TV Center

مشکلی با زیرنویس ندارم؛ اینکه قاب سریال پس از سوپرانو به کل تغییر کرد؛ اوایل تویین پیکس تا حدودی به آن زمان بازمیگرده تو ذوق میزد ولی بعد بهش عادت کردم؛ اینکه میخوام بدونم که داستان پلیسی‌اش آبدوغ خیاری مثل Police Procedure های CSI-Blue Bloods نباشه.

لینک غیر تورنتی سریال: https://m4uhd.tv/watch-tvseries-miami-vice-19841989-253122.htm
قطعا یه سرو گردن از اون CSI - BLUE BLOOD - HAWAII FIVE 0 و... بهتره
ولی حس میکنم بیشتر دور اکشن و رانندگی میچرخه

• Like
Reactions: Taha75
قطعا یه سرو گردن از اون CSI - BLUE BLOOD - HAWAII FIVE 0 و... بهتره
ولی حس میکنم بیشتر دور اکشن و رانندگی میچرخه

دوست دارم نگاه کنم ولی از یه طرف باهات موافقم؛ حال و هوای میامی الان با زمستون و مود من سازگار نیست؛ ترجیح می‌دم مثل بلادلاین یا اوزارک تو چله تابستون ببینم.

تایید شده فصل آخره؟فک کنم ده تا کتاب ازش امده چطور میخوام جمعش کنن :-?
بخوان که میتونن ،تهش با یک فیلم جمع میکنن.
مثل Last kingdom دیگه.

اما فکر کنم به این زودی بیخیال Outlander نمیشن ، تازه دارن براش یک سریال پیش درآمد هم میسازن(blood of my blood).
فصل هفتم هم شامل 16 قسمت میشه.

مثل Last kingdom دیگه.

اما فکر کنم به این زودی بیخیال Outlander نمیشن ، تازه دارن براش یک سریال پیش درآمد هم میسازن(blood of my blood).
۱۶ قسمت؟چه عالی عاشق این سریالم چقدر حال خوب کنه چقدر خوش ساخته داستان و شخصیت پردازی عالی \m/

• Like
Reactions: m.d.makan
مثل Last kingdom دیگه.

12 قسمته / Outlander (TV Series 2014– ) - IMDb

تایید شده فصل آخره؟فک کنم ده تا کتاب ازش امده چطور میخوام جمعش کنن :-?
تا جایی که من به خاطر دارم فصل 6 فصل آخر بود تا اینکه کتاب بعدی منتشر شد و عوامل سازنده تصمیم گرفتند که فصل6 را در قالب 8 قسمت بسازند و سریع ببندنش تا اینکه فصل آخر یعنی فصل هفت 12 قسمتی کنند و جمع بندی کلی رو انجام بدهند .

مضمون خبر یک همچین چیزی بود .

(ندیمه و stranger things که فصل آخرشونه . اینم فکر کنم فصل 7 فصل آخرش باشه . از بینندگانش هم کاسته شده . تعداد رای های قسمت ها به زور به هزار می رسه)

این فرمت قدیمش هست ، هنوز آپدیت نکردن.
همین چند روز پیش تایید شد که 16 قسمت این فصل.
تا جایی که من به خاطر دارم فصل 6 فصل آخر بود تا اینکه کتاب بعدی منتشر شد و عوامل سازنده تصمیم گرفتند که فصل6 را در قالب 8 قسمت بسازند و سریع ببندنش تا اینکه فصل آخر یعنی فصل هفت 12 قسمتی کنند و جمع بندی کلی رو انجام بدهند .

(ندیمه و stranger things که فصل آخرشونه . اینم فکر کنم فصل 7 فصل آخرش باشه . از بینندگانش هم کاسته شده . تعداد رای های قسمت ها به زور به هزار می رسه)
@porfesor درست میگه ، فصل 6 براساس کتاب ششم بود ، 3تا کتاب بعدش الان موجود هست.
کتاب دهم هم تو راه.

