سریال های مایک فلانگان همشون خفن و روانشناختی ان. سعی کن ببینیش. خیلی خوبه.آقا این midnight mass چجوریه؟خوبه یا نه؟
فریم التراواید میتونه واسه صحنه های اکشن جذاب تر باشه چون میتونه محیط افقی بیشتری رو کاور کنه، واقعا فک نمیکنم دلیل خاصی داشته باشه غیر از اینکه بلک بار تو ناخوداگاه ما از قدیم به عنوان سینماتیک/اکشن ثبت شده و حالا همون فرمول ادامه داده میشه.دلیل خاصی داره به این شکل 21.9 میزارن وقتی اکثرا هم از اسکرین 16.9 استفاده می کنن
مجید درست میگه. الان صفحه گوشی های سونی همشون نسبت 21 به 9 داره برای حالت سینمایی. وقتی داخلش فیلم میبینی، هیچ بلک باری وجود نداره چون فرمت سینمایی همینه. حالا شما داخل تلویزیون یا مانیتور عادی نگاه کنی، اون قسمت خود به خود به صفحه اضافه میشه. مگر اینکه مانیتور هایی با این نسبت تصویر خریداری کنی. من خودم دنبال یه مانیتور هواوی بودم اون باز نسبت صفحه ش 3:2 بود و فیلم نگاه میکردی از چپ و راست بلک بار داشت!!!درسته، یسری فیلم ها تو سایت سینما گلوبال هم که کلی نسخه از انکدر های مختلف داره اما باز همشون به این شکل black bar دارن مگه اینکه یه نسخه ۷۰ ۸۰ گیگی نداشته باشه
دلیل خاصی داره به این شکل 21.9 میزارن وقتی اکثرا هم از اسکرین 16.9 استفاده می کنن
فعلا که با Upload ـش دلم رو برده«گرگ دنیلز» آبی پاکی را ریخت و گفت ریبوت سریال The Office ساخته نمیشود.
Gen v که سریال متوسطی هست و نمره اش هم زیر ۸ . حسابش از boys جدا هستAmazon Prime یه تنه داره ژانر سوپرهیرویی رو حفظ میکنه با Boys, Invincible و Gen V