Origami 2008
عضو تحریریه
دوستان نظرتون راجب به سریال taboo چیه؟ ارزش دیدن داره؟
حتما موقع تماشای این سریال Brightness پلیرت رو ببر روی 120 درصد!

دوستان نظرتون راجب به سریال taboo چیه؟ ارزش دیدن داره؟
مشکل سریالش اینه که اومدن دقیقا نصف اول کتابشو که شاید 250 صفحه هم نشه یک سیزن کش دادن!سریال Silo خوب شروع شد ولی در ادامه خیلی جاها خسته کننده جلو رفت یک جورایی داستانش پتانسیل یک سریال نداره و اگر این موضوع فیلم میکردن بهتر بود به نظرم اول نباید در مورد چالش اصلی چیزی میگفتن و این موضوع میگذاشتن برای فصلهای بعد و اول بیشتر در مورد رازها و چالشهای داخلی حرف میزدن
یک سری باگ فیلم برداری هم داره مثلا تو یک صحنه کلی چراغ روی دیوارها روشنه بعد اینها با چراغ قوه میخوان فضا روشن کنند!
چه خبره بابا... من دیدمشون.آش دهن سوزی هم نبود موضوعش بدک نبود. سه تا فیلمممم...!!!! همون یه فصل یا یه فیلم بدن بسه . اینا که استاد شلنگ گرفتنن دیگه...!!! کلا درتی هم نبود که بگیم کشش بدن از اون لحاظسریال warrior nun میگن ادامش به صورت سه فیلم سینمایی ساخته می شه
من فصل اولو قبلا دیدم جالب بود مخصوصا آخرش. این سریال اقتباسی از روی کمیکی به همین نامه و نتفلیکس حق بخششو داده به یه کمپانی دیگهچه خبره بابا... من دیدمشون.آش دهن سوزی هم نبود موضوعش بدک نبود. سه تا فیلمممم...!!!! همون یه فصل یا یه فیلم بدن بسه . اینا که استاد شلنگ گرفتنن دیگه...!!! کلا درتی هم نبود که بگیم کشش بدن از اون لحاظملت برت ببینن...!!!
واقعا لعنت بهشون خیلییه یعنی هر چی بلا مزخرفه تو این دوره داره سرمون میاد کرونا و اعتصاب هزارتا کوفت زهرمار دیگه...فصل چهارم سریال the boys هم به خاطر اعتصابات نویسندگان موکول شد به اوایل سال ۲۰۲۵ .