TV Center

Griselda

مینی‌سریال گریسلدا (مادرخوانده کوکایین کلمبیا)

اثری دیگر از خالقان Narcos

تاریخ پخش: ژانویه 2024 از نتفلیکس​

درود
یه مینی سریال ناب دیدم گفتم معرفی کنم شما هم عشق کنید تا لحظه آخر نمیتونید حدس بزنید ماجرا چیه :D
The Devil’s Hour از آمازون پرایم
اتفاقا منم معرفیش کردم چندوقت پیش...عالی بود.
البته مینی سریال نیست و تو نوامبر ۲۰۲۲ نه تنها واسه فصل دوم بلکه فصل سومش هم قطعی شد.
فصل دومش تا آخر ۲۰۲۳ نمیاد

کسی سریال Gomorrah رو دیده ؟ ایتالیایی هست ارزش داره شروع کنم؟
اینو ببین حتما. شیوه اعلام وفاداری جالبی دارن ...!!! :-&:-&
اگر مثلا دوست داشته بری ایتالیا رو ببینی بعد دیدن این سریال حتما تجدید نظر میکنی و نمیری ...!!!!:D به قول دوستمون واقع گرایانه اس و واقعا زرق و برق نداره.

• Like
Reactions: soorena
IMG_20230916_224822_527.jpg

۱۰ سال از پخش اپیزود آزیمندیاس سریال بریکینگ بد گذشت.

اپیزود آزیمندیاس تنها اپیزود تاریخ است که در وبسایت IMDb نمره کامل ۱۰ از ۱۰ در اختیار دارد.

آزیمندیاس، اسم رامسس دوم، فرعون مصر به زبان یونانی است. پرسی بش شدی، شاعر انگلیسی، سونتی با همین نام دارد که در سال ۱۸۱۸ نوشته است.

او در این قطعه به سقوط اجتناب‌ناپذیر تمام قدرت‌ها اشاره می‌کند که حتی اگر رامسس دوم هم باشید باز هم در نهایت خواهید مرد و امپراطوری شما از بین خواهد رفت. به‌قولی شبیه بیت 《بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر، دیدی که چگونه گور بهرام گرفت؟》از عمر خیام است.

از این جهت اگر به اپیزود بریکینگ بد نگاه کنیم، متوجه می‌شویم که اسم این اپیزود آزیمندیاس انتخاب شده تا سرآغاز فروپاشی والتر وایت را نشان بدهد.

یکی از تهیه کننده های لایو اکشن وانپیس گفته برنامه دارند تا 12 فصل بسازند و 6 فصل تا نصفه های داستان میره.

اینا خواب دیدن خیر باشه! همین EastBlue Saga با اون همه کات هایی که کردن 100 میلیون دلار شده. دیگه وای به حال وسطای داستان که هرچقدرم خرج جلوه ویژه کنند باز کمشه.
بنظرم اینا سه فصل میسازند و نتفلیکس کنسلش میکنه میره پی کارش. کلا رسیدن به آخرش با 12 فصل که سهله با حتی 20 فصل هم نمیشه.
1090 چپتر تا الان از مانگا منتشر شده و تازه هنوز آرک پایانی شروع هم نشده.:-"

دوستان غیر از نارکوها فیلم و سریال درباره پابلو اسکوبار چی داریم؟؟
یعنی هیچوقت فکر نمیکردم با دیدن نارکو ها بخوام طرفدار یه قاتل بشم و از اینکه پلیس ها و سرهنگ ها رو میکشه نهایت لذت رو ببرم و مدام ارزو کنم کاش هیچوقت گیر نیفته و سلطنت کارتل مدلین همیشه دستش باشه
جدی در تاریخ مثلش رو نداریم فکر کن امریکا ارتش بسیج میکنه پیدات کنن تو میری جلوی کاخ سفید با پسرت عکس میندازی

Movie Center

توی این پست نوشته شده!

فکر میکنم اکثریت اینجا ندیده باشنش ولی خیلی خوب بود. بریکینگ بد گوفی مآبانه و سیتکام‌گون (البته از نوع خوبش). به مراتب نسبت به اوزارک (البته که خیلی به هم ربط ندارن) خیلی بیشتر پسندیدمش.​
منو یاد misfits انداخت

Untitled.jpg

داستانش درمورد چندتا نوجوون بزهکار هست که محکوم میشن به انجام خدمات شهری و تمیز کردن یه ساختمون فرسوده...
این وسط یه رعدوبرق میزنه بهشون و هرکدوم یه قدرتی پیدا میکنن...
دقیق یادم نیست ولی تا فصل دوم یا سوم خیلی خوب بود ولی بعدش زد جاده خاکی.
ولی اینطور نبود که بگم ارزشش رو نداشت.

• Like
Reactions: The Dragonslayer
یکی از تهیه کننده های لایو اکشن وانپیس گفته برنامه دارند تا 12 فصل بسازند و 6 فصل تا نصفه های داستان میره.
باد اوایل پخش ویچر افتادم :-"
توی این چند سال زدن همه خاطرات خوب ما از بازی ویچر رو نابود کردن، در حدی که الان که اسمش میاد آدم یاد افتضاح سریالش میوفته تا شاهکار بازیش :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or