Changed_Man 50
کاربر سایت
هیچی نداره خانوادگی مناسب پخش در سینماهای ایران (البته بوس داره )سریال ونزدی وضعیت صحنه هاش چجوری هست میشه با خونواده دید؟
دوستان که گفتن چیزی نداره ولی گفتن فصل دوم LGBTSCSGDJSFjh اینا میارنسریال ونزدی وضعیت صحنه هاش چجوری هست میشه با خونواده دید؟
هنر پول درآوردن به سبک آمریکایی...دو قسمت ونزدی دیدم. خوبه ها ولی پربیننده ترین سریال تاریخ نتفلیکس؟ به کجا داریم پیش میریم
با خانواده می شود دید ؟ خواب آور نیست ؟ اکشن پلیسی هم داره یا بیشتر حرف و بازجوییهبلاخره سریال the Wire را تموم کردم.
حالا میفهمم چرا این سریال همیشه و همیشه جز 5 تا سریال جذاب دنیا بوده.
تنها چیزی که ازش میتونم بگم اینکه این سریال در زمان خودش به قدری جلو بوده که الان بعد از 20 سال هم که میبینیش بازم خیلی از استاندار ها را رعایت که هیچ، خودش سبکی را به سینما القا کرده و ازش کاملا لذت میبری.
پایان بندی سریال دقیقا همون چیزی بود که میخواستم و کاملا هم فکرشو میکردم. (نه اینکه چون من فکر میکردم پایانش چی میشه سریال بدی بوده باشه) بلکه اگر غیر از اون پایان در نظر میگرفتن واقعا گند میخورد تو 6 سال تلاش همه ی عوامل سریال و از همه مهم تر هدف کلی سریال.
بنظرم سریال تو 5 فصل خیلی خوب از پس پیام هایی که میخواست به جامعه آمریکایی بده برآومد.
دیگه چه سریال هایی مثل Wire میشناسید و بهم معرفی کنید؟ واقعا من تو این سریال خودم تو خیابون های بالتیمور و کنار لستر فریمن و مکنالتی میدیدمیه سریالی که شخصیت پردازیش با آدم این کار رو بکنه.
The Shieldدیگه چه سریال هایی مثل Wire میشناسید و بهم معرفی کنید؟ واقعا من تو این سریال خودم تو خیابون های بالتیمور و کنار لستر فریمن و مکنالتی میدیدمیه سریالی که شخصیت پردازیش با آدم این کار رو بکنه.
بلاخره سریال the Wire را تموم کردم.
حالا میفهمم چرا این سریال همیشه و همیشه جز 5 تا سریال جذاب دنیا بوده.
تنها چیزی که ازش میتونم بگم اینکه این سریال در زمان خودش به قدری جلو بوده که الان بعد از 20 سال هم که میبینیش بازم خیلی از استاندار ها را رعایت که هیچ، خودش سبکی را به سینما القا کرده و ازش کاملا لذت میبری.
پایان بندی سریال دقیقا همون چیزی بود که میخواستم و کاملا هم فکرشو میکردم. (نه اینکه چون من فکر میکردم پایانش چی میشه سریال بدی بوده باشه) بلکه اگر غیر از اون پایان در نظر میگرفتن واقعا گند میخورد تو 6 سال تلاش همه ی عوامل سریال و از همه مهم تر هدف کلی سریال.
بنظرم سریال تو 5 فصل خیلی خوب از پس پیام هایی که میخواست به جامعه آمریکایی بده برآومد.
دیگه چه سریال هایی مثل Wire میشناسید و بهم معرفی کنید؟ واقعا من تو این سریال خودم تو خیابون های بالتیمور و کنار لستر فریمن و مکنالتی میدیدمیه سریالی که شخصیت پردازیش با آدم این کار رو بکنه.
خیر با خانواده نمیشه دید، سریال در مجموع 70 قسمته که تقریبا تو 25 30 تا از قسمت های مختلف همجور رابطه ایی رو نشون میده، از خیانت، همجنس ایی، زوجین، دوستانه، تجاوز، عکس و مجلات، کلاب و... کلا همچی هستبا خانواده می شود دید ؟ خواب آور نیست ؟ اکشن پلیسی هم داره یا بیشتر حرف و بازجوییه
با خانواده می شود دید ؟ خواب آور نیست ؟ اکشن پلیسی هم داره یا بیشتر حرف و بازجوییه
فصل 4 مگه سیستم آموزشی و بچهها نبود؟ عملاً بهترین فصل سریال بودبعضی از قسمت هاش ممکنه برای بعضی ها خواب آور باشه بخصوص فصل 4 و 5 که وارد مقوله سیاست و روزنامه نگاری اینا میشه
هیچ سریالی شباهتی به ساختار «وایر» ندارد؛ تنها Gomorra به ذهن میرسد که «ناپل» و بهخصوص محلۀ «سکوندیلیانو» نیز یکی از شخصیتهای اصلی سریال محسوب میشود.Bosch شباهتی به ساختار «وایر» ندارد
اره فصل 4 سیستم آموزشی بود ولی کلا از وقتی که کارکتی نقشش بیشتر شد، جنبه سیاس.ت هم بر رنگ تر شد.فصل 4 مگه سیستم آموزشی و بچهها نبود؟ عملاً بهترین فصل سریال بودیکی از بهترین فصلهای تلویزیونیای بود که تابهحال تجربه کردهام.
هیچ سریالی شباهتی به ساختار «وایر» ندارد؛ تنها Gomorra به ذهن میرسد که «ناپل» و بهخصوص محلۀ «سکوندیلیانو» نیز یکی از شخصیتهای اصلی سریال محسوب میشود.
البته Atlanta نیز هست که اصلیترین شخصیت سریال است، اما آن سریال سبکوْسیاق متفاوتی دارد.
پینوشت: خود سایمن هم چندین بار گفته که «بالتیمور» واقعی، همونیه که توی Homicide به تصویر کشیدیم، نه The Wire. اما خب «وایر» بهخاطر داستان بهاصطلاح جالبترش، موردپسندتره.