TV Center

یک سریال کاردرست مثل فرندز، فراز از زندان، جومونگ، همه ما مرده ایم، اعتراف، اسکویید گیم، موش، معرفی می کنید!؟ اگر‌ شما هم مثل من سلیقه تون با این ها جور هست احتمالا از سریالی که معرفی کنید می تونم لذت ببرم

یک سریال کاردرست مثل فرندز، فراز از زندان، جومونگ، همه ما مرده ایم، اعتراف، اسکویید گیم، موش، معرفی می کنید!؟ اگر‌ شما هم مثل من سلیقه تون با این ها جور هست احتمالا از سریالی که معرفی کنید می تونم لذت ببرم
دکستر 4 فصل اول و خصوصا فصل 4. کلا تیپش به این سریالا نیمخوره فک کنم :D ولی خوبه دکستر اگه ندیدی

آقا فقط منم نمیدونستم Fargo فصل جدید قراره 3 روز دیگه پخش بشه؟ :D حتی خبر تاییدشم ندیدم کسی بزاره اینجا.
بازیگرای خوبی هم داره انگار (Jon hamm :>)

1700331476496.png
چی میشه یه چیزی باشه در حد فصل دو 8->

آخرین ویرایش:
آقا فقط منم نمیدونستم Fargo فصل جدید قراره 3 روز دیگه پخش بشه؟ :D حتی خبر تاییدشم ندیدم کسی بزاره اینجا.
بازیگرای خوبی هم داره انگار (Jon hamm :>)

View attachment 319155
چی میشه یه چیزی باشه در حد فصل دو 8->
واقعا سریال خوبیه ولی هر چی جلو رفت خراب کرد
فصل اول و دوم عالی
فصل سوم خوب
فصل چهارم متوسط

دوستان این سریال monarch چطوره خوبه سریالش توی این دو قسمت راضی بودین ازش؟سریال درام توی دنیا گودزیلاس یا هیجانیم داره؟
امروز هر دو قسمتشو دیدم
توی دنیای گودزیلاس و بهش ارجاعاتی هم داده میشه
داستانشم توی گذشته و حال روایت میشه
من توی این دو قسمت راضی بودم

طرفداران فرمول یک این مستند

Brawn: The Impossible Formula 1 Story​

رو از دست ندید در مورد سال 2009 و تشکیل تیم brawn gp و Ross Brawn اسطوره ای هست
کیانو ریوز هم به عنوان مجری خیلی خوب کار کرده. به مراتب از اون مزخرفاتی که نت فلیکس تحت عنوان drive to survive پخش میکنه با کیفیتره

خب دو قسمت اول سریال فارگو پخش شد و زدیم به بدن :D
شروع خوبی داشت. بنظر رفته رفته جذابتر بشه و حداقل تا اینجا می تونم بگم از فصل قبل بهتر بود

پ.ن: این دختره Juno temple چرا قیافش اینطوری شده؟ قشنگ 180 درجه عوض شده

چقد خوب شروع شد این فصل فارگو، اپیزود دومو هنوز ندیدم ولی اپیزود اول خیلی خوب بود بنظرم، دقیقا همون چیزی بود که از فارگو انتظار دارم.
اتمسفر مینسوتایی، اکشن و کرکترای مریض بشدت اغراق شده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or