bayern_vahid
Loyal Member
این سریال Wednesday ساخته جدید تیم برتون هم دیدم خیلی خوب بود توصیه میشه ببینید حال هوای هری پاتر مانندی هم توش بود
فصل دوش هم احتمالا بسازن
فصل دوش هم احتمالا بسازن
رکورد داره توی نتفلیکس. صد در صد فصل بعدش ساخته می شه.این سریال Wednesday ساخته جدید تیم برتون هم دیدم خیلی خوب بود توصیه میشه ببینید حال هوای هری پاتر مانندی هم توش بود
فصل دوش هم احتمالا بسازن
طنز و ماورایی باهم اومد یاد Misfits افتادم...دوستان یه سریال طنز یا ماورایی خوب معرفی کنید معروفها رو اکثرا دیدم
درود؛این سریال white lotus من رو قشنگ یاد این سریال ها و فیلم های ایرانی که در خارج از کشور فیلم برداری میشن می اندازه
یک لوکیشن قشنگ که هر از گاهی با ربط و بی ربط دوربین روش زوم می کنه و زیبایی هاش رو نشون بیننده میده . با یکی دو جین بازیگر شناخته شده در حالیکه ول می گردن و ساز خودشون رو میزنن بدون یک داستان و موضوع چفت و بست دار . اصلا معلوم نیست هدف سازنده ها از ساختن این سریال چیه و از همه مهم تر مشخص نیست سریال سر چی بولد شده و اون ور تحویلش می گیرن .
درود بر شما . ممنون از نظر اتون . تا حد زیادی باهاتون موافقم که این سریال بیشتر قشر خاصی رو مد نظر قرار داده . هرچند می تونست کمی منسجم تر این کار رو انجام بده و دامنه مخاطب های بیشتری رو جذب کنه . اما خب همچنان فکر می کنم کمی هم در تحویل گرفتنش زیادی روی شده . مثلا جنیفر کولیج که برای نقش آفرینی اش تو سریال جایزه گرفته واقعا بازی خاصی نداشته .تو بقیه فیلم هاش همینه و نقشی مشابه رو خیلی بهتر و جذاب تر در سریال شکست خورده جویی بازی کرده بود .درود؛
این چیزایی که گفتی دقیقا وضعیت یک قشر و طبقه خاصی از مردم ایالات متحده است که سریال قصد داره به تصویر بکشه.
تو درک چنین محتوایی، به نظرم اونوریها که تو اون جامعه بزرگ شدن و زندگی میکنند، از ماهایی که مخاطب هدف ساخت چنین آثاری نیستیم، موقترند.
Two and a half menدوستان یه سریال طنز یا ماورایی خوب معرفی کنید معروفها رو اکثرا دیدم
دوستان یه سریال طنز یا ماورایی خوب معرفی کنید معروفها رو اکثرا دیدم
Ramyدوستان یه سریال طنز یا ماورایی خوب معرفی کنید معروفها رو اکثرا دیدم
ترسناکه؟ماورایی: The Returned (نسخه فرانسوی نه ریمیک آمریکاییاش)
چندسال پیش بعد دیدن لاست رفتم سراغش یه قسمت بیشتر نتونستم تحمل کنمرفتی تو نخش؟
قسمت چندمشی؟
چندسال پیش بعد دیدن لاست رفتم سراغش یه قسمت بیشتر نتونستم تحمل کنم
تریلر The Returned رو دیدم یاد این افتادم گفتم نکنه اینم به اون غلظت دیالوگ محور باشه!