TV Center

درود!
چند روزی نوتیفیکشن تاپیک برای من نمیومد، از ترند تاپیک عقب موندم! :D
این هم در راستای، ارسالی‌های دوستان.
اول درام‌ها رو آوردم، بعد بعد کمدی‌ها و سپس چند تا انیمه. :x

پ.ن. به‌نظر میاد دوستان اهل کمدی‌های بریتانیایی نیستند! :D

tv chart.jpg

درود!
چند روزی نوتیفیکشن تاپیک برای من نمیومد، از ترند تاپیک عقب موندم! :D
این هم در راستای، ارسالی‌های دوستان.
اول درام‌ها رو آوردم، بعد بعد کمدی‌ها و سپس چند تا انیمه. :x

پ.ن. به‌نظر میاد دوستان اهل کمدی‌های بریتانیایی نیستند! :D

View attachment 312870
درود...
بهترین کمدی هایی که دیدم از بریتانیا بودن
Inbetweeners و IT Crowd
بعضی از کمدی هاشون واقعا آدم رو جر میده از خنده...

چقدر لیست جدید بهترین سریال‌های قرن Hollywood Reporter مزخرف هست!

پ.ن: بریکینگ بد شانزدهم؛ وایر پنجم؛ بترکال سال هفتم :)) :)) :))
avatare رو چرا گذاشته 49 بی سلیقه یه سری سریال هم اون وسط دیدم که طبق معمول از سر انجام وظیف اونجا بودن

1696503844145.png

این باید جز ده تای اول می بود

آره.
من کلا کره ای بین نیستم. اما این تریلر اش خوب بود موضوع اشم خیلی جالبه :D
امروز از Paramount+ پخش شده.
آره Paramount تازه استریم کرد ولی سریال چندین ماه پیش نمیدونم از کدوم شبکه پخش شده بود.
بنظر باید فصل دومشم سال بعد بیاد چون آخرش یجوریه ک انگار فصل دومی هم داره
درکل برای چند ساعت هیجان خوبه ولی میگی کره ای باز نیستی کل فصلو نگیر. یه قسمت ببین خوشت اومد بقیشو بگیر

پ.ن: ساب نسخه قبلی هم داغون بود (فارسی/انگلسی).

• Like
Reactions: Thonkeyes
سریال 12 monkeys چطوریه ارزش دیدن داره؟
دیدمش...واسه پر کردن اوقات فراغت خوبه...فن سفر در زمان باشی بیشتر میچسبه...
سریال های تو ژانر سفر درزمان که اینجا کمتر بهش پرداخته شده :
The Lazarus Project...عالی! واسه فصل دوم تمدید شده. وایب "تنت" میده
The Devil's Hour...عالی ولی یکم ریتمش کنده...واسه فصل دوم و سوم تمدید شده...
Timeless...خودم خیلی باهاش حال کردم، کنسل شده بود ولی یه پایان براش درنظر گرفتن که واسه من راضی کننده بود. حداقل مزیت دیدنش اینه که با تاریخ آمریکا یکم آشنا میشیم.

• Like
Reactions: Anakin
خیلی خب، Gomorra رو دیدم، سریال دستتونه بذارین زمین برید اینو ببینین بیاین. از اون کار خوبا بود که به نظرم هر علاقه‌مندی به فیلم و سریال باید یه بار اینو ببینه؛ مخصوصاً اگه به ماجراهای مافیایی، مواد مخدر و جرایم سازمان‌یافته علاقه دارید. سریال واقع‌گرایانه‌س و تلاششو می‌کنه توی همین خط بمونه، البته این موضوع اصلاً باعث کند بودنش نخواهد شد و اتفاقاً وقایعش رو سریع به تصویر می‌کشه و به هر طریقی سعی می‌کنه با خودش همراهت کنه. از فساد و کارهای مافیا بسیار بهتون نشون می‌ده، دنیاش رنگی نداره و داستان غمگین و غم‌زده‌‌ای هم داره. فکر نکنم موسیقی پایان هر قسمت که انگار امضا و یادآور وضعیت غم انگیز داستان هست رو کسی از یاد ببره، به خوبی به شخصیتاش می‌پردازه و سیر تغییر و تکاملشون رو نشون می‌ده، و در نهایت به شدت بی رحمه و در حذف کردن اشخاص دست و دل باز عمل می‌کنه.
توی این سریال اصلاً آدم خوب وجود نداره، انتخاب بین بد و بدتر و بدترتره، کسی توی این بازی برنده‌س که متفکر باشه و از فکر و نفوذ معنویش استفاده کنه و با یه ذهن استراتژیک همه چیو عین مهره‌های شطرنج بچینه. برخلاف تصوراتی که از اهمیت و اولویت داشتن خانواده توی مافیای ایتالیا هست و خیلی جاها از این موضوع الگو گرفته شده، اینجا به خانواده هم اعتمادی نیست، چه برسه بقیه. تا فصل سه مورد پسندم بود، فصل چهار کمی کند می‌شه، فصل پنج اگرچه قدرت فصول اولیه رو پس نمی‌گیره اما سرعت و درگیری خودش رو پس می‌گیره و کارو جمع می‌کنه.

پ.ن: بعد از فصل چهارم، فیلم The Immortal 2019 رو از دست ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or