Esm-nadaram
کاربر سایت
کمیکش چقدر جلوتره از سریال؟این invincible رو از رو کامیکش میسازن دیگه و میتونن سالی یک فصل منتشر کنن نه اینکه دو سال یکبار 4 قسمت بدن
کمیکش چقدر جلوتره از سریال؟این invincible رو از رو کامیکش میسازن دیگه و میتونن سالی یک فصل منتشر کنن نه اینکه دو سال یکبار 4 قسمت بدن
کامیکش خیلی وقته تموم شده.کمیکش چقدر جلوتره از سریال؟
این چیزکلک بازی فک کن از گور نتفلیکس بلند میشه. یه سری سریال محبوب که فصل اخرشون یا حالا یه فصلش فاصله زیاد میوفتاد اینجوری میکنن... 2 پارته میدن بیرون....کامیکش خیلی وقته تموم شده.
ولی جدی خیلی مسخرس چهار قسمت مید سیزنش میشه یه سال دیگه والا گاتم با اون عظمتش چیزی به اسم مید سیزن نداشت خیلی مسخرس این قضیه معلوم نیست از کی باب شده
من اولین بار سر تانکر آب AMC یعنی واکینگ دد بودم همچین حرکتی میزدن . اما فکر کنم همان طور که شما می فرمایید نتفلیکس اولین بار این بامبول رو برای سریال های کوتاه هفت هشت قسمتی هم پیاده کرداین چیزکلک بازی فک کن از گور نتفلیکس بلند میشه. یه سری سریال محبوب که فصل اخرشون یا حالا یه فصلش فاصله زیاد میوفتاد اینجوری میکنن... 2 پارته میدن بیرون....
چقدر این فصل Rick And Morty قوی بوده تا الان! انتظار داشتم بعد از جدا شدن Justin Roiland یه افت شدید داشته باشه که خداروشکر اینطور نشد.
بلاخره ما توی این اپیزود اخر فهمیدیم کیکه یا واگعیچقدر این فصل Rick And Morty قوی بوده تا الان! انتظار داشتم بعد از جدا شدن Justin Roiland یه افت شدید داشته باشه که خداروشکر اینطور نشد.
فقط امیدوارم ژاپنی حرف بزنن. نصف کیف و حال این مدلا اینکه با اون لحن خفن ژاپنی حرف بزنن