TV Center

من/و/تو دوبله کرده سریال Downton Abbey . توی اینترنت سرچ کنی دوبله اش رو پیدا می کنی .

سریال Yellowstone و سریال Hell on Wheels عالی هستند .
والا زیر رو کردم پیدا نکردم ، فقط فیلمش بود نه سریال ، اگه لینکی چیزی ازش پیدا کردی برام بفرست.
---
یه چند تا سریال فقط یک قسمت ازشون گرفتم ، هر کدوم خوششون اومد بقیش رو هم میگیرم.
اینا:
Big Little Lies (اینو خودم ندیدم فقط از رو بازیگر ، کاور و عکس حس کردم به درد خانواده میخوره :D)
Fargo سیزن یک
Money Heist
Narcos
The Queens Gambit
Yellowstone

والا زیر رو کردم پیدا نکردم ، فقط فیلمش بود نه سریال ، اگه لینکی چیزی ازش پیدا کردی برام بفرست.
---
یه چند تا سریال فقط یک قسمت ازشون گرفتم ، هر کدوم خوششون اومد بقیش رو هم میگیرم.
اینا:
Big Little Lies (اینو خودم ندیدم فقط از رو بازیگر ، کاور و عکس حس کردم به درد خانواده میخوره :D)
Fargo سیزن یک
Money Heist
Narcos
The Queens Gambit
Yellowstone
سریال fargo سه فصل اول فوق العاده هست . فصل 4 چرته .

سریال نارکوها دو فصل اول که مربوط به پابلو اسکوبار عالیه . فصل 3 یک افت کوچک داره .

سریال مانی هیست که سراسر عالی هست مخصوصا 2 فصل اول

سریال یلواستون هم فقط زیبایی و آرامشه . حرف نداره

سریال true detective و Mindhunter هم زیبا هستند

فصل دوم سریال Alice In Borderland هم چند وقتی هست اومده و خوشحالم که به خوبی داستان فصل قبل رو پیش برد. اگه ندیدید و از سریالی مثل Squid Game خوشتون اومده پس حتما این سریال رو ببینید.
اتفاقا من نشستم دیدم و چقدر هم منطقی تموم شد
از یه لحاظ دوست داشتم جزئیات بیشتر ببینم از یه لحاظ دیگه میگفتم شاید با جزئیات بیشتر خراب شه داستان
خلاصه به عنوان یه سریال 2 فصلی میتونین بینین لذت بخشه و سکانس های جالبی هم داره
نمرم 6 از 10 به سریال اگه پایانبندی این جوری نبود 4 از 10 میدادم.

آخرین ویرایش:
اینایی که هی میگن با خانواده میشه دید یعنی واقعا چند نفری میشینید سریال میبینید؟فکرشم ترسناکه...مثلا بابات داره تو گوشیش خبر میخونه بعد هر صحنه ای که میبینه میگه خب که چی!!!بعد مامانت داره تلفن حرف میزنه یکی دیگه هی میگه استپ کن من الان میام و... x_x

فیلم و سریال فقط تنها تو اتاق-چراغ خاموش-تمرکز 100 در 100 وگرنه فیلم بین نیستی.تمام

پ.ن:البته اینکه کانون خانواده گرمی دارید تبریک میگم:D

1899 توسط نتفلیکس کنسل شد :|
قابل پیش بینی بود
فصل اول هم کارگردانی، ایده، بازیگری، ستینگ و اتمسفر سریال خوب بود ولی نویسنده ها کشش داستانی جالبی ایجاد نکردن بعد از دو اپیزود اول برای بنده بشخصه و اندینگ کلیشه ای سریال هم مهر تاییدی بود

جالبه چند ساعت پیش با یکی از دوستان در مورد همین موضوع سریال ۱۸۹۹ بحث میکردیم و الان خبر کنسلیش اومد

1899 توسط نتفلیکس کنسل شد :|
بهترین کار رو کردن، حتی قبلشم امیدوار بودم فصل دوم رو نسازن و همینجا خاتمه بدن.
۸ قسمت میخکوب بودیم که آخرش موفق نشه جمع کنه و توی چند دقیقه بگه خب دیگه مخاطب مسخره ماست و داستان از این قراره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or