arthur97
کاربر سایت
ممنونم از همه دوستانیکی از شدیدترین over-rated ترین ها هست.
خیلی خوشحالم که تنها نیستم.

متاسفانه این نظرم رو تو هر جمعی میگفتم کلی فحش و بدبیراه نثارم میشد که چطور میتونی به برکینگ بد کبیر توهین کنی

ممنونم از همه دوستانیکی از شدیدترین over-rated ترین ها هست.
هیچ ایرادی نداره آدم بدسلیقه باشه!ممنونم از همه دوستان
خیلی خوشحالم که تنها نیستم.
متاسفانه این نظرم رو تو هر جمعی میگفتم کلی فحش و بدبیراه نثارم میشد که چطور میتونی به برکینگ بد کبیر توهین کنی![]()
عزیز دل تنها نیستید ولی تعدادمون کمهکسی هست اینجا با برکینگ بد حال نکنه؟
از نظر من در حد سریالای صدا سیما دهه ۸۰ ه
داستان ساده و کند
کارگردانی و بازیگردانی حوصله سربر
تنها نکته مثبت ش بازی خوب برایان کرنستن بود
نمیدونم چرا ازش انقدر تعریف میکنن یه تیتراژ درست حسابی و یه موسیقی خوب هم نداره
دقیقا ما هم زجر کشیدیم تا این سریال تموم بشهعزیز دل تنها نیستید ولی تعدادمون کمه
متاسفانه سلیقه مردم به شدت تنزل پیدا کرده
وقتی برا خودت و وقتت ارزش قائل نباشی BB میشه شاهکار
من سریال ها رو میزارم تموم بشن تا بعد بشینم با بالاتری کیفیت ممکن صوت و تصویر ببینمشون
باور بفرمایید برا من عاشق هنر هفتم سریالی بیخود و بی محتوا تر از BB فقط و فقط خودشه و بس
ثانیه به ثانیه اش زجر کشیدم
منی که فقط رمان های پلیسی/جنایی و جاسوسی و امثالهم میخونم با این سریال و طرفدارانش زاویه دارم
متاسفانه تنها عاملی که باعث شد این هجویه رو تموم کنم فقط امتیازش بود که اونم شکر خدا مشخصه سر چشم و هم چشمی بهش دادن
شماکه اینقدر کتاب خوندی و هنری هستی دیگه چرا تا تهش دیدی سریال رو همون 2 یا3 قسمت اول یا نه فصل اولش دراپش میکردیعزیز دل تنها نیستید ولی تعدادمون کمه
متاسفانه سلیقه مردم به شدت تنزل پیدا کرده
وقتی برا خودت و وقتت ارزش قائل نباشی BB میشه شاهکار
من سریال ها رو میزارم تموم بشن تا بعد بشینم با بالاتری کیفیت ممکن صوت و تصویر ببینمشون
باور بفرمایید برا من عاشق هنر هفتم سریالی بیخود و بی محتوا تر از BB فقط و فقط خودشه و بس
ثانیه به ثانیه اش زجر کشیدم
منی که فقط رمان های پلیسی/جنایی و جاسوسی و امثالهم میخونم با این سریال و طرفدارانش زاویه دارم
متاسفانه تنها عاملی که باعث شد این هجویه رو تموم کنم فقط امتیازش بود که اونم شکر خدا مشخصه سر چشم و هم چشمی بهش دادن