بنظر من شروع ریک اند مورتی ضعیف بود ولی رفته رفته بهتر شد این قسمت ۵ اش هم که عالی بود فقط یه نکته ای وجود داره
الان همه دشمنان ریک که تو ۳ فصل اول معرفی شدن یا نابود شدن یا ریک دیگه باهاشون دشمن نیست. از فصل ۳ به اینور هم دشمن جدیدی رو نکردن و اگه بخوان صرفا اپیزود رندوم بسازن یه مقدار جذابیتشو از دست میده
invincible هم خیلی خوب بوده و ضعیف دوسنتنش بنظرم به دور از واقعیته
نمیدونم ولی invincible برای من حوصله سر بر شده.یادمه فصل اولش رو خیلی اشتیاق داشتم برای دیدن هر قسمتش ولی الان اینجوریم که دو سه روز بعد میشینم پاش نگاه میکنم.البته خب اول فصله و قطعن تو قسمتای بعدی بهتر میشه
پست تسلیت مت له بلانک بخاطر متیو پری :
متیو
با دلی سنگین خداحافظی می کنم. زمان هایی که با هم داشتیم صادقانه یکی از زمان های مورد علاقه زندگی من است
باعث افتخار بود که با تو بازی کردم و تورا را دوست خودم خطاب کنم وقتی به تو فکر می کنم همیشه لبخند می زنم و هرگز فراموشت نمی کنم. هرگز،
بال هایت را باز کن و پرواز کن برادر بالاخره آزاد شدی
و من حدس میزنم 20 دلاری را که به من مدیونی نگه میداری.....
پست جدید کورتنی ( مانیکا گلر ) برای تسلیت به متیو پری
برای هر لحظه ای که با تو داشتم متی بسیار سپاسگزارم و هر روز دلم برایت تنگ می شود.
وقتی با کسی به همان دقتی کار می کنید که من با متیو کار کردم، هزاران لحظه وجود دارد که آرزو می کنم بتوانم آن را به اشتراک بگذارم. در حال حاضر اینجا یکی از موارد مورد علاقه من است.
چندلر و مونیکا برای ارائه کمی پیشینه، قرار بود یک شب در لندن خوشگذرانی کنند. اما به دلیل واکنش تماشاگران، شروع داستان عشق آنها شد.
تو این صحنه قبل از اینکه غلت بزنیم یه خط خنده دار رو زمزمه کرد که بگم.
او اغلب چنین کارهایی را انجام می داد. بامزه بود و مهربان.
چهارشنبه قسمت اول فصل دوم The Lazarus Project میاد.
اینقدر هایپم که دلم نمی خواد تریلر رو ببینم...خدا کنه دوستان مترجم با این سریال غریبه نباشن!
ولی انصافا هفته ای یه قسمت ستم ـه...
من شروع کردم به تماشای سریال the X-Files . نمیدونم اینجا کسی یادش هست این رو یا نه. یکی از بهترین سریال های دهه نود بود.
یادمه فصل اولش رو سال 1389 / 2010 دیدم (اون سال کنکور داشتم ) و موند تا الان که برم سراغ فصل های بعدیش.
من شروع کردم به تماشای سریال the X-Files . نمیدونم اینجا کسی یادش هست این رو یا نه. یکی از بهترین سریال های دهه نود بود.
یادمه فصل اولش رو سال 1389 / 2010 دیدم (اون سال کنکور داشتم ) و موند تا الان که برم سراغ فصل های بعدیش.
the curse قسمت اول روح کارهای سفدی ها توش حس میشد، مثل uncut gem با اینکه خبر خاصی رو صفحه نیست، اما استرس بالاست، فقط هم بنجامین هست اینجا که تو اوپهنهایمر، تلر رو بازی کرد، پس معلومه داداش اصلیه، کوچیکست