TV Center

یه ویدیو دیدم در رابطه با ارتباط دارک با 1899 ...!!! گذری دیدم نرفتم پیش ببینم فیکه یا چی... اون دختره مارتا با کاپشن زرد معروف و کاپیتان پرومتئوس ( جوناس بزرگسال) بودن توش...!!! نمیدونم فن میده یا چی...!!! یه لحظه به ارتباط بین این دوتا فکر کردم قشنگ مخم سوت کشید...!!! :D :)):-t

سلام
عزیزان چرا کسی تا حالا Shameless رو پیشنهاد نداده بود؟:D
این سم خالص کجا بوده تا حالا که من ازش غافل بودم؟!=))
MV5BZDgxNjQ2MjMtMjk2Yi00M2Q2LWI0ZDktOGM1NWI5YWUzMjk4XkEyXkFqcGdeQXVyOTA3MTMyOTk@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

من از روزی که Wednesday رو تموم کردم از در و دیوار برام Jenna Ortega می باره.
می رم یوتوب نصف Recommend ها، ویدئو ها و Short های Jenna Ortega اه می رم تویتر نصف فید ام Jenna Ortega اه و ... :| :D
من ندیدم غیر از دو دونه سرچ که قدیما زده بودم ببینم چیه هیچی دیگه ازش ندیدم بازم اینستا و یوتوبم پر شده از شورتس و ویدئوهاش.
قرار بود ببینم سر لج هم شده دوس ندارم ببینم دیگه :))

من از روزی که Wednesday رو تموم کردم از در و دیوار برام Jenna Ortega می باره.
می رم یوتوب نصف Recommend ها، ویدئو ها و Short های Jenna Ortega اه می رم تویتر نصف فید ام Jenna Ortega اه و ... :| :D
من دیشب تمومش کردم رفتم IMDB نمره بدم دیدم توی قسمت شیشم جیغ هم بازی کرده. اون تیکه دنس دنس هم که روش انداختن توی تیک تاک دیگه همه باهاش استوری میرن!

سلام
عزیزان چرا کسی تا حالا Shameless رو پیشنهاد نداده بود؟:D
این سم خالص کجا بوده تا حالا که من ازش غافل بودم؟!=))
MV5BZDgxNjQ2MjMtMjk2Yi00M2Q2LWI0ZDktOGM1NWI5YWUzMjk4XkEyXkFqcGdeQXVyOTA3MTMyOTk@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
تا فصل ششم یه اتفاقی افتاد برای کست سریال، حقیقت دیگه نشد ادامه بدم ولی خیلی خندیدم سریال به شدت فان و دارک بود که همین قضیه از قسمت اول و اون تیتراژ سریال کاملا مشخصه.

سریال Andor چجوریه ؟ بیشتر اکشن و تعقیب گریز فضایی هست یا بیشتر حرف و نقشه کشیدن و بازی های سیاسی و جاسوس بازیه ؟؟؟؟
در موردش چندباری صحبت شد، اگه جستجو میکردی بهتر بود.

با این حال :
اکشن هست ولی تعقیب گریز فضایی نداره.
بازی های سیاسی و جاسوس بازی داره ولی همش نیست.
سریال واقعا خوبیه.

تو همه زمینه ها بهترین و بزرگسالانه ترین سریال دنیای استاروارز هست بدون شک.

آخرین ویرایش:
در موردش چندباری صحبت شد، اگه تو جستجو میکردی بهتر بود.

با این حال :
اکشن هست ولی تعقیب گریز فضایی نداره.
بازی های سیاسی و جاسوس بازی داره ولی همش نیست.
سریال واقعا خوبیه.

تو همه زمینه ها بهترین و بزرگسالانه ترین سریال دنیای استاروارز هست بدون شک.
صفحات سایت بزور بعد از کلی Refresh کردن و یا خطای ۵۰۴ باز می شود . جستجو پیشکش .

