TV Center

من سریال the devil's hour رو به پیشنهاد دوستان دیدم و باید بگم روی هم رفته سریال جالبی بود. البته بنظرم می‌شد توی دو الی سه قسمت خلاصه بشه تا اینقدر شاهد زل زدن‌های بیخود و تعلیق‌های نابجا نباشیم. در کل سریال حول عشق ورزیدن می‌چرخه اینکه چطور عشق می‌تونه انسان رو تغییر بده.

ایده اصلی سریال همون Groundhog Day فقط به جای تکرار یک روز، کل زندگی لوپ می‌شه. در طول سریال شاهد این بودیم که کتاب مورد علاقه آیزک "خرگوش مخملی" بود. داستان یک اسباب بازی که از طریق عشق زنده میشه. احتمالا به این دلیل هر چه لوسی بیشتر به آیزک عشق می‌ورزید، او واقعی‌تر می‌شد. به همین دلیل بود که او آرام آرام شروع به لبخند زدن و گریه کردن و... کرد و در پایان، در حالی که مادرش او را در آغوش گرفته بود، دستش را فشرد. چند مورد بشدت برام مبهمه اینکه چرا آیزک همیشه می‌گفت من سردمه در حالی که نمی‌تونست حس مربوط به سردی/گرمی رو حس کنه؟ آیا به این خاطر بود که در زندگی موازی مردیث رو می‌دید که به پدرش می‌گفت سردمه تا پدرش برای او یک بخاری بخرد؟ یا چرا آیزک خودش رو سوزوند؟ به این خاطر که می‌خواست همه چيز در این حلقه تمام شود؟ یا فقط یک کار تصادفی کرد؟ (مثل دستشویی کردن روی کیف‌ همکلاسی‌ها!!) روی مخ‌ترین بخش سریال هم با اختلاف مربوط به جلسات روانپزشکی می‌شه که بود و نبودش تاثیری در روند داستان نداشت.

نمی‌دونم فصل دومی قراره در کار باشه یا نه؟

صدای جدید Rick & Morty

گفتند که تا پخش سریال صداپیشه ها اعلام نمیکنند
۱٪ احتمال میدم با هوش مصنوعی صداها در آوردن
دو نفر آدم بیاری ادای صدای جاستین رولند در بیارن خیلی ضایعس، با صدای متفاوت ضبط میکردن جذاب تر میشد
یادمه جاستین رولند از اون اتهامات تبرئه شد، شاید هم صدای خودشه :-?

صدای جدید Rick & Morty

چقدر صدای هر دو کاراکتر ریک و مورتی شبیه جاستین رویلند هست! اگه در جریان ماجرا نبودم، فکر می‌کردم خود رویلند داره صحبت می‌کنه! :دی
برعکس Korvo توی Solar Opposites که کلاً توی یه فاز دیگه‌ای نسبت به صدای اصلی به سر می‌بره.

صدای جدید Rick & Morty

چقدر شبیه هستش پشمام من که فکر میکردم کلا صداشون تغییر کنه بنظرم اوکیه انگار هوش مصنوعی صداشو در اوردن😂
چرا واقعا خودشو نمیارن اتهاماتش که اشتباه بودنش ثابت شد دیگه این مسخره بازیا چیه!

• Like
Reactions: rpg321

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or