امیدوارم به زودی واکنش نشان بدن
یه فرد عادی از بازیگران فرعی یا تیم تهیه و ... نبوده که مرده خدای جذابیت و کمدی فرندز بوده که مرده
بنظرم متیو پری هم با شخصیت چندلر در کنار چاپلین ، لورل هاردی و ..... برای همیشه جاودانه شد و قراره دهه ها و حتی قرن های دیگه بیشتر به ارزش این هنرمند پی ببرن
دو حالت داره
حالت اول که به نظرم احتمالا درسته اینه خیلی شوکه شدن و به دلیل غم زیاد هیچی نذاشتن

حالت دوم هم حالت تلخ داستانه که براشون اهمیتی نداشته

بیانیه مشترک:
We are all utterly devastated by the loss of Matthew. We were more than just castmates. We are a family. There is so much to say, but right now we’re going to take a moment to grieve and process this unfathomable loss. In time we will say more, as and when we are able. For now, our thoughts and our love are with Matty’s family, his friends, and everyone who loved him around the world​

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or