TV Center

بین وایر و سوپرانو موندم . سریالی می خواهم با پیچش های داستانی و خیانت و اکشن و قتل و هیجان و سوپرایز . حوصله فقط دیالوگ محور بودن ندارم .

بین وایر و سوپرانو موندم . سریالی می خواهم با پیچش های داستانی و خیانت و اکشن و قتل و هیجان و سوپرایز . حوصله فقط دیالوگ محور بودن ندارم .
هیچ کدوم :D سوپرانو که احتمالا قسمت اولشم نتونی تحمل کنی، این چیزایی که میگی رو داره ولی جفتشون درامای بشدت سنگین و دیالوگ محوری هستن مخصوصا سوپرانو، وایر بیشتر میخونه با چیزایی که گفتی.

اره فصل 4 سیستم آموزشی بود ولی کلا از وقتی که کارکتی نقشش بیشتر شد، جنبه سیاس.ت هم بر رنگ تر شد.
فصل 4 اشو من اینقدر دوست داشتم، قرار نبود فصل 5 بعدش شروع کنم ولی فقط بخاطر سرگذشت تک تک بچه های پرزبلوفسکی و از همه مهم تر نیموند برایس شروع کردم دیدم :D
یعنی بالتیمور توی Homicide داغون تره یا بهتره؟
داغون‌تر یا بهتر رو نمی‌دونم؛ واقعی‌تره :دی

the Innocent همونیه که میخوایی. فقط چون دو تا سریال با این اسم هست اونی که محصول نتفیلیکس و زبان اسپانیایی هست باید ببینی.
سوپرانو خیلی دیالگاش بیشتر از وایر هست، من خودم 2 قسمت ساپرانو به زور دیدم و بعد رفتم سراغ وایر، اینم بهت بگم کلا چون این دوتا سریال خیلی واقع گرا تر هستن، برای همین چه بخوایی چه نخوایی خیلی از جنبه های جانبی رو هم توی داستانشون روایت میکنن.

• Like
Reactions: Taha75
آیا سریال ونزدی از این بهتر میتونست باشه؟
تم و رنگ بندی، اتمسفر، فیلم برداری، زاویه دوربین ها، کشش قصه، کمدی قصه، جدی بودن قصه ، رومنس قصه ، موزیک ، بازی بازیگران، همه چی در بالاترین سطح
برای من یادآور هری پاتر بود
نوع فانتزیش رو عرض میکنم
چقدر این شخصیت اینید دوست داشتنی بود، طراحی اتاقش و لباس هایی که میپوشید و خنده ها و شونه بالا انداختناش رو میدی یاد شکوفه دادن درخت و گیاهان در فصل بهار می اوفتادی
و هم اتاقیش ونزدی که اون سیاهی و سردیش یاد آور فصل زمستان بود
و طائلی که تموم فصل ها رو دوست داره :D

من نمره ام به این فصل 10/10 هست. هیچ ایرادی توش نمیبینم. یعنی چیزی رو نمیبینم که تلاش برای ارائه اش داشته بود، اما نتونسته بود، عوضش گفتم در خلق صحنه ها با حس های متفاوت عاشقانه ، کمدی، مهیج و ... در بالاترین حد خودش به لطف فیلم نامه و دیالوگ های خوب و کارگردانی و فیلمبرداری بی نظیر عمل کرده.

-----------

دوستان نظرتون در مورد The Americans چیه؟
چند روز پیش در هوای سرد به شدت بارونی، بعد از قهوه، ضبط ماشین رو گذاشتم رو رندوم
بعد اهنگ In the Air Tonight از فیل کالینز اومد
بعد من این اهنگ رو خیلی دوست دارم و همیشه میرم رو جَو وقتی میاد
که باعث شد بیوفتم رو یه چاله ماشین کفش بسابه و تو بارون پیاده شم گوشی رو روشن کنم ببینم چیزی شده یا نه وقتی حتی اهنگ به وسطاش هم نرسیده :D
بعد یادم اومد این اهنگ رو از این این سریال گرفتم
و بعدشHere comes the flood از گابریل، و باعث شد یک پوشه ازشون داشته باشم.
ولی من این سریال رو بعد 1 یا 2 فصل دراپ کردم، به دلیل اینکه حس کردم یه داستان آبکی به فضای جنگ سرد بسته ان
اما خب ادمیزاد خیلی از نظرات گذشته اش اشتباه درمیاد یا رو موودش نیست به هر حال
از اتمسفر سریال خوشم میاد
کسایی که تمومش کردن، به نظرتون ارزش داره دیدنش؟ اگر داره با چند تا دلیل ارزشمند بگید :دی

