TV Center

این لیست بدون Jeremy Brett در نقش شرلوک هلمز واقعا آزار دهنده است.( روحش شاد)
View attachment 306988

با اختلاف زیاد از تمام کسانی که چه قبل و چه بعدش این نقش رو بازی کردن بهتر بود. دوبله بهرام زند روی این شخصیت هم که عالی بود
و البته دیوید سوشی کبیر در نقش هرکول پوارو که از دید من همچنان بهترین کاراگاه تاریخ تلویزیون هست

ولی برام سواله این لایو اکشنو نتفلیکس چه طور می خواد ادامه بده. الان داستانو این انیمه که بیش از هزار قسمت داره و هنوز هم تموم نشده و ادامه داره رو چه طور می خواد روایت کنه. نتفلیکس که بیش ترین فصلش سریال elite هست که هفت فصله. به نظر من از اون حرکتای ویچر رو می زنن فصل اول رو خوب می سازن بعدش می زنن جاده خاکی.
یه مساله اینه که اصلا قصد داره ادامه بده یا نه؟ شاید فقط همین فصل باشه. پیگیر اخبار سریالش نبودم.
مورد بعدی اینه که این چند قسمتی که ساختن چه قدر از انیمه (و مانگا) رو پوشش میده. که می‌دونم اما نمی‌گم:دی اینجا مثلا اگر بگی سریال ۵۵۰ قسمت از انیمه رو پوشش میده ممکنه یکی ناراحت بشه و بگه اسپول شدم:-<
در هر صورت این رو بدونی می‌تونی حساب و کتاب کنی چند فصل سریال باید بسازن که مانگا رو پوشش بده.

و به هر حال بعید به نظر میاد قصد داشته باشن کل مانگا رو تبدیل به سریال بکنن. چون با توجه به مدت زمانی که ساختن هر فصل سریال طول می‌کشه، وقتی به قسمت ۱۲۰۰ مانگا برسن (مثلا) بازیگرهای نقش‌های اصلی ۲۰ سال پیرتر از الان‌شون شدن.

دوستان سریال game of thrones بهترین کیفیتش برای دانلود چیه ؟؟ میخوام بصورت 4k و با عمق رنگ 10 بیت و صدای دالبی تماشاش کنم
همچنین اگه جایی هست برای دانلود خوشحال میشم برام تو خصوصی بفرستین
Game of Thrones S01-S08 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC TrueHD 7.1 Atmos-FraMeSToR
1.5 سال قبل توسط yasser7777
1.88 TB
Opera Snapshot_2023-09-02_230841_www.mul.ir.png
سایتش پولیه یه سایت تورنت اشتراکی داره که تورنت رو میاره زیر مجموع خودش
(لیست بیشتر از این بود سورت شده بود بر اساس حجم)
و فایل تورنت رو میندازه رو سرور خودش برای 14 روز نگه میداره (بدیش)
و برای بالا بردن زمان قرار گیر فایل رو سرور باید حجم بخری

Game of Thrones S01-S08 2160p UHD BluRay REMUX DV HDR HEVC TrueHD 7.1 Atmos-FraMeSToR
1.5 سال قبل توسط yasser7777
1.88 TB
View attachment 307218
سایتش پولیه یه سایت تورنت اشتراکی داره که تورنت رو میاره زیر مجموع خودش
(لیست بیشتر از این بود سورت شده بود بر اساس حجم)
و فایل تورنت رو میندازه رو سرور خودش برای 14 روز نگه میداره (بدیش)
و برای بالا بردن زمان قرار گیر فایل رو سرور باید حجم بخری
ممنون
ببخشی من چون تا حالا اینکارارو انجام ندادم امکان داره بگی دقیقا چیکار کنم اشتراک بگیرم بعدم برم دانلود کنم؟ گرون در نمیاد 1.8 ترابایت ؟

• Like
Reactions: rpg321
ممنون
ببخشی من چون تا حالا اینکارارو انجام ندادم امکان داره بگی دقیقا چیکار کنم اشتراک بگیرم بعدم برم دانلود کنم؟ گرون در نمیاد 1.8 ترابایت ؟
گرون که چرا ، گرون در میاد
این از سایت تورنت میگیره میندازه رو سرورش
از خود تورنت هم میتونی دانلود کنی
فری هم هست ولی سرعتش خیلی کمه و نوسان داره (به جز اینکه کم کم دانلود کن)
این بالاترین حجم بود من دیدم ، حجمای کمتر هم داره مثلا 300 گیگ
سرویس ش هم ماهانه نیست حجمیه
mul.ir سایت های مشابه ش هم هست
اگه 4k فوق العاده نمیخوای سایتای دیگه مثل 30nama هستند ( البته خارج از این سریال کیفیت های خوب هم داره مثلا top gun جدید رو فکر کنم 60 گیگ داره)
ولی اگه بتونی با تورنت کنار بیایی با سرعت دانلود و کار کنی عملا جز حجم نت چیزی نمیدی

آخرین ویرایش:
لایو اکشن وان پیس رکورد شکنی کرد

لایو اکشن پر خرج جدید نتفلیکس یعنی «One Piece» توانست با عبور از سریال های ونزدی و چیزهای عجیب و غریب در بیش از 85 کشور رتبه اول نتفلیکس را به دست بیاورد.
احتمالا شاهد رکورد شکنی های دیگه ای هم از این لایو اکشن خواهیم بود.

