TV Center

عزیز دل تنها نیستید ولی تعدادمون کمه
متاسفانه سلیقه مردم به شدت تنزل پیدا کرده
وقتی برا خودت و وقتت ارزش قائل نباشی BB میشه شاهکار
من سریال ها رو میزارم تموم بشن تا بعد بشینم با بالاتری کیفیت ممکن صوت و تصویر ببینمشون
باور بفرمایید برا من عاشق هنر هفتم سریالی بیخود و بی محتوا تر از BB فقط و فقط خودشه و بس
ثانیه به ثانیه اش زجر کشیدم
منی که فقط رمان های پلیسی/جنایی و جاسوسی و امثالهم میخونم با این سریال و طرفدارانش زاویه دارم
متاسفانه تنها عاملی که باعث شد این هجویه رو تموم کنم فقط امتیازش بود که اونم شکر خدا مشخصه سر چشم و هم چشمی بهش دادن

سلیقه‌ها متفاوته و نمی‌شه همه رو مجبور کرد که از یه چیزی خوششون بیاد ولی انصافاً وقتی می‌خواین از یه چیزی انتقاد کنین، فقط به خود اون اثر گیر بدین! دیگه چیکار به طرفدارهای بدبختش دارین! :دی

به تاپیک شاید ربطی نداشته باشه ولی یه دوستی در دوران دانشگاه داشتیم فیلم میان ستاره ای نولان رو اوردیم خوابگاه نگاه کنیم بعد این وسط فیلم شاکی شد گفت پس قسمت بزن بزنش کجاست ؟ خلاصه پا شد رفت.
در نظرش سری expendables بهترین فیلم های دنیا بودن !
خلاصه بگم که داریم همچین ادم هایی.......

سلیقه‌ها متفاوته و نمی‌شه همه رو مجبور کرد که از یه چیزی خوششون بیاد ولی انصافاً وقتی می‌خواین از یه چیزی انتقاد کنین، فقط به خود اون اثر گیر بدین! دیگه چیکار به طرفدارهای بدبختش دارین! :D
حرفت درسته ولی اتفاقا مشکل اصلی با طرفدارهاست که کلا اجازه هیچ نظر مخالفی رو نمیدن و از نظرشون اگه کسی از این سریال خوشش نمیاد قاعدتاً انسان حساب نمیشه 😁 نمونه اش همین دو سه تا پست اخیر این تاپیک
البته این قضیه بیشتر فرهنگی و تو سایر موضوعات هم هست.

به تاپیک شاید ربطی نداشته باشه ولی یه دوستی در دوران دانشگاه داشتیم فیلم میان ستاره ای نولان رو اوردیم خوابگاه نگاه کنیم بعد این وسط فیلم شاکی شد گفت پس قسمت بزن بزنش کجاست ؟ خلاصه پا شد رفت.
در نظرش سری expendables بهترین فیلم های دنیا بودن !
خلاصه بگم که داریم همچین ادم هایی.......
اتفاقا ما هم دوران دبیرستان برای بچه ها فیلم دسپرادو پخش کردیم، بعد همه شاکی بودن که پس بک*ن بک*نش کو :-"

اتفاقا ما هم دوران دبیرستان برای بچه ها فیلم دسپرادو پخش کردیم، بعد همه شاکی بودن که پس بک*ن بک*نش کو :-"
تا جایی که یادم میاد یک چیزایی داشتا . زیاد نبود ولی به خاطر گل روی بانو سلما هایک در اوج جوانی و زیبایی اشون قابل قبول بود . احتمالا سانسور شده برده بودید :D

حرفت درسته ولی اتفاقا مشکل اصلی با طرفدارهاست که کلا اجازه هیچ نظر مخالفی رو نمیدن و از نظرشون اگه کسی از این سریال خوشش نمیاد قاعدتاً انسان حساب نمیشه 😁 نمونه اش همین دو سه تا پست اخیر این تاپیک
البته این قضیه بیشتر فرهنگی و تو سایر موضوعات هم هست.
یعنی الان شما اینجور برداشت کردی از پست ها
دوستان میگن هر کسی سلیقه ای داره خوب اگر خوشت نیومد نگاهش نکن . دیگه این چه ربطی داره به این که شما میگید

این نظرات گران‌بهای عده‌ای به درد تاپیک *Unpopular Opinion* می‌خورد؛ اونجا این‌ها رو مطرح کنید، نه جایی که 98.2 درصد و با اعمال Nتا رای‌گیری، «بریکینگ‌بد» را بهترین سریال تاریخ و «بتر کال ساول» را جز تاپ تن می‌دانند. B-)

پ.ن: سه‌گانه «مکزیک» رودریگز Guilty Pleasure است!

ذهن انسان همیشه در جستجوی چیزهای عجیب و غریب،غیر منطقی و بعضا خطرناک است،بخاطر همین است که عده ای عاشق بریکینگ بد هستند،چون آن را نمودی از تفکر و زندگی می بینند که در بعد تاریک وجود خلا آن را احساس کرده اند.و تجسم بخشیدن آن در دنیای واقعی با عواقبی همراه است که 99 درصد انسان ها از آن واهمه دارند.

تا جایی که یادم میاد یک چیزایی داشتا . زیاد نبود ولی به خاطر گل روی بانو سلما هایک در اوج جوانی و زیبایی اشون قابل قبول بود . احتمالا سانسور شده برده بودید :D
نه اتفاقا سانسور هم نشده بود ولی بچه های کلاس ما یه ذره توقعشون زیاد بود ;))

• Like
Reactions: barneysawyer
البته بحث من سر خوب بودن و یا بد بودن این سریال یا هر چیز دیگه ای نیست. ما انسانیم و تحت تاثیر سلایق علایق و احساسات گوناگون و نمیشه انتظار داشت همیشه همه مون هم نظر باشیم.
اینکه فکر کنیم هرکس فلان چیز رو دوست نداره ضایع است و یا اگه دوست داره خیلی آدم خفنی ه (یا برعکس) و نتونیم نظرات مخالف رو بشنویم و تحمل کنیم خوب نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or