TV Center

فصل جدید فارگو چقدر خووبه. برا من همون حس و حال فصل اول رو داره. همه چیز عجیب و غیر قابل پیشبینی. هر لحظه منتظری یه اتفاقی بیفته. خیلی خوش ساخته به نظرم. بازیگراشم عالین.
و اینکه من فصل ۴ رو ندیدم و ظاهرا خیلی هم خوب نبوده. حالا سوال اینجاس که ارزش دیدن داره یا نه؟
بله نوید 100 درصد ارزش دیدن داره:-bd

• Like
Reactions: NaViiDii

The Boys – Season 4 Teaser Trailer​

View attachment 320470

این Valorie Curry در همین صحنه هایی که ازش اومده چقدر خوب و متفاوت بنظر میرسه. امیدوارم از کرکترای خوب این فصل باشه.
در کل عالی بنظر میرسه، خدا کنه مثل آخر فصل قبل خراب نکنند.:|

جسارت میکنیم ببخشید وسط این سریالای فاخر ، زخم کاری هم نبینید .ببینید وقت تلف کردید مثل من و به قول جیل عزیز ظلم کردید به خودتون...!!! انقد بی سروته انقد کشششششششششششششششششششششششششش الکی...!!!!!!
فصل اولش نسبتا کار متفاوتی بود . کم سوتی و ضعف نداشت اما قابل قبول بود . کلا مهدویان دو تا فاز داره . یکی اش فاز مهدویان ماجرای نیمروز و ایستاده در غباره که فصل اول زخم کاری اون فازش بود . فاز بعدی اش مهدویان لاتاری است . یک کارگردان عجول و بی حوصله که می خواد سریع به نقطه عطف داستان فیلم اش برسه و کلا منطق و کیفیت رو فدا می کنه . فصل دوم زخم کاری تو فاز دوم مهدویان بود بازیگرای نامناسب که به نظر میاد با پلتفرم قرارداد دارن و حضورشون به کارگردان دیکته شده . فیلم نامه دم دستی و سرسری با دیالوگ های داغون (قبلی اش هم اثر ادبی نبود ولی دیگه این قدر دیالوگ های چرت نداشت )
. کلا هم یک جوری روی اقتباس از هملت مانور میدادن انگار کار بزرگی کرده بودن و اقتباس مدرن از هملت ساختن رو فقط خودشون پیاده کردن در حالیکه سال هاست اقتباس های مستقیم و غیر مستقیم از این نمایشنامه ساخته میشه . کارگردانش هم که جدیدا پست حق به جانبی نوشته و بر روی بیننده هاش مانور داده و پر رو پرو از زباله ای که ساخته دفاع می کنه

• Like
Reactions: Price_One
fallout یک جوریه . نمیشه از الان گفت شکست می خوره . من خودم شخصا تریلر twisted metal رو دیدم گفتم زباله است . اما وقتی پخش شد خیلی خوب بود
بازیگر خیلی معروفی نداره متاسفانه، صرفا جاناتان نولان بزرگترین اسم سریاله.

راستی تریلر فصل دوم سریال Halo هم اومد برای اهلش :)

• Smile
Reactions: Philip Marlowe
به عنوان یه فال اوت فن دو آتیشه هرچیزی که تاحالا از فال اوت اومده بیرون شدیدا وفادار بوده به بازیا، که از آمازون بعید بود :D

تریلرم همون حس آخرزمانی با کمی طعم کمدی که باید Fallout داشته باشه رو داشت، بنظر میاد از همه بیشتر میخواستن به Fallout 4 شبیه باشه (طراحی لباس و سگ و ...) تا نسخه های قبلی، تنها مشکلی که باهاش داشتم Saturation خیلی بالای تریلر بود! اگه ورژن نهاییم اینقد پررنگ باشه میرم دستی از پلیر Saturation ـو میکشم پایین :p

Walton Goggins هم در نقش یک Ghoul هفت تیر کش رسما پرفکت ترین نقش ممکن رو داره :D دقیقا همون چیزی بود که تصورشو میکردم.

بازم ولی هایپو در حد همون آمازون نگه میداریم، تعجب نمیکنم یه دفعه مث هیلو و Lotr بزنن تو باقالیا :D
ولی خب حداقل این استودیو The Boys پشتشه باز میشه بیشتر امیدوار بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or