TV Center

من تا الان 4-5 تا سریال کره ای درام دیدم، از جمله it's ok to... ،و تا الان بهترینش the innocent man بوده برام. هیجان انگیز و عاشقانه و ایناست. موسیقی متنش هم قشنگه
تاپیک سریال کره ای نداریم اینجا؟:D
کلا سریال کره ای درام میبینی یه سری منطق ها رو باید آف کنی. بعدش لذتبخش میشه!
بابا گابلینشون هم بچه خوشگله :)) :))
و همه رئیس های شرکت ها هم بچه خوشگلن.
ولی هیچوت نرید city hunter رو ببینید کلا زدن شخصیتو عوض کردن. شخصیت انیمه یه منحرف و دلقک لاابالیه.
ولی وینچنزو و کشیش بی اعصاب عالین خدایی سر کشیش بی اعصاب خیلی خندیدم.
این my name و sweet home هم خیلی خوب بودن.
برای سبک فانتزی هم Alchemy of Souls و Arthdal Chronicles هم خیلی خوب بودن.
ولی دوستان این افسانه روباه نه دم که یه فصل جدید راجب گذشته همون روباه دادن جالبه؟؟ من تو فصل اول سریال بخش اساطیریش رو خیلی دوست داشتم. این جدیده چه طوره؟؟

ولی هیچوت نرید city hunter رو ببینید کلا زدن شخصیتو عوض کردن. شخصیت انیمه یه منحرف و دلقک لاابالیه.
ولی دوستان این افسانه روباه نه دم که یه فصل جدید راجب گذشته همون روباه دادن جالبه؟؟ من تو فصل اول سریال بخش اساطیریش رو خیلی دوست داشتم. این جدیده چه طوره؟؟
یه چیزیش که خیلی برام جالبه مثلا یارو داره یکیو میبینه باهاش صحبت میکنه، این تو دو متریش پارک کرده داره نگاش میکنه ولی اون طرف نمیبینه اینو! یا کلا خیلی اتفاقات شانسی میفته که همه همدیگه رو میبینن و صداشون رو میشنون ولی طرف مقابل متوجه نمیشه :D
وینچنزو رو حدود 45 دقیقه قسمت اولش رو دیدم به نظرم اومد زیادی تو قسمت اکشن غیر منطقیه. البته حس میکنم زود دراپ کردم. دوباره بعدا میرم سراغش
اونی که گفتم رو ببینید ولی. قشنگه به نظرم، اگر در کل از سریال درام کره ای بدتون نمیاد

• Smile
Reactions: hitman68 and rpg321
فصل دوم افسانه روباه نه دم اصلا دوست نداشتم. بنظرم خیلی ضعیف بود

• Like
Reactions: rpg321
وینچنزو رو حدود 45 دقیقه قسمت اولش رو دیدم به نظرم اومد زیادی تو قسمت اکشن غیر منطقیه
بیینش خیلی سریال خوبیه سبکش کمی اینطوریه ولی داستان فوق حقی داره.کشیش بی اعصابو هم ببین مال سازنده های وینچنزو هست.(اصلا وینچنزو بود که فندکی هایی که سیگار نمی کشنو مد کرد)
ولی سلطان فقط اینا(قسمت اولش خیلی غیر منطقی ولی هر چی بری جلوتر منطقی تر می شه و وقتی تا قسمت 4 کشیش بی اعصابو دیدی بقیشم حتما می بینی)
40 قسمت نیم ساعته هست The Fiery Priest من وقتی دانلودش کردم هر دو قسمت رو یکی کرده بودن و شده بود 20 قسمت وقتی میگم تا قسمت 4 ببیند باید تا قسمت 4 بیست قسمتش ببینید.

1693112216401.png

1693112319249.png 1693112395857.png 1693112610140.png

بیینش خیلی سریال خوبیه سبکش کمی اینطوریه ولی داستان فوق حقی داره.کشیش بی اعصابو هم ببین مال سازنده های وینچنزو هست.(اصلا وینچنزو بود که فندکی هایی که سیگار نمی کشنو مد کرد)
ولی سلطان فقط اینا(قسمت اولش خیلی غیر منطقی ولی هر چی بری جلوتر منطقی تر می شه و وقتی تا قسمت 4 کشیش بی اعصابو دیدی بقیشم حتما می بینی)
40 قسمت نیم ساعته هست The Fiery Priest من وقتی دانلودش کردم هر دو قسمت رو یکی کرده بودن و شده بود 20 قسمت وقتی میگم تا قسمت 4 ببیند باید تا قسمت 4 بیست قسمتش ببینید.

