milad.ps4
کاربر سایت
پس باید اشتراک بگیرم از سایت های پولی دانلود کنم ممنونتوی سایت های مفتی از این بهتر پیدا نکردم
پس باید اشتراک بگیرم از سایت های پولی دانلود کنم ممنونتوی سایت های مفتی از این بهتر پیدا نکردم
تورنت خیلی خوبهپس باید اشتراک بگیرم از سایت های پولی دانلود کنم ممنون
و البته دیوید سوشی کبیر در نقش هرکول پوارو که از دید من همچنان بهترین کاراگاه تاریخ تلویزیون هستاین لیست بدون Jeremy Brett در نقش شرلوک هلمز واقعا آزار دهنده است.( روحش شاد)
View attachment 306988
با اختلاف زیاد از تمام کسانی که چه قبل و چه بعدش این نقش رو بازی کردن بهتر بود. دوبله بهرام زند روی این شخصیت هم که عالی بود
یه مساله اینه که اصلا قصد داره ادامه بده یا نه؟ شاید فقط همین فصل باشه. پیگیر اخبار سریالش نبودم.ولی برام سواله این لایو اکشنو نتفلیکس چه طور می خواد ادامه بده. الان داستانو این انیمه که بیش از هزار قسمت داره و هنوز هم تموم نشده و ادامه داره رو چه طور می خواد روایت کنه. نتفلیکس که بیش ترین فصلش سریال elite هست که هفت فصله. به نظر من از اون حرکتای ویچر رو می زنن فصل اول رو خوب می سازن بعدش می زنن جاده خاکی.
Game of Thrones S01-S08 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC TrueHD 7.1 Atmos-FraMeSToRدوستان سریال game of thrones بهترین کیفیتش برای دانلود چیه ؟؟ میخوام بصورت 4k و با عمق رنگ 10 بیت و صدای دالبی تماشاش کنم
همچنین اگه جایی هست برای دانلود خوشحال میشم برام تو خصوصی بفرستین
ممنونGame of Thrones S01-S08 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC TrueHD 7.1 Atmos-FraMeSToR
1.5 سال قبل توسط yasser7777
1.88 TB
View attachment 307218
سایتش پولیه یه سایت تورنت اشتراکی داره که تورنت رو میاره زیر مجموع خودش
(لیست بیشتر از این بود سورت شده بود بر اساس حجم)
و فایل تورنت رو میندازه رو سرور خودش برای 14 روز نگه میداره (بدیش)
و برای بالا بردن زمان قرار گیر فایل رو سرور باید حجم بخری
گرون که چرا ، گرون در میادممنون
ببخشی من چون تا حالا اینکارارو انجام ندادم امکان داره بگی دقیقا چیکار کنم اشتراک بگیرم بعدم برم دانلود کنم؟ گرون در نمیاد 1.8 ترابایت ؟
آره بابا مشکلی نیست میتونی تماشا کنی 4K رو. مخصوصا که اپ سینما نیازی به فیلتر شکن هم ندارهببخشید دوستان
من حجم زیادی برای دانلود و ذخیره فیلم و سریال ندارم و از اونجایی که دوست دارم 4k hdr 10 bit ببینم فیلم هارو اگه اشتراک یه سایت مثل ۳۰ نمارو بگیرم با سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ میتونم تماشاشون کنم ؟؟
اگه اشتباه نکنم سایت سینما فقط تا 1080 میشه تماشا کردببخشید دوستان
من حجم زیادی برای دانلود و ذخیره فیلم و سریال ندارم و از اونجایی که دوست دارم 4k hdr 10 bit ببینم فیلم هارو اگه اشتراک یه سایت مثل ۳۰ نمارو بگیرم با سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ میتونم تماشاشون کنم ؟؟