TV Center

Amazon Prime یه تنه داره ژانر سوپرهیرویی رو حفظ می‌کنه با Boys, Invincible و Gen V :D

این Gen V خیلی جالب بود. با اینکه من خیلی فن ۲آتیشه‌ی بویز نیستم اما سریال خوب و فانیه واقعا ولی اصلا فکرشو نمیکردم از جن وی خوشم بیاد. خیلی جالب بود و مثل بویز، سکانسای wtf هم کم نداشت :D مشکل اصلیم با شخصیت آندره بود. هم خودش هم بازیگرش. یه جوری بود کلا.

اینم تریلر فصل دوم. فصل اولش خیلی خوب و سرگرم کننده بود. من همینجوری گرفتم ببینمش چون دنبال سریال اکشن بودم. خیلی هم انتظاری نداشتم اما خوش گذشت.

نظرتون در مورد سریال Special Ops Lioness چی بود؟ اونم جالب بود. استرس و هیجان خوبی داشت به نظرم. اون حسی که میخواستن رو خوب منتقل میکردن.

ترمینال لیست هم اکشن خیلی خوبی بود.

این سریالای ساده ولی سرگرم کننده خیلی خوبن کلا.

آرکین... فصل دوم... :x
نوامبر 2024 / آبان 1403 ~o)

View attachment 318286
یکی اینو نر*ـنه یکی هم یه ادامه واسه Cyberpunk: Edgerunners بسازه (حالا با هر اسمی، تو همون دنیا با شخصیتای جدید)
دیگه چیز دیگه ای از نتفلیکس وامونده نمیخوام :-" :دی

Spartacus: House Of Ashur رسماً تأیید شد.

Ashur-BAS.jpg

Starz مجوز ساخت یه سری ۱۰ قسمتی با Steven DeKnight تهیه کننده و شورانر اصلی سری اسپارتاکوس رو داده. Nick Tarabay نیز مجددا نقش Ashur رو قراره بازی کنه.

استارز این سریال رو به عنوان "تجربه ای تاریخی، شهوانی و هیجان انگیز" توصیف می کنه که بر اساس سریال اصلی، اسپارتاکوس ساخته میشه و این سوال رو می‌پرسه که "اگر آشور در پایان اسپارتاکوس: انتقام در کوه Vesuvius نمی‌مرد چه می‌شد؟ و اگر در ازای کمک به رومیان در کشتن اسپارتاکوس و پایان دادن به شورش بردگان، مدرسه‌ی گلادیاتورهایی که زمانی متعلق به باتیاتوس (با بازی جان هانا) بود به او هدیه داده می‌شد، چه اتفاقی می‌افتاد؟

دی نایت در بیانیه‌ای گفت: «این فرصت که یک دهه بعد به سریالی که دوستش دارید بازگردید، فرصتی نادر و فوق‌العاده است، من نمی‌توانم بیشتر از این هیجان‌زده باشم که این فصل بعدی در حماسه اسپارتاکوس را بسازم.»

سوالی که باقی میمونه: Retcon شدن مرگ آشور، برای دیگر شخصیت‌های اصلی که از بین رفتند چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟

Spartacus: House Of Ashur رسماً تأیید شد.

View attachment 318317

Starz مجوز ساخت یه سری ۱۰ قسمتی با Steven DeKnight تهیه کننده و شورانر اصلی سری اسپارتاکوس رو داده. Nick Tarabay نیز مجددا نقش Ashur رو قراره بازی کنه.

استارز این سریال رو به عنوان "تجربه ای تاریخی، شهوانی و هیجان انگیز" توصیف می کنه که بر اساس سریال اصلی، اسپارتاکوس ساخته میشه و این سوال رو می‌پرسه که "اگر آشور در پایان اسپارتاکوس: انتقام در کوه Vesuvius نمی‌مرد چه می‌شد؟ و اگر در ازای کمک به رومیان در کشتن اسپارتاکوس و پایان دادن به شورش بردگان، مدرسه‌ی گلادیاتورهایی که زمانی متعلق به باتیاتوس (با بازی جان هانا) بود به او هدیه داده می‌شد، چه اتفاقی می‌افتاد؟

دی نایت در بیانیه‌ای گفت: «این فرصت که یک دهه بعد به سریالی که دوستش دارید بازگردید، فرصتی نادر و فوق‌العاده است، من نمی‌توانم بیشتر از این هیجان‌زده باشم که این فصل بعدی در حماسه اسپارتاکوس را بسازم.»

سوالی که باقی میمونه: Retcon شدن مرگ آشور، برای دیگر شخصیت‌های اصلی که از بین رفتند چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟
به به. کاش یه ریبوت از خود اسپارتاکوس ازش بسازن فقط یکم واقعی تر.
یعنی صحنه های خشن و بزن بکش و ثکثی توش باشه فقط اون مدل که حس فانتزی داشت رو تغییر بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or