View attachment 305921

View attachment 305922View attachment 305923View attachment 305924
انگاری سریال فصل دومی هم داره. سریال جالبی بود

• Like
حالا که بحث کره ای ها هست یه سریالش رو بگید ما هم ببینیم. کلا دو سریال بازی مرکب / همه ما مرده ایم رو دیدم سریال موش رو پیشنهاد دارم ولی هنوز نتونستم سراغش برم. حالا ژانرش مهم نیست حتی درام هم خوب باشه مثل سبک این انیمه های مغز تیلیت کن مثل نام تو و صدای خاموش ژاپنی ها که سال ها ادمو درگیر خودش میکنه

• Like
وای یه سریالی الان خانواده های ایرانی میبینن فکر کنم اسمش خواهران و برادرانه
مثلا مدرسه تیزهوشان درس میخونن همش در حال عشق و عاشقی و تو بغل همند و همه مادلو.....
بعد زمان ما کلا دست گیم میزدیم شب میشد باید مشق مینوشتیم تا فردا
اصلا بابا جوری مدرسه رو نشون می دن آدم دلش می خواد دوباره بره مدرسه (البته در کشور هایی مثل اسپانیا)

حالا که بحث کره ای ها هست یه سریالش رو بگید ما هم ببینیم. کلا دو سریال بازی مرکب / همه ما مرده ایم رو دیدم سریال موش رو پیشنهاد دارم ولی هنوز نتونستم سراغش برم. حالا ژانرش مهم نیست حتی درام هم خوب باشه مثل سبک این انیمه های مغز تیلیت کن مثل نام تو و صدای خاموش ژاپنی ها که سال ها ادمو درگیر خودش میکنه
موش شنیدم خوبه
ولی اگه کمدی دوست داره این شاهکاره
Welcome to Waikiki پاره شدم سرش

• Like
Reactions: jj191 and VICE
موش همونی نبود که خون رو سانسور کرده بودن؟؟؟ یک قسمت دیدم خیلی هم قشنگ بود ولی این حرکت بدجوری رفته بود رو مخم!
ورژن نتفلیکس و .... بگیر. ورژن اصلی خود تلوزیون کره رو نگیر.Sisyphus: The Myth یه جا شخصیت اصلی زن انگشت ف.اک نشون می ده تو ورژن نتفلیکس نشونش می ده توی تلوزیون کره سانسور می شه.(علاوه بر خون و ف.اک تفنگ و چاقو هم دیدم سانسور کنن :D )

دوستام اینو هم ببینید خیلی خنده داره
Work Later, Drink Now
Work Later, Drink Now tells the story of three women whose belief in life is one drink at the end of the day

1693230897025.png

کلا سانسور در کره جنوبی بر خلاف بکگراند ذهنی خیلی از دوستان بسیار گسترده و سفت و سخت هست.نمیدونم اونا دیگه چه مرگشونه ولی احتمالا وجود کره شمالی میتونه دخیل در این جوری شدنشون باشه.

کلا سانسور در کره جنوبی بر خلاف بکگراند ذهنی خیلی از دوستان بسیار گسترده و سفت و سخت هست.نمیدونم اونا دیگه چه مرگشونه
چرندیات من در آوردی که اسمشو اخلاق مداری گذاشتن که الانم تو هایوود مد شده.daredevil born again رو وقتی اومد ببین .پانیشر و دردویل میان جک میگن و هیچ خبری از خشونت نیست و جسیکا جونزم هم میشه زن پرهیزکار.کینگ پینم که تو هاکای دیدیم که چیش کردن لازم نیست من بگم چیزی.

سریال سیلو رو دیدم و میتونم بگم یکی از مفهومی ترین سریال هایی بود که دیدم و در مفهوم ماتریکسی هست برای خودش شاید خیلی از دوستان حرفای بزرگی که این سریال زد رو ساده از کنارش رد شدن ولی اگه توضیحش بدم واستون جذاب هست که چقدر نکات مفهومی گسترده ای در این سریال وجود داشت اگر فرصت کردم در یک پست دیگه مفصل در مورد این سریال مینویسم.

رسمی: سریال فاخر The Idol بالاخره توسط HBO کنسل شد.
کاشکی سریال فاخر velma هم کنسل میشد. ولی درک می کنم این درباره ی افتخاره. velma با نمره (imdb(1.6 شانه به شانه Queen Cleopatra جنگید ولی نتونست به 1.1 برسه و نتفلیکس برنده شد.بنظر من velma می تونه حتی ملکه رو شکست بده و نمره 1 مطلق برسه ولی باید هنرمندان و نویسنده هاشو آزاد بزاره که ایده پردازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or