TV Center

خیر.
در این زمینه هیچ چیزی با The Last of Us نمی تونه رقابت کنه الا خود The Last of Us.
وسطاش دراپ کردم ولی اگه یادم باشه فقط یه قسمت اینطوری بود.
این SE تو فصل چهارم رسما وارد یه دنیای موازی شده بود ... جایی که همه straight ها از صحنه روزگار محو شدن! آخرش هم دیگه به سم ترین شکل ممکن تموم شد :
پیامبر گی :|
یکی از تپه هایی بود فکر نمیکردم فتحش کنن!
.
.
.

به فکر این افتادم اینا که اینقدر گی دوست دارن چرا نمیان سریال لایو اکشن life is strange بسازن؟
تنها کارکترهای همجنسگرایی که دوست دارم سریال بشن:x
البته این پدرسوخته ها میدونن ما با لزبین ها مشکلی نداریم (:D) میان مکس و کلویی رو تبدیل به Malek و Diego میکنن ...

• Sad
Reactions: majidred2011
کسی هست اینجا با برکینگ بد حال نکنه؟
از نظر من در حد سریالای صدا سیما دهه ۸۰ ه 😁
داستان ساده و کند
کارگردانی و بازیگردانی حوصله سربر
تنها نکته مثبت ش بازی خوب برایان کرنستن بود
نمی‌دونم چرا ازش انقدر تعریف میکنن یه تیتراژ درست حسابی و یه موسیقی خوب هم نداره

قسمت اول هتل کانتیننتال رو دیدم. یه جورایی 50/50 بود یعنی تنها نکاتی که از دنیای جان ویک داره توش، شلیک های سریع + خود هتل و کارکنانش هست و بازیگر وینستن

بقیه جزئیات سریال + موسیقیش شبیه کلی سریال اکشن دیگه س

با ایده گرفتن از این تاپیک ولی برای سریال.

chart.png

Severance و Silo و Arcane، هر سه تاشون، فصل یکشون عالی ( 10 از 10) بودن، حالا ببینیم در ادامه چیکار میکنن. The Capture رو فقط فصل یکش رو دیدم و قصد هم ندارم فصل دومشو ببینم؛ به نظرم به هیچ وجه نیازی به ادامه دادنش نبود.​

یکی از دلایلی که بعضی وقت ها دیدن سریال رو برام سخت میکنه فاصله افتادن بین فصل ها هست. مثلا سریال Severance فصل دومش احتمالا سال دیگه میاد و مطمنم تا اون موقع ذهنم خالی شده از خط داستانیش و جذابیتش رو از دست میده.

داستان ساده و کند
نمی‌دونم چرا ازش انقدر تعریف میکنن یه تیتراژ درست حسابی و یه موسیقی خوب هم نداره
خب قبلا توی همین تاپیک در موردش با بقیه دوستان صحبت کردیم.
فکر کنم فقط و فقط بشه گفت سلیقه‌ست!
من اتفاقاً مشکلی با کند بودن و ساختار سریال ندارم، فقط نمی‌دونم چرا به هیچ وجه با این مجموعه حال نمی‌کنم!
برعکس بریکینگ بد، من از طرفدارای دو آتیشه‌ی Better Call Saul هستم:D

داستان ساده و کند
حالا راجع به برکینگ بد نظری ندارم و یه سریال خوب میدونمش (نه شاهکار) ولی کلا من تو این نزدیک به دو دهه ای که فیلم و سریال میبینم دیگه یاد گرفتم که فقط به سلیقه خودم توجه کنم و تحت تاثیر wow دیگران (چه منتقدا چه تماشاگرا) قرار نگیرم.
به نظرم کاملا سلیقه ای و شخصیه. ادراک و حس دریافتی مخاطب از اثر هنری که می‌تونه نقاشی و کتاب و فیلم و مجسمه و گیم و هر هنر دیگه ای باشه، مهمترین فاکتوره.
دیگران نمیتونن دیکته بکنن چی خوبه چی بده چی شاهکاره، من این تصمیم رو به حسم میسپرم.

پ.ن. مثلاً اکثر این لیستها در مورد بهترین سریالها و فیلمها و هر هنر دیگه ای، فقط به آمریکا توجه میکنن و آثار اروپایی یا هرجای دیگه رو نادیده میگیرن. در حالی که به نظر من هنر‌ اروپایی حتی فیلم و سریالاش (مخصوصا کلاسیک) خصوصا از نظر آوانگارد بودن و ارائه سبکهای جدید و خلاقیت جلوتر از آمریکاس. این در مورد کتاب و موسیقی و هنرهای تجسمی شدیدتر هم میشه. البته اینم باز سلیقه ایه.

آخرین ویرایش:
داستان ساده و کند
یکی از شدیدترین over-rated ترین ها هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or