Natural Killer
ناظم انجمن
Amazon’s Fallout TV show is coming in 2024 and takes place in Los Angeles | VGCپخش سریال Fallout در سال ۲۰۲۴ از آمازون با انتشار تصویر

Amazon’s Fallout TV show is coming in 2024 and takes place in Los Angeles | VGCپخش سریال Fallout در سال ۲۰۲۴ از آمازون با انتشار تصویر
View attachment 305618
فصل هفتم RICK & MORTY در تاریخ ۱۵ اکتبر (۲۳ مهرماه) پخش خواهد شد.
من نشستم 9 قسمت پشت سرهم دیدم. واقعا جذاب و دیدنی بودسریال متحرک (Moving) اثری کرهای و ابرقهرمانی به شمار میرود که به عنوان اثری اورجینال روی سرویس آنلاین دیزنی پلاس و سرویس آنلاین هولو عرضه شده و توانسته به پربینندهترین سریال کرهای این دو سرویس تبدیل شود.
این سریال ابرقهرمانی بر اساس وبتونی به همین نام نوشته کانگ فول ساخته شده و هم اکنون پربینندهترین سریال کرهای سرویس آنلاین دیزنی پلاس و هولو به شمار میرود. این اثر همچنین بزرگترین افتتاحیه یک سریال در سرویس آنلاین دیزنی پلاس در کره جنوبی را داشته است.
View attachment 305876
پس شما اهل سریال کره ای هم هستی .سریال it's okay to not be okay و hotel del luna اگه ندیدی ببین.من نشستم 9 قسمت پشت سرهم دیدم. واقعا جذاب و دیدنی بود![]()
وای یه سریالی الان خانواده های ایرانی میبینن فکر کنم اسمش خواهران و برادرانه
من بیشتر از هالیوودی فیلم و سریال چینی و کره ای دیدمپس شما اهل سریال کره ای هم هستی .سریال it's okay to not be okay و hotel del luna اگه ندیدی ببین.
این Sisyphus: The Myth هم من دیدم خوب بود و محیط هاش مثل تلو بود اینم خواستی ببین.
اون it is okay to not be okay عاشقانه و روان شناختیه و بازیگری شخصیت اصلی زن خیره کنندست و احتمال زیاد خوشت بیاد. و این سریال ost های خیلی زیبایی هم داره کلا عالیه.من بیشتر از هالیوودی فیلم و سریال چینی و کره ای دیدم
البته الان مشغله زیاد شده، وقت کم میارم.
it's okay to not be okay و Sisyphus: The Myth رفت لیست دانلود![]()
کلا سریالای عاشقانه کره ای رو خیلی دوس دارم. کارشون توی این سب عالیهاون it is okay to not be okay عاشقانه و روان شناختیه و بازیگری شخصیت اصلی زن خیره کنندست و احتمال زیاد خوشت بیاد. و این سریال ost های خیلی زیبایی هم داره کلا عالیه.
البته راجب Sisyphus بگم سفر در زمانه و پایانشم بازه تقریبا و ممکنه خوشت نیاد.
این سریال برای این اسمش سیزیفه که مثل افسانه یونانی قدیمی که سیزیف باید یه سنگ رو تا بالای کوه بالا ببره و بعد سنگ به پایین دوباره غلط می خوره و سیزیف باید این کار بیهوده رو تا ابد انجام بده و در این سریال این سنگ همون سرنوشته که البته قهرمان ها می خوان تغییرش بدن. این سریال شخصیت پدازی قوی داره و ویلن هم جالبه.