TV Center

یکی از شدیدترین over-rated ترین ها هست.
ممنونم از همه دوستان
خیلی خوشحالم که تنها نیستم. 😁
متاسفانه این نظرم رو تو هر جمعی میگفتم کلی فحش و بدبیراه نثارم میشد که چطور میتونی به برکینگ بد کبیر توهین کنی 🤣🤣

نمرات سریال نسل وی/ GEN V اسپین آف سریال " The Boys" منتشر شد.

🍅 Rotten Tomatoes: 100% (از 22 نقد)
Ⓜ️ Metacritic: 77% (از 16 نقد)
IGN: 90
Consequence: 83
The Telegraph: 80
Paste Magazine: 78
Slant Magazine: 75
The Hollywood Reporter: 70
Collider: 67
Entertainment Weekly: 67
Indie Wire: 67
The Playlist: 67
Empire : 60

پخش سه قسمت ابتدایی : ۲۹ سپتامبر برابر با ۷ مهر

پ.ن: مشخصه مثل سریال اصلی میترکونه

ممنونم از همه دوستان
خیلی خوشحالم که تنها نیستم. 😁
متاسفانه این نظرم رو تو هر جمعی میگفتم کلی فحش و بدبیراه نثارم میشد که چطور میتونی به برکینگ بد کبیر توهین کنی 🤣🤣
هیچ ایرادی نداره آدم بدسلیقه باشه! :-"

به نظر من کلا پسند کردن سریال فیلم موسیقی و هر هنری بیشتر به بخش ناخودآگاه انسان متصل میشه اگه از موسیقی مثال بزنم شاید مثلا شما حتی یه دقیقه هم اپرا رو تحمل نکنید یا مثلا ساعت ها پیانو گوش کنید و خسته نشید. در مورد فیلم و سریال ها هم همینطوره ممکنه کلا تم رنگی یک فیلم و سریال باعث قضاوت کردن های صفر و صدی یک شخص بشه. یا شاید یه تابلوی نقاشی از نظر شما مفت هم گرونه ولی از نظر یه شخص دیگه خیلی مهم باشه. این چیزها از ذهن ناخودآگاه زمان بچگی توی ذهن هامون شکل گرفته و تا اخر عمر هم نمیتونیم تغییرش بدیم.

یه چندتا معرفی داشته باشیم برای دوستادارن سریال + انیمه:
دیشب ، نمیدونم راستش چطور بگم :D ،یک ایوِنت مانندی در نتفلیکس برگزار شد به نام drop 01 showcase که از دو هفته پیش تریلر معرفیش برای دیروز رو گذاشته بودن در یوتوب و دیروز منتشر شدن.خیلی جالب بود برای من.تقریبا همشون رفتن تو لیست من!از نتفلیکس بعیدهاما واقعا تریلرها خوب بود(البته سریال رو با توجه به این که نتفلیکس سازندش هست رو نمیدونم :D )دیگه چیزی نمیگم . خودتون لیست رو میبینید و اگه خواستید برید توی یوتوب و تماشا کنید.همه سریال انیمیشنی animated series) هستند و بجز کسلوانیا بقیشون برای 2024 هستند:
Castlevania: Nocturne
Devil May Cry
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
Blue Eye Samurai
Masters of the Universe: Revolution
Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix
Scott Pilgrim Takes Off

جدا با همشون حال کردم...
یه دوتا چیز هم از max دیدم گفتم با دوستان هم به اشتراک بذارم چون یکیشون رو شدید پسندیدم.یکی یک نیمچه مستند 30 دقیقه ای هست به مناسبت سالگرد بازی.(برید تو یوتوب میبینیدش)یکی هم یک تریلر از یک سریال اریجینال به نام Scavengers Reign.همین یک تریلر رو به تمام لیست بالا ترجیح میدم. \m/ :)>- خیلی قشنگ بود به نظرم.دوستادارن اینجور محتواها احتمالا خیلی ازش خوششون بیاد.من که کلا عاشق این هستم که محصولات اریجینال بیشتری تولید بشن به جای به زور ادامه دادن سریال های سال های پیش(سیمپسون و فمیلی گای و ...)

سریال krapopolis هم دیروز دو قسمتش منتشر شد.سازندش همونسازنده ریک و مورتی هستش.راستش خیلی جالب نبود.بدک هم نبود ولی چنگی به دل نمیزم(برای من حداقل)تا دو فصل دیگه هم تمدید شده.حتما نگاهش میکنم خودم ولی میگم تا کسی با انتظارات بالا نره سراغش.ارزش دیدن رو نمیدونم داره یا نه ولی خیلی هایپ نباشید براش