----------------
و بذارید در اخر بهترین سریال تاریخ رو بهتون معرفی کنم
Legion :D
البته که خیلی سریال های دیگه در صف مساوی با ایشون هستن، اما این سریال به حدی شخصی هست برام که بدون شک الماس درخشان بالای هرم سریال هاست.
من با این سریال، از این که کمیک بود چیز بیخودیه، به این که کمیک بود اتفاقا مناسب ترین ژانر برای منه رسیدم . یعنی دقیقا 180 درجه :D
رفتم سرچ زدم این نویسنده های کمیک بود انگار همه رو LSD بودن . و همین خوبه :D
حال آیا سریال کمیک بوکی داریم تا این حد؟ چیزی رو داریم این گونه با Mind سر و کار داشته باشه؟ و کلا سریال کمیک بوکی خوب که تا این حد عمیق باشه چی داریم.

امروز Blood origin دیدم :| :|
حجم سلاخی که انجام دادن واقعا خنده داره بس که دردناکه.

یعنی یکی از مهمترین بخش های داستانی که مربوط میشه به اینکه ویچرها برای چی و چطور به وجود اومدن رو به افتضاح ترین شکل ممکن از عمد نابود کردن.
نویسنده که انگار تو مستی یکی داستان رو براش تعریف کرده و فرداش تو هنگ اوری چیزهایی که یادش میومده رو آورده رو کاغذ.
مشکل این نیست که با کتاب مغایرت داره (این کار CDPR هم داره انجام میده) ، مشکل این که اصلا منطقی تو داستان نیست.

Elf ها تو شهرهایی زندگی میکنن دقیقا مثل آدم ها ، تنها فرقشون این که گوش هاشون تیز شده:|
اون شهرهای زیبایی که از اون دوره تو کتاب توصیف شده کجاست؟!
فرهنگ، رفتار و ویژگیهای الوها کجاست؟
لباس هاشون هیچ فرقی با انسان ها نداره:))
یعنی طراح لباس انگاری نداشته سریال ، رفتن تو انباری شبکه گونی هارو باز کردن همینطوری پخش کردن بین بازیگرها.

اصلا فرآیندی که منجر میشه به خلق ویچر هارو کاری نداریم .
اینکه به کل تغییرش دادن و الف هارو مسئول نشون دادن که فقط آخر سریال یک ویچر برای نشون دادن داشته باشن.

حیف این موسیقی متن زیبایی که Bear McCreary ساخته برای سریال.

این مینی سریال که دیدم قدر کاری که HBO و حتی آمازون دارن میکنن رو میفهمم.

ولی من این سریال رو بعد 1 یا 2 فصل دراپ کردم، به دلیل اینکه حس کردم یه داستان آبکی به فضای جنگ سرد بسته ان
مگه مستنده که بیاد وقایع تاریخ رو شرح بده؟ :دی درامیه حول دوران جنگ سرد. سریال اون اکشن‌بازی‌های هالیوودی رو نداره و بیش‌تر روی روابط شخصیت‌ها می‌چرخه. البته عملیات‌های جاسوسی هم داره، اما از جنس تعلیق زیرپوستیه، که تأثیرش هم بیش‌تره، تا بکُش‌بکُش :دی خالق سریال جو وایزبرگ هم قبلاً عضو سی‌آی‌اِی بوده و طبق نظر کارشناس‌ها، دقیق‌ترین سریال توی این ژانره.
یکی از بهترین پایان‌بندی‌ها رو هم داره.

دوستان چند تا سریال که دوبله خوب داشته باشه معرفی میکنید؟
برای خانواده میخوام ، البته خودم که نمیبینم میشه فقط پدر و مادرم که بالای 50 سالشونه :D
این Downton Abbey چرا دوبله نداره؟ یا داره من پیدا نمیکنم ، چون خوراک خانواده هست سریالش.
فیلم هم بود پیشنهاد بدین مشکلی نیست

برای خانواده میخوام ، البته خودم که نمیبینم میشه فقط پدر و مادرم که بالای 50 سالشونه :D
این Downton Abbey چرا دوبله نداره؟ یا داره من پیدا نمیکنم ، چون خوراک خانواده هست سریالش.
شبکه پرشیانا کره بزار براشون عشق میکنن.

رنج سنی رو در نظر نمی‌گیرم اما این سریال‌ها دوبله خوبی دارند:

Prison Break
Breaking Bad
Narcos
Money Heist
The Queen's Gambit
Chernobyl
24
Better Call Saul
Sherlock

into the badlands

من/و/تو دوبله کرده سریال Downton Abbey . توی اینترنت سرچ کنی دوبله اش رو پیدا می کنی .

سریال Yellowstone و سریال Hell on Wheels عالی هستند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or