TV Center

مجموعه تلویزیونی درام حقوقی Suits به طرز عجیبی مشغول رکورد شکنی بوده و حتی سریال Wednesday را نیز پشت سر گذاشته است.
مجموعه تلویزیونی درام حقوقی Suits (کشت و شلواری‌ها) ساخته شبکه USA Network با حضور بازیگرانی نظیر گابریل مچ و پاتریک جی. آدامز پخش خود را از سال ۲۰۱۱ میلادی آغاز کرده و با ۹ فصل همچنان طرفدارانش را به وجد می‌آورد. اثری تماشایی و ارزشمند که طی ۱۲ سال گذشته هیچ نشانه‌ای از افت کیفیت به خود ندیده و به تازگی رکورد جالب توجهی را نیز از خود بر جای گذاشته است.
در حالی که Suits پخش هفتگی خود را طی سال‌های اخیر دنباله کرده است اما قرار گرفتن این مجموعه در سرویس استریم نتفلیکس و پیکاک موجب شده تا در ششمین هفته ۳.۶ میلیارد دقیقه توسط مخاطبین تماشا شده باشد. مسئله‌ای که سبب شده تا خبرگزاری ددلاین طی گزارشی فاش نماید که Suits در ۶ هفته متوالی در رتبه دوم پربازدیدترین سریال از لحاظ تعداد دقیقه قرار گرفته و مجموعه تلویزیونی Wednesday (چهارشنبه) با هنرنمایی جنا اورتگا را یک پله سقوط کرده و در جایگاه سوم قرار بگیرد.
رکورد جالب توجه این اثر درام حقوقی به تعداد بینندگانش کلی طی ۶ هفته گذشته مربوط می‌شود. جایی که با ۲۰ میلیارد دقیقه تماشا، موفق گشته تا رتبه دوم پربیننده‌ترین آثار سرویس‌های استریم را از آن خود نماید و پشت سر Stranger Things (چیزهای عجیب) با ۲۷ میلیارد دقیقه تماشا قرار بگیرد.
استقبال مخاطبین از سریال جذاب و ارزشمند Suits و رکورد شکنی‌های آن می‌تواند بینندگان جدیدی را به آن جذب نماید. اثری که از کلیشه‌های امروز تلویزیون به دور بوده و از روایت داستان سرگرم کننده‌ای بهره برده است.
گیم فا

سریال متحرک (Moving) اثری کره‌ای و ابرقهرمانی به شمار می‌رود که به عنوان اثری اورجینال روی سرویس آنلاین دیزنی پلاس و سرویس آنلاین هولو عرضه شده و توانسته به پربیننده‌ترین سریال کره‌ای این دو سرویس تبدیل شود.
این سریال ابرقهرمانی بر اساس وب‌تونی به همین نام نوشته کانگ فول ساخته شده و هم اکنون پربیننده‌ترین سریال کره‌ای سرویس آنلاین دیزنی پلاس و هولو به شمار می‌رود. این اثر همچنین بزرگترین افتتاحیه یک سریال در سرویس آنلاین دیزنی پلاس در کره جنوبی را داشته است.

1693072668710.png

سریال متحرک (Moving) اثری کره‌ای و ابرقهرمانی به شمار می‌رود که به عنوان اثری اورجینال روی سرویس آنلاین دیزنی پلاس و سرویس آنلاین هولو عرضه شده و توانسته به پربیننده‌ترین سریال کره‌ای این دو سرویس تبدیل شود.
این سریال ابرقهرمانی بر اساس وب‌تونی به همین نام نوشته کانگ فول ساخته شده و هم اکنون پربیننده‌ترین سریال کره‌ای سرویس آنلاین دیزنی پلاس و هولو به شمار می‌رود. این اثر همچنین بزرگترین افتتاحیه یک سریال در سرویس آنلاین دیزنی پلاس در کره جنوبی را داشته است.

