TV Center

این چارلی کاکس هنوز تو حال و هوای مت مورداک (DareDevil) هست و طرز نگاهش و بازیش تو Treason تغییر نکرده! :D

دوستانی که علاقه به درام جاسوسی دارن، حتما Treason رو ببیند.

۵ قسمت بیشتر نیست و تازه منتشر شده!

دو قسمت ونزدی دیدم. خوبه ها ولی پربیننده ترین سریال تاریخ نتفلیکس؟ به کجا داریم پیش میریم
هنر پول درآوردن به سبک آمریکایی...
تو هنر و رسانه کافیه یک اثر، میم یا ترند تیک‌تاک بشه اونجاست که صاحبان اون اثر یک شبه پولدار میشن
و فکر نکنید که این میم ها و ترند ها زاده مردم عادی، خیلی هاشون توسط تیم های تبلیغاتی و پروموتینگ اون اثر ترند میشه
ونزدی فقط یک نمونه اش، آثار مارول ( اونجرز از نگاه سینماتوگرافی که هیچ در مقایسه با سه گانه های ریمی و نولان هم شت خاصی نبود و نیست و نخواهد بود که اینقدر فروش داشت و هایپ بود)
تو سینما آثار مارول،F&Fو...
تو موسیقی هم همینه
اگه 100 آهنگ برتر هرماه/سال بیلبورد چک کنی اکثرا آهنگ هایی هستن که شاید هیچ جذابیتی یا کیفیتی نداشته باشن ولی چون یک قسمت از اون آهنگ ترند تیک‌تاک یا اینستاگرام شده چند میلیون شنونده پیدا کردن

بصورت کلی به دنیای ضعیف سینما/موسیقی امروز کاری ندارم و بحث درباره اون ها طولانی تر و عمیق تره که از حوصله (و دانش) من خارجه
ولی چیزی که می‌خوام بگم اینکه آمریکایی ها سلطان پول درآوردن از صنعت entertainment هستند
تو موسیقی از دوران الویس پرسلی گرفته تا مایکل جکسون تا دوره بیبر/گومز و دریک فعلی همیشه یک نفر خواهد بود که milking cow بشه
تو سینما هم آخرین نفر تام کروز متوجه داستان شده و هر سال شاهد یک ماموریت غیرممکن هستیم در حدی که این وسط Top Gun Maverick از ته کمد در آورده تا با حس نوستالژی هم یه اثر درآمدزا بسازه

در کل کاری به کیفیت این آثار ندارم و شاید بشخصه علاقمند به بعضی هاشون باشم ولی خواستم بگم که چطور سریال های مثل Wednesday و اسکواد گیم یکدفعه همچین هایپی دورشون میگیره

بلاخره سریال the Wire را تموم کردم.
حالا میفهمم چرا این سریال همیشه و همیشه جز 5 تا سریال جذاب دنیا بوده.
تنها چیزی که ازش میتونم بگم اینکه این سریال در زمان خودش به قدری جلو بوده که الان بعد از 20 سال هم که میبینیش بازم خیلی از استاندار ها را رعایت که هیچ، خودش سبکی را به سینما القا کرده و ازش کاملا لذت میبری.
پایان بندی سریال دقیقا همون چیزی بود که میخواستم و کاملا هم فکرشو میکردم. (نه اینکه چون من فکر میکردم پایانش چی میشه سریال بدی بوده باشه) بلکه اگر غیر از اون پایان در نظر میگرفتن واقعا گند میخورد تو 6 سال تلاش همه ی عوامل سریال و از همه مهم تر هدف کلی سریال.
بنظرم سریال تو 5 فصل خیلی خوب از پس پیام هایی که میخواست به جامعه آمریکایی بده برآومد.

دیگه چه سریال هایی مثل Wire میشناسید و بهم معرفی کنید؟ واقعا من تو این سریال خودم تو خیابون های بالتیمور و کنار لستر فریمن و مکنالتی میدیدم :D یه سریالی که شخصیت پردازیش با آدم این کار رو بکنه.

تنها چیزی که ازش میتونم بگم اینکه این سریال در زمان خودش به قدری جلو بوده که الان بعد از 20 سال هم که میبینیش بازم خیلی از استاندار ها را رعایت که هیچ، خودش سبکی را به سینما القا کرده و ازش کاملا لذت میبری.
پایان بندی سریال دقیقا همون چیزی بود که میخواستم و کاملا هم فکرشو میکردم. (نه اینکه چون من فکر میکردم پایانش چی میشه سریال بدی بوده باشه) بلکه اگر غیر از اون پایان در نظر میگرفتن واقعا گند میخورد تو 6 سال تلاش همه ی عوامل سریال و از همه مهم تر هدف کلی سریال.
بنظرم سریال تو 5 فصل خیلی خوب از پس پیام هایی که میخواست به جامعه آمریکایی بده برآومد.