15 سال پیش در این روز یکی از جواهر های دنیای سریال پخش اش رو آغاز کرد . سریال فوق العاده sons of anarchy . سریالی که آروم آروم تو دل بیننده جا باز می کنه و کارکتر های زخمت اش رو برای بیننده دوست داشتنی و جذاب می کنه

منم لایو اکشن وانپیس رو دیدم.
بنظرم اوکی بود ولی اصلا این چیزی هم که ملت تعریف میکنند نیست.
بازیگران با اینکه شدید نتفلیکسی شدن ولی باز خوب بودن. مشکل اون جزئیات ریز کرکترا مثل لوفی و بقیه کلاه حصیری و حتی شنکس و گارپ(اینو واقعا گند زده بودند.) که باعث میشه بشدت ورژن های سطح پایین تر و مصنوعی تر نسبت به کار اصلی باشند.
کلا نشون میده شورانر آقای Matt Owen خیلی از المان های عمقی اثر اصلی رو متوجه نشده و خیلی از تغییراتی که داده بشدت سطحی و بد هستند. بنظرم بعنوان یک فن یک اثر رو بسازه خوبه اما استعداد ساخت اون اثر هم باید داشته باشه، که ایشون اصلا در این حد و اندازه ها نیست.
دیالوگ ها بعضی موقع ها کلیشه ایی و سخنرانی های اخلاقی به قولی On the nose و خیلی توی چشم و چال آدم هست. اثر اصلی خیلی موقع ها پیام هایی که داره بنظر خودم غیر مستقیم میگه ولی اینجا خیلی هالیوودی یک سری چیزا شده بود. کلا دیالوگ نویسی واقعا ضعیف بود.

همینکه صد میلیون سر سریال خرج کردن نشون میده هیچ از نظر پروداکشن کم نزاشتند.
هرچند خیلی جاها حس کاسپلی و Stage Play میداد.:|

مهم ترین خوبیه اثر اینکه خیلی از پلات پوینت ها مثل اثر اصلی هستند و الان خیلی ها هستند بعد دیدن لایو اکشن میخوان اثر اصلی رو شروع کنند که خیلی خوبه. کلا حس میکنم اودا و بقیه بیشتر بعنوان یک فرصت تبلیغ بزرگ برای مانگا و انیمه نگاه کردند.

درنهایت ببینید زیاد کار تاپی نیست ولی بعنوان ی اقتباس اوکی بد نیست.:دی

دوستان علاقه مند به ژانر سفر در زمان اگه The Lazarus Project رو ندیدن حتما ببینن!
واقعا لذت بردم و به معنی واقعی کلمه سرگرم شدم.
بنظرم از لحاظ داستانی شاهکار نیست و اتفاقا بعضی جاها واقعا باگ های عجیبی داره ولی برای کسایی که پیگیر فیلم و سریال در رابطه با سفر در زمان هستن میتونه جذاب و سرگرم کننده باشه.
یجورایی هم وایب Tenet رو میده. :D
خبر خوب اینه که طبق سرچ گوگل واسه فصل دوم تمدید شده و احتمالا چندماه دیگه میادش.

وقتی یک روزِ جورج بارها و بارها برایش تکرار می شود، فکر می کند عقلش را از دست داده است. اما متوجه می شود واقعیت می تواند از تخیل عجیب تر باشد. او با درک تازه اش از فضا-زمان و پیوستن به پروژه لازاروس، باید میان وفاداری به سازمانی که هدفش نجات دنیا است و توانایی تغییر گذشته یکی را انتخاب کند.

ببخشید دوستان
من حجم زیادی برای دانلود و ذخیره فیلم و سریال ندارم و از اونجایی که دوست دارم 4k hdr 10 bit ببینم فیلم هارو اگه اشتراک یه سایت مثل ۳۰ نمارو بگیرم با سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ میتونم تماشاشون کنم ؟؟

• Like
Reactions: SiminSecret
ببخشید دوستان
من حجم زیادی برای دانلود و ذخیره فیلم و سریال ندارم و از اونجایی که دوست دارم 4k hdr 10 bit ببینم فیلم هارو اگه اشتراک یه سایت مثل ۳۰ نمارو بگیرم با سرعت ۸ مگ یا ۱۶ مگ میتونم تماشاشون کنم ؟؟
آره بابا مشکلی نیست میتونی تماشا کنی 4‌K رو. مخصوصا که اپ سینما نیازی به فیلتر شکن هم نداره

• Like
Reactions: milad.ps4
ببخشید دوستان
اگه اشتباه نکنم سایت سینما فقط تا 1080 میشه تماشا کرد

• Like
Reactions: milad.ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or