• Like
Reactions: ce7en44
sx education با تمام ادعای تنوع در اقلیت جنسی، نژادی و معلولیت، در نهایت، زوج اصلی قهرمان، یک جفت سفیدپوستِ استریتِ خوشگل و بی نقص هستن.
کرو لال، ترنس، فلج و سیاه پوست و ... نهایت نقش فیلر و ساید کیک و مخلفات رو دارن.
حتی دختری که نصف صورتش فرانکشتاینه هم هست، فقط اون پشت وایمیسته یا از سرسره سریع میاد پایین و میره تا فوتوگرامتری رنگارنگ سریال رو خیلی آسیب نزنه، مثل سالاد
تنها کسیکه امیدی بهش هست تا این چرخه معیوبِ کلیشه رو بشکنه و از استریوتایپ بیاد بیرون و اقلیت رو بزاره مرکز توجه و دنیا رو بده دستشون (جهان فیکشنال البته)، استاد دراکمنه ❤️

• Like
Reactions: pouria.sh and Jaw
عادت کردم برای تقویت روحیه و زبان روزی یه قسمت از فرندز رو میبینم. امروز در قسمت ۲۴ از فصل ۳ رسیدم به دیالوگ جالبی از مانیکا در مورد تمرین حریف دوست پسرش در مسابقات UFC:
Screenshot_20230928_151217_MX Player.jpg
از اون سالها پتانسیل کشور در این زمینه مشخص بوده.😂

کسی هست اینجا با برکینگ بد حال نکنه؟
از نظر من در حد سریالای صدا سیما دهه ۸۰ ه 😁
داستان ساده و کند
کارگردانی و بازیگردانی حوصله سربر
تنها نکته مثبت ش بازی خوب برایان کرنستن بود
نمی‌دونم چرا ازش انقدر تعریف میکنن یه تیتراژ درست حسابی و یه موسیقی خوب هم نداره
عزیز دل تنها نیستید ولی تعدادمون کمه
متاسفانه سلیقه مردم به شدت تنزل پیدا کرده
وقتی برا خودت و وقتت ارزش قائل نباشی BB میشه شاهکار
من سریال ها رو میزارم تموم بشن تا بعد بشینم با بالاتری کیفیت ممکن صوت و تصویر ببینمشون
باور بفرمایید برا من عاشق هنر هفتم سریالی بیخود و بی محتوا تر از BB فقط و فقط خودشه و بس
ثانیه به ثانیه اش زجر کشیدم
منی که فقط رمان های پلیسی/جنایی و جاسوسی و امثالهم میخونم با این سریال و طرفدارانش زاویه دارم
متاسفانه تنها عاملی که باعث شد این هجویه رو تموم کنم فقط امتیازش بود که اونم شکر خدا مشخصه سر چشم و هم چشمی بهش دادن

من سریال ها رو میزارم تموم بشن تا بعد بشینم با بالاتری کیفیت ممکن صوت و تصویر ببینمشون
باور بفرمایید برا من عاشق هنر هفتم سریالی بیخود و بی محتوا تر از BB فقط و فقط خودشه و بس
منی که فقط رمان های پلیسی/جنایی و جاسوسی و امثالهم میخونم با این سریال و طرفدارانش زاویه دارم
متاسفانه تنها عاملی که باعث شد این هجویه رو تموم کنم فقط امتیازش بود که اونم شکر خدا مشخصه سر چشم و هم چشمی بهش دادن
دقیقا ما هم زجر کشیدیم تا این سریال تموم بشه 🤣
والا من هم خیلی نگاه هنری به فیلم و سریال ندارم و بیشتر دنبال سرگرمی هستم ولی خب مثلا خیلی خوب درک میکنم که چرا نمره سریالی مثل Mr Robot انقدر بالا بود و بهش میگن شاهکار. چون واقعا شاهکار بود.
یا مثلا Wednesday. کاملا درک میکنم که چرا هایپ شد. یه هفته کامل این سریال سرگرم مون کرد و کلی لذت بردیم از دیدنش. موسیقی خیلی خوب. کارگردانی و داستان گیرا. تم جذاب و بازی بامزه و خوب جنا اورتگا. واقعا سریال خوبی بود و خودم خیلی منتظر فصل 2ش هستم.
ولی خب BB رو هیچ جوره درک نمیکنم و همونطور که گفتم هیچ چیز خاصی برای عرضه نداشت واقعا 😅

من ۱۶ سالگی یبار بریکینگ بد دیدم واقعا پیسینگ کندش اذیتم کرد و فکر میکردم اورریتده
ولی بعد سالها بتر کال سال که تموم شد دیدمش
و پشت بندش بریکینگ بد و ال کامینو ...
واقعا بهترین سریالا و یونیورسین که دیدم کاش میشد حافظم پاک شه با حس روز اول دوباره ببینمشون

شماکه اینقدر کتاب خوندی و هنری هستی دیگه چرا تا تهش دیدی سریال رو همون 2 یا3 قسمت اول یا نه فصل اولش دراپش میکردی
چرا نشستی ثانیه به ثانیه زجر دادی خودت رو . وقتی طبق سلیقت نیست امتیاز فول باشه چه ربطی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or