View attachment 305876
من نشستم 9 قسمت پشت سرهم دیدم. واقعا جذاب و دیدنی بود :D

• Like
Reactions: rpg321
من نشستم 9 قسمت پشت سرهم دیدم. واقعا جذاب و دیدنی بود :D
پس شما اهل سریال کره ای هم هستی .سریال it's okay to not be okay و hotel del luna اگه ندیدی ببین.
این Sisyphus: The Myth هم من دیدم خوب بود و محیط هاش مثل تلو بود اینم خواستی ببین.

وای یه سریالی الان خانواده های ایرانی میبینن فکر کنم اسمش خواهران و برادرانه
مثلا مدرسه تیزهوشان درس میخونن همش در حال عشق و عاشقی و تو بغل همند و همه مادلو.....
بعد زمان ما کلا دست گیم میزدیم شب میشد باید مشق مینوشتیم تا فردا

پس شما اهل سریال کره ای هم هستی .سریال it's okay to not be okay و hotel del luna اگه ندیدی ببین.
این Sisyphus: The Myth هم من دیدم خوب بود و محیط هاش مثل تلو بود اینم خواستی ببین.
من بیشتر از هالیوودی فیلم و سریال چینی و کره ای دیدم :D
البته الان مشغله زیاد شده، وقت کم میارم.
it's okay to not be okay و Sisyphus: The Myth رفت لیست دانلود :D

• Like
Reactions: rpg321
من بیشتر از هالیوودی فیلم و سریال چینی و کره ای دیدم :D
البته الان مشغله زیاد شده، وقت کم میارم.
it's okay to not be okay و Sisyphus: The Myth رفت لیست دانلود :D
اون it is okay to not be okay عاشقانه و روان شناختیه و بازیگری شخصیت اصلی زن خیره کنندست و احتمال زیاد خوشت بیاد. و این سریال ost های خیلی زیبایی هم داره کلا عالیه.
البته راجب Sisyphus بگم سفر در زمانه و پایانشم بازه تقریبا و ممکنه خوشت نیاد.
این سریال برای این اسمش سیزیفه که مثل افسانه یونانی قدیمی که سیزیف باید یه سنگ رو تا بالای کوه بالا ببره و بعد سنگ به پایین دوباره غلط می خوره و سیزیف باید این کار بیهوده رو تا ابد انجام بده و در این سریال این سنگ همون سرنوشته که البته قهرمان ها می خوان تغییرش بدن. این سریال شخصیت پدازی قوی داره و ویلن هم جالبه.

• Like
Reactions: hitman68
من تا الان 4-5 تا سریال کره ای درام دیدم، از جمله it's ok to... ،و تا الان بهترینش the innocent man بوده برام. هیجان انگیز و عاشقانه و ایناست. موسیقی متنش هم قشنگه
تاپیک سریال کره ای نداریم اینجا؟:دی
کلا سریال کره ای درام میبینی یه سری منطق ها رو باید آف کنی. بعدش لذتبخش میشه!

اون it is okay to not be okay عاشقانه و روان شناختیه و بازیگری شخصیت اصلی زن خیره کنندست و احتمال زیاد خوشت بیاد. و این سریال ost های خیلی زیبایی هم داره کلا عالیه.
البته راجب Sisyphus بگم سفر در زمانه و پایانشم بازه تقریبا و ممکنه خوشت نیاد.
این سریال برای این اسمش سیزیفه که مثل افسانه یونانی قدیمی که سیزیف باید یه سنگ رو تا بالای کوه بالا ببره و بعد سنگ به پایین دوباره غلط می خوره و سیزیف باید این کار بیهوده رو تا ابد انجام بده و در این سریال این سنگ همون سرنوشته که البته قهرمان ها می خوان تغییرش بدن. این سریال شخصیت پدازی قوی داره و ویلن هم جالبه.
کلا سریالای عاشقانه کره ای رو خیلی دوس دارم. کارشون توی این سب عالیه
ost گفتی یاد سریال Witch Amusement افتادم. یه آهنگی داشت you're my destiny هنوزم بعد نزدیک 10 سال گوش میدم :D
سریالشم عاشقانه/کمدی هست. زمان دبیرستان دیده بودم و جالب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or