Origami 2008
عضو تحریریه
13 فوریه 2009؟!
برایان کرنستون در تاریخ 13 سپتامبر 2008 برای فصل اول سریال BB جایزه بهترین بازیگر مرد شصتمین دوره مراسم امی شد.
پ.ن: این زنِ بعدها به عنوان طرفدار Succession خودش را معرفی کرده!
Bear Grylls یک ریلیتی شو داره به نام The Island که یه تعدادی رو میفرسته تو یه جزیره و میگه باید تا یه مدتی معینی دووم بیارید...The Real housewives
(بشدت برای مخاطب مونث که عاشق خرید، و لباس های گرون قیمت مارک و.. باشه جذابه)
The bachelorette
یه پسر/دختر میاد میگه من زن/شوهر مورد علاقم نمیتونم پیدا کنم برام پیدا کنید بعد عوامل مورد های مختلف معرفی میکنن یکی مهندسه یکی پزشکه و.. یه چی شبیه ستادِ همسریابی که تو هر فامیلی متشکل از عمه ها خاله ها... در قالب شو در آوردن بعد خانم ها میشینن نگاه میکنن قضاوت میکنن کدوم دختر شایسته است با این پسره ازدواج کنه
The Survivor
چهارتا آدم میندازن یه جا میگن با کمترین تجهیزات زنده بمونید مردم هم میبینن مثلا یاد بگیرن اگر تو اون وضعیت قرار گرفتن یاد بگیرن چیکار کنن
The Kardashians
دختر های تینیجر که idolشون امثال کارداشیان و صدف بیوتیه میشینن نگاه میکنن
American Idol
اسمش معلومه
Top Chef
در حد سامان گلریز
این هایی که گفتم بهترینشون هستند هرچند برای دیدن همین ها هم باید کلی تباه باشی تا بشین وقتت تلف کنی
ببین reality show مخاطبش عوامترین مردمِ یه جامعه ان اصلا فکر نکن که حالا حتما ساخت آمریکاس یه show پشت سرش هست حتما در حد نایت شو های لری کینگ و کیمیل و النِ
اکثرا هم مخاطبشون خانم ها یا دختر ها جوونی هستن بخاطره این بیشتر زمینه این شو ها ترکیبی از چندتا دختر هات و خرید لباس های مارک کلا یه زندگی رویای برای عوام که زندگی خودشون فراموش کنند و این شو ها پر از جزئیات فرهنگی و سبک زندگی آمریکایی که شاید مخاطب ایرانی نتونه لمس کنه یا درک کنه هرچند برای اونها بشدت جذاب باشه
ولی در کل ارزش دیدن ندارن
Bear Grylls یک ریلیتی شو داره به نام The Island که یه تعدادی رو میفرسته تو یه جزیره و میگه باید تا یه مدتی معینی دووم بیارید...
اون چطوریه از نظرت؟
یک فصلش رو دیدم بنظرم بد نیست البته بعضی جاها یه مقدار اسکریپتد بنظر میاد...
انگاری وسط مسابقه یه شخصیت سازی واسه هر شرکت کننده در جریانه.
البته یه جا خوندم کاری که منجر به تغییر نتیجه مسابقه تلوزیونی بشه غیرقانونیه واسه همین دست بردن تو روال مسابقه رو تا جایی انجام میدن که تو نتیجه تاثیری نداشته باشه.
دو فصل آخر چرت پرت خالص بود ببینیم این فصل چیکار میکننپوستر های جدید فصل آخر American Horror Story
View attachment 304494View attachment 304495View attachment 304496
این فصل هم با وجود کیم کارداشیان بعید میدونمدو فصل آخر چرت پرت خالص بود ببینیم این فصل چیکار میکنن
من فقط از فصل اول این سریال خوشم اومد. بقیه فصل ها رو نگاه کردم ولی برام خیلی جذابیتی نداشتن. این فصل جدید هم بعید میدونم چیز خوبی در بیاددو فصل آخر چرت پرت خالص بود ببینیم این فصل چیکار میکنن
شک نکن؛ از اون خوباسدوستان نظرتون راجب به سریال taboo چیه؟ ارزش دیدن داره؟
سریالش یه جوریه.دوستان نظرتون راجب به سریال taboo چیه؟ ارزش دیدن داره؟
دقیقا زدید به خال . و جالبه که این درونمایه به فصل آخر پیکی بلایندرز هم سرایت کردسریالش یه جوریه.
انگار خودش رو میگیره.
من خیلی خفنم... من دارک و خشنم...
میدونم عجیب به ظنر میاد رحفم، ولی سریال رو ببینی، متوجه میشی!![]()
البته قسمتی ار حرفش درسته
دوستان نظرتون راجب به سریال taboo چیه؟ ارزش دیدن داره؟
زبالستدوستان نظرتون راجب به سریال taboo چیه؟ ارزش دیدن داره؟