یک ماه اینجوریه

ارزش داره دل بزنم به دریا و بشینم Miami VIce ببینم یا نه؟
اول بگم که من ندیدم
بعید هم هست افراد زیادی تو ایران دیده باشند
یعنی ساده بگم من 1-2 سال پیش دانلود کردم ولی 1-2 قسمت به صورت SKIP دیدم که ببینم در چه حدیه گذاشتم کنار
حتی خود شما هم لینک تورنت برام فرستادی
Search results for query: miami vice
مهم ترین دلیلی که گذاشتم کنار نبود زیرنویس فارسی بود
من که زبانم خوب نیست باید بشینم از این زیرنویس ماشینی ها نگاه کنم
ولی این که 5 فصل 25 قسمتیه و قدیمی بودنش شاید از حد استاندارد های امروز پایین تر باشه
اما نظرمو بگم
شاید بیشتر از من بدونی ولی کلی میگم برای عموم
من همون زمان خیلی روی سریال میامی وایس تحقیق کردم
سریال MIAMI VICE به نظرم زمان خودش غولی بوده که تمامه کارگردان های دنیا از روش الگو برداری کردن خصوصا کشورهای جهان سوم ( از هر نظر , داستانی , اکشن , کارگردانی , ماشین , زرق و برق , فشن و .........)
به عبارتی به نظر من یه سریال ICONIC به حساب میاد و اگه اشتباه نکنم بعد از سریالی به اسمه MAGNUM P.I ساخته شد (MAGNUM P.I داستانش تو هاواییه)
به نظر من یک سری سریال زمان خودشون خیلی خاص و یونیک بودن و سر زبون ها افتادن برای نمونه 21 JUMP STREET با بازی جانی دپ
یا KNIGHT RIDER یا STRAKSY & HUTCH (اگه درست نوشته باشم) و.....
ولی هیچکدوم از این سریال ها برای نسل جدید جذابیت نداره
احتمالا با شروع فصل بهار دوباره دانلود کنم و این دفعه ببینم

اول بگم که من ندیدم
بعید هم هست افراد زیادی تو ایران دیده باشند
یعنی ساده بگم من 1-2 سال پیش دانلود کردم ولی 1-2 قسمت به صورت SKIP دیدم که ببینم در چه حدیه گذاشتم کنار
حتی خود شما هم لینک تورنت برام فرستادی
Search results for query: miami vice
مهم ترین دلیلی که گذاشتم کنار نبود زیرنویس فارسی بود
من که زبانم خوب نیست باید بشینم از این زیرنویس ماشینی ها نگاه کنم
ولی این که 5 فصل 25 قسمتیه و قدیمی بودنش شاید از حد استاندارد های امروز پایین تر باشه
اما نظرمو بگم
شاید بیشتر از من بدونی ولی کلی میگم برای عموم
من همون زمان خیلی روی سریال میامی وایس تحقیق کردم
سریال MIAMI VICE به نظرم زمان خودش غولی بوده که تمامه کارگردان های دنیا از روش الگو برداری کردن خصوصا کشورهای جهان سوم ( از هر نظر , داستانی , اکشن , کارگردانی , ماشین , زرق و برق , فشن و .........)
به عبارتی به نظر من یه سریال ICONIC به حساب میاد و اگه اشتباه نکنم بعد از سریالی به اسمه MAGNUM P.I ساخته شد (MAGNUM P.I داستانش تو هاواییه)
به نظر من یک سری سریال زمان خودشون خیلی خاص و یونیک بودن و سر زبون ها افتادن برای نمونه 21 JUMP STREET با بازی جانی دپ
یا KNIGHT RIDER یا STRAKSY & HUTCH (اگه درست نوشته باشم) و.....
ولی هیچکدوم از این سریال ها برای نسل جدید جذابیت نداره
احتمالا با شروع فصل بهار دوباره دانلود کنم و این دفعه ببینم

مشکلی با زیرنویس ندارم؛ اینکه قاب سریال پس از سوپرانو به کل تغییر کرد؛ اوایل تویین پیکس تا حدودی به آن زمان بازمیگرده تو ذوق میزد ولی بعد بهش عادت کردم؛ اینکه میخوام بدونم که داستان پلیسی‌اش آبدوغ خیاری مثل Police Procedure های CSI-Blue Bloods نباشه.

لینک غیر تورنتی سریال: https://m4uhd.tv/watch-tvseries-miami-vice-19841989-253122.htm

• Like
Reactions: Taha75 and VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or