دیگه چه سریال هایی مثل Wire میشناسید و بهم معرفی کنید؟ واقعا من تو این سریال خودم تو خیابون های بالتیمور و کنار لستر فریمن و مکنالتی میدیدم :D یه سریالی که شخصیت پردازیش با آدم این کار رو بکنه.
با خانواده می شود دید ؟ خواب آور نیست ؟ اکشن پلیسی هم داره یا بیشتر حرف و بازجوییه

The Shield
Bosch
Homicide: Life on the Street

آخری مال همون دیوید سایمن‌ـه، قبل از این‌که «وایر» رو بسازه؛ اما برخلاف «وایر»، فصل آخرش رو خراب نمی‌کنه و از چارچوب تعریف‌کرده‌ش خارج نمی‌شه.

The Corner
We Own this City
The Deuce
Shots Fired
Crash
Southland
Show Me a Hero
فیلم سینمایی Polisse

پ.ن: فصل پنجم «وایر» بهترین فصل سریال است.
پ.ن 2: Bosch شباهتی به ساختار «وایر» ندارد؛ بیشتر شبیه به 24 است.

با خانواده می شود دید ؟ خواب آور نیست ؟ اکشن پلیسی هم داره یا بیشتر حرف و بازجوییه
خیر با خانواده نمیشه دید، سریال در مجموع 70 قسمته که تقریبا تو 25 30 تا از قسمت های مختلف همجور رابطه ایی رو نشون میده، از خیانت، همجنس ایی، زوجین، دوستانه، تجاوز، عکس و مجلات، کلاب و... کلا همچی هست :D
بعضی از قسمت هاش ممکنه برای بعضی ها خواب آور باشه بخصوص فصل 4 و 5 که وارد مقوله سیاست و روزنامه نگاری اینا میشه شاید کسل کننده باشه اما برای ما کسل کننده باشه، بر عکس برای مخاطب آمریکایی همینایی که گفتم هم با اینکه دیالوگی هستن جذابه.
اکشن هم داره، حرف و صحبت هم داره، کلا پیشنهاد میکنم حداقل فصل اولشو ببینی اگر خوشت اومد ادامه بدی.
چون این سریال کاملا میبرتت به دنیای زندگی خلافکارا و پلیسا و دقیقا روزمرگی های هر دو گروه بهتون به قشنگ ترین شکل ممکن نشون میده.

بعضی از قسمت هاش ممکنه برای بعضی ها خواب آور باشه بخصوص فصل 4 و 5 که وارد مقوله سیاست و روزنامه نگاری اینا میشه
فصل 4 مگه سیستم آموزشی و بچه‌ها نبود؟ عملاً بهترین فصل سریال بود :D یکی از بهترین فصل‌های تلویزیونی‌ای بود که تابه‌حال تجربه کرده‌ام.

Bosch شباهتی به ساختار «وایر» ندارد
هیچ سریالی شباهتی به ساختار «وایر» ندارد؛ تنها Gomorra به ذهن می‌رسد که «ناپل» و به‌خصوص محلۀ «سکوندیلیانو» نیز یکی از شخصیت‌های اصلی سریال محسوب می‌شود.
البته Atlanta نیز هست که اصلی‌ترین شخصیت سریال است، اما آن سریال سبک‌وْسیاق متفاوتی دارد.

پی‌نوشت: خود سایمن هم چندین بار گفته که «بالتیمور» واقعی، همونیه که توی Homicide به تصویر کشیدیم، نه The Wire. اما خب «وایر» به‌خاطر داستان به‌اصطلاح جالب‌ترش، موردپسندتره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
فصل 4 مگه سیستم آموزشی و بچه‌ها نبود؟ عملاً بهترین فصل سریال بود :D یکی از بهترین فصل‌های تلویزیونی‌ای بود که تابه‌حال تجربه کرده‌ام.

هیچ سریالی شباهتی به ساختار «وایر» ندارد؛ تنها Gomorra به ذهن می‌رسد که «ناپل» و به‌خصوص محلۀ «سکوندیلیانو» نیز یکی از شخصیت‌های اصلی سریال محسوب می‌شود.
البته Atlanta نیز هست که اصلی‌ترین شخصیت سریال است، اما آن سریال سبک‌وْسیاق متفاوتی دارد.

پی‌نوشت: خود سایمن هم چندین بار گفته که «بالتیمور» واقعی، همونیه که توی Homicide به تصویر کشیدیم، نه The Wire. اما خب «وایر» به‌خاطر داستان به‌اصطلاح جالب‌ترش، موردپسندتره.
اره فصل 4 سیستم آموزشی بود ولی کلا از وقتی که کارکتی نقشش بیشتر شد، جنبه سیاس.ت هم بر رنگ تر شد.
فصل 4 اشو من اینقدر دوست داشتم، قرار نبود فصل 5 بعدش شروع کنم ولی فقط بخاطر سرگذشت تک تک بچه های پرزبلوفسکی و از همه مهم تر نیموند برایس شروع کردم دیدم :D
یعنی بالتیمور توی Homicide داغون تره یا بهتره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or