• Wow
Reactions: Taha75
The Handmaid's Tale فصل بعدی فصل آخرش هست ولی بعد از موفقیت سریال، Margaret Atwood یک کتاب جدید نوشت که ادامه The Handmaid's Tale هست به نام The Testaments و قراره بعد از تمام The Handmaid's Tale سریال از روی این کتاب ساخته بشه.
توصیه می کنم حتی پلات کتاب توی Wikipedia هم نخونید که توش اسپویل اه The Handmaid's Tale اه :D
----
Stranger Things هم تازه Duffer Brothers بنگاه شیر دوشی براش باز کردن :-"
خودش تموم می شه اما خرواری Spinoff در راهه.

نه اشتباه میکنی داداش فصل ۶ بخاطر این کم بود چون بازیگرCaitriona Balfe حامله بوده برای اینکه اذیت نشه تعداد قسمتا رو کم کردن ولی فصل جدید ظاهرا جبران کردن ۱۶ قسمت.اینم تا فصل ۱۰ احتمالا ادامه داشته باشه شاید ۹تا :-"

The Handmaid's Tale فصل بعدی فصل آخرش هست ولی بعد از موفقیت سریال، Margaret Atwood یک کتاب جدید نوشت که ادامه The Handmaid's Tale هست به نام The Testaments و قراره بعد از تمام The Handmaid's Tale سریال از روی این کتاب ساخته بشه.
توصیه می کنم حتی پلات کتاب توی Wikipedia هم نخونید که توش اسپویل اه The Handmaid's Tale اه :D
----
Stranger Things هم تازه Duffer Brothers بنگاه شیر دوشی براش باز کردن :-"
خودش تموم می شه اما خرواری Spinoff در راهه.
مگر سریال های دیگه مثل تاج و تخت و یا همین مردگان متحرک بنگاه شیردوشی نشدند . اینم روش . من که شخصا حوصله اسپین آف و ... ندارم . وگرنه تا قیامت باید تماشا کرد تمامی ندارند .

توی عمرم دو تا اسپین آف دیدم یکی خانه اژدها به خاطر نبرد اژدها جذبش شدم امیدوارم در فصول بعدی ناامیدم نکنه و دیگری سریال تحسین شده BCS .

نه اشتباه میکنی داداش فصل ۶ بخاطر این کم بود چون بازیگرCaitriona Balfe حامله بوده برای اینکه اذیت نشه تعداد قسمتا رو کم کردن ولی فصل جدید ظاهرا جبران کردن ۱۶ قسمت.اینم تا فصل ۱۰ احتمالا ادامه داشته باشه شاید ۹تا :-"
وجدانا ۱۰ فصل کشش نداره روند به تصویر کشیدن داستان . از اون حالت ماورایی و مرموز و افسانه ای اسکاتلندی سریال فاصله گرفته . سه فصل اول فوق العاده بودند اما از زمانی که وارد آمریکا شدند سریال وارد فاز سراشیبی افتاد .

باید توی همین فصل ۷ یا نهایت فصل ۸ جمعش کنند .

وجدانا ۱۰ فصل کشش نداره روند به تصویر کشیدن داستان . از اون حالت ماورایی و مرموز و افسانه ای اسکاتلندی سریال فاصله گرفته . سه فصل اول فوق العاده بودند اما از زمانی که وارد آمریکا شدند سریال وارد فاز سراشیبی افتاد .

باید توی همین فصل ۷ یا نهایت فصل ۸ جمعش کنند .
اتفاقا هنوز جذاب بنظرم فقط فصل ۶ بخاطر جریان ک گفتم تقریبا ناقص شد که قبول دارم افت کرد ولی رفتم پلاتای کتابای بعدیشو یکم خوندم هنوز اتفاقای زیادی قراره بیوفته که ندیدیم

• Like
  • Cool
Reactions: Augustus and Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or