TV Center

کمیکش چقدر جلوتره از سریال؟
کامیکش خیلی وقته تموم شده.
ولی جدی خیلی مسخرس چهار قسمت مید سیزنش میشه یه سال دیگه والا گاتم با اون عظمتش چیزی به اسم مید سیزن نداشت خیلی مسخرس این قضیه معلوم نیست از کی باب شده

کامیکش خیلی وقته تموم شده.
ولی جدی خیلی مسخرس چهار قسمت مید سیزنش میشه یه سال دیگه والا گاتم با اون عظمتش چیزی به اسم مید سیزن نداشت خیلی مسخرس این قضیه معلوم نیست از کی باب شده
این چیزکلک بازی فک کن از گور نتفلیکس بلند میشه. یه سری سریال محبوب که فصل اخرشون یا حالا یه فصلش فاصله زیاد میوفتاد اینجوری میکنن... 2 پارته میدن بیرون....

• Like
Reactions: Jaw
این چیزکلک بازی فک کن از گور نتفلیکس بلند میشه. یه سری سریال محبوب که فصل اخرشون یا حالا یه فصلش فاصله زیاد میوفتاد اینجوری میکنن... 2 پارته میدن بیرون....
من اولین بار سر تانکر آب AMC یعنی واکینگ دد بودم همچین حرکتی میزدن . اما فکر کنم همان طور که شما می فرمایید نتفلیکس اولین بار این بامبول رو برای سریال های کوتاه هفت هشت قسمتی هم پیاده کرد

• Smile
Reactions: RealMadrid C.F.
میدسیزن و دو قسمتی بودن سریال‌ها چیز عادی هست برای تقویم شلوغ تلویزیون آمریکا؛ معمولاً سریال‌های بیش از 15 قسمت میدسیزن می‌شوند و قسمت‌های نهایی به بهار سال بعد موکول می‌شوند؛ مثلاً سریال Prison Break میدسیزنی بود و معمولا جای حساس Cliffhanger و نگه‌داشتن مخاطب برای دو ماه آینده، چنین حرکتی را می‌زدند (مثل اپیزود پشم‌افکن The Killing Box)؛ تلویزیونی کابلی هم چنین چیزی را تجربه کرده؛ فصل ششم سوپرانوز در دو پارت پخش شد؛ شبکه AMC واکنیگ دد را به دو پارت هشت قسمتی تبدیل کرد (از زمانی که تعداد اپیزودهای فصل شانزده قسمتی شد)؛ فصل‌های آخر Breaking Bad, Mad Men, Hell on Wheels و BCS هم دو پارتی شدند.

نتفلیکس این حرکت را می‌زنه ولی باز هم سریال‌هاشو به صورت یک‌جا عرضه می‌کنه؛ آمازون چند سالی می‌شه که اپیزود هفته‌ای می‌ده بیرون؛ دلایل مختلفی داره؛ یکی مثلاً هزینه اشتراک‌ها؛ من کلاً از آمازون دیگه چیزی نگاه نمی‌کنم؛ 4 ساله سریال ازش نگاه نکردم؛ Bosch Legacy هم مال Freevee هست نه خود آمازون اصلی!

اینجا کرکمن در مورد میدسیزن شدن Invincible توضیح می‌ده

https://gamerant.com/invincible-season-2-midseason-break-explained-robert-kirkman/

IMG_20231127_145333_058.jpg

پروانه معصومی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در بیمارستانی درگیلان درگذشت.
نعیمه نظام‌دوست از همکاران این بازیگر در گفت‌وگویی خبر درگذشت پروانه معصومی را تایید کرد.
به گفته وی پروانه معصومی چند روزی در بیمارستان به دلیل عارضه پارگی روده بستری بود و امروز بر اثر عفونت ریوی به آی سی یو منتقل شد و ساعتی پیش از دنیا رفت.
«گل‌های داوودی»، «ناخدا خورشید»، «جهیزیه برای رباب»، «رگبار»، «غریبه و مه»، «کلاغ»، «بی‌تا»، «پلیس جوان»، «مسافر ری» «کوچک جنگلی»، «امام علی» و … از جمله آثار او بوده است.

یه سری عکس از سریال Fallout اومده:

2a8a28_23f1.jpg

bd9928_23f2.jpg

96e428_23f4.jpg

2c0a28_23f5.jpg

14a328_23f7.jpg

233c28_23f8.jpg

233c28_23f6.jpg

a7ee28_23f3.jpg

536b28_23XimZK6Q.jpg

سریال از آوریل سال دیگه از آمازون پخش می‌شه و به نظر می‌رسه کار عظیم و پُرهزینه‌ای باشه. :D جاناتان نولان و لیزا جوی هم نویسندگی سریال رو برعهده داشتن.

آخرین ویرایش:
بعد از مرگ مشکوک دایانا اسپنسر و دودی الفاید . پدر ثروتمند دودی گفت که این دو نفر به قتل رسیده اند . (احتمالا کار چارلز بوده)

یک فیلم مستند گونه به نام Unlawful Killing پدر دودی ساخته که پرده از راز مرگ فرزندش بر می دارد . کسی لی/نک دانلود اون رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or