آیا سریال ونزدی از این بهتر میتونست باشه؟
تم و رنگ بندی، اتمسفر، فیلم برداری، زاویه دوربین ها، کشش قصه، کمدی قصه، جدی بودن قصه ، رومنس قصه ، موزیک ، بازی بازیگران، همه چی در بالاترین سطح
برای من یادآور هری پاتر بود
نوع فانتزیش رو عرض میکنم
چقدر این شخصیت اینید دوست داشتنی بود، طراحی اتاقش و لباس هایی که میپوشید و خنده ها و شونه بالا انداختناش رو میدی یاد شکوفه دادن درخت و گیاهان در فصل بهار می اوفتادی
و هم اتاقیش ونزدی که اون سیاهی و سردیش یاد آور فصل زمستان بود
و طائلی که تموم فصل ها رو دوست داره
من نمره ام به این فصل 10/10 هست. هیچ ایرادی توش نمیبینم. یعنی چیزی رو نمیبینم که تلاش برای ارائه اش داشته بود، اما نتونسته بود، عوضش گفتم در خلق صحنه ها با حس های متفاوت عاشقانه ، کمدی، مهیج و ... در بالاترین حد خودش به لطف فیلم نامه و دیالوگ های خوب و کارگردانی و فیلمبرداری بی نظیر عمل کرده.
-----------
دوستان نظرتون در مورد The Americans چیه؟
چند روز پیش در هوای سرد به شدت بارونی، بعد از قهوه، ضبط ماشین رو گذاشتم رو رندوم
بعد اهنگ In the Air Tonight از فیل کالینز اومد
بعد من این اهنگ رو خیلی دوست دارم و همیشه میرم رو جَو وقتی میاد
که باعث شد بیوفتم رو یه چاله ماشین کفش بسابه و تو بارون پیاده شم گوشی رو روشن کنم ببینم چیزی شده یا نه وقتی حتی اهنگ به وسطاش هم نرسیده
بعد یادم اومد این اهنگ رو از این این سریال گرفتم
و بعدشHere comes the flood از گابریل، و باعث شد یک پوشه ازشون داشته باشم.
ولی من این سریال رو بعد 1 یا 2 فصل دراپ کردم، به دلیل اینکه حس کردم یه داستان آبکی به فضای جنگ سرد بسته ان
اما خب ادمیزاد خیلی از نظرات گذشته اش اشتباه درمیاد یا رو موودش نیست به هر حال
از اتمسفر سریال خوشم میاد
کسایی که تمومش کردن، به نظرتون ارزش داره دیدنش؟ اگر داره با چند تا دلیل ارزشمند بگید
----------------
و بذارید در اخر بهترین سریال تاریخ رو بهتون معرفی کنم
Legion
البته که خیلی سریال های دیگه در صف مساوی با ایشون هستن، اما این سریال به حدی شخصی هست برام که بدون شک الماس درخشان بالای هرم سریال هاست.
من با این سریال، از این که کمیک بود چیز بیخودیه، به این که کمیک بود اتفاقا مناسب ترین ژانر برای منه رسیدم . یعنی دقیقا 180 درجه
رفتم سرچ زدم این نویسنده های کمیک بود انگار همه رو LSD بودن . و همین خوبه
حال آیا سریال کمیک بوکی داریم تا این حد؟ چیزی رو داریم این گونه با Mind سر و کار داشته باشه؟ و کلا سریال کمیک بوکی خوب که تا این حد عمیق باشه چی داریم.