hamid_barca
Loyal Member
البته گویا اسمش از 1932 شده 19231883 رو کامل دیدم و فوق العاده بود. فکرکنم ادامه اش میشه ۱۹۳۲.
خود yellowstone رو هم دیدی؟
البته گویا اسمش از 1932 شده 19231883 رو کامل دیدم و فوق العاده بود. فکرکنم ادامه اش میشه ۱۹۳۲.
آفیس آمریکایی، بعد از رفتن استیو کرول و پایان سیزن ششم، حقیقتا گارباژ به جز قسمت آخر سیزن 8.فرندز سطح اول، آفیس سطح دوم؟
What a day to have eyes to read
استیو کرل آخر فصل ۷ میره نه ۶آفیس آمریکایی، بعد از رفتن استیو کرول و پایان سیزن ششم، حقیقتا گارباژ به جز قسمت آخر سیزن 8.
درسته. من اشتباه نوشتم. خیر ولی توی برنامم هستالبته گویا اسمش از 1932 شده 1923
خود yellowstone رو هم دیدی؟
حالا به طور کلی منم خودم گفتم 6 فصل اول (البته همون منظورم تا زمانی که مایکل بود و آخر فصل هفتم) آفیس هم خیلی برای من دوست داشتنی بود مثل فرندز و البته Brooklyn-99.استیو کرل آخر فصل ۷ میره نه ۶
(هرچند قبول دارم ثبات کلی کیفی فرندز از آفیس بهتره و آفیس از 9 فصل آخر نباید دید)
اصلا کل سریال گارباژ ولی،
طنز جیم هالپرت و دوایت شروت به تنهایی کل جوک های چندلر میبلعه(کارت مایکل اسکات نیاز نیست رو کنم)
رومنس پم و جیم هالپرت، مایکل و هالی و حتی رومنس دارک کمدی های بین آنجلا و دوایت/اندی مایکل و جن و رایان و کلی از رومنس های فرندز قوی تره
آفیس از نظر دیلماهای داستانی، کمدی های موقعیت، ماجراهای مختلف، حوادث مختلف و... از فرندز چند سروگردن بیشتر و بهتره
فرندز popularity بالایی داره و دلیلش هم ساده تر/سطحی تر بودن کل سریال که اکثریت باهاش ارتباط میگیرن ولی از بعد فنی کاملا آفیس بهتره و اگر کسی مخالف این نظر هست کاملا منتظرم با دلایل فنی و منطقی منو متقاعد کنه
Edit
از 9فصل،دو فصل آخر*
نه اشتباه نکردی.اول اسمش اون بوده بعد عوض شدهدرسته. من اشتباه نوشتم. خیر ولی توی برنامم هست
اونم کیفیتش همین حد هست؟ یا تمش؟
یا این یا اون نداره باید هر دو رو دیدThe mandalorian چقدر وارد دنیای استاروارز میشه؟ منظورم این که چقدر از دنیای استاروارز رو میبینیم ؟
اگر خیلییی نیست که برم the boys رو شروع کنم
واسه mandalorian حداقل باید فیلم ها رو از قسمت ۱ تا ۶ جنگ ستارگان رو ببینی تا از سریال mandalorian لذت کامل ببریThe mandalorian چقدر وارد دنیای استاروارز میشه؟ منظورم این که چقدر از دنیای استاروارز رو میبینیم ؟
اگر خیلییی نیست که برم the boys رو شروع کنم
فیلم هاش رو دیدم. سریال obi wan kenobi هم دیدم.واسه mandalorian حداقل باید فیلم ها رو از قسمت ۱ تا ۶ جنگ ستارگان رو ببینی تا از سریال mandalorian لذت کامل ببری
داستان سریال دقیقا بعد از قسمت ششم هستش
اینم اضافه کنم این که گفتم حداقل بود هر چه بیشتر از دنیای جنگ ستارگان ببینی بیشتر از سریال mandalorian لذت میبری
پیشنهاد من اینکه boys رو حتما ببین و فردا قسمت اخر فصل 3 میاد...سریال شاهکاره(واسه فصل چهارم هم تمدید شده)
وقت ازاد داشتی فیلمای جنگ ستارگان رو ببین بعد برو سراغ mandalorian که سریال خیلی خوبیه
منظورم اولویت بود:ی نظر خودمم the boys هست در اسرع وقت مثلا obi wan kenobi چ=یکی دوتا شخصیت اصلی استاروارز رو نشون داد گفتم شاید mandalorian هم اینطور باشهیا این یا اون نداره باید هر دو رو دید
فردا روز یکیش بگی ندیدم زشت نیست؟
مندو هم خیلی وارد استاروارز نمیشه ولی خب اینطوری هم نیست که بی ربط باشه مخصوصا آخرش.دنیای استاروارز هست بالاخره
هر کدوم از این 2 سریال نبینی از کفت رفته
مندو زیاد ربطی به فیلم های استاروارز نداره. بیشتر باید سریال clone wars رو دیده باشی. ولی ندیدی هم مهم نیست لذت میبری.فیلم هاش رو دیدم. سریال obi wan kenobi هم دیدم.
منظورم اولویت بود:ی نظر خودمم the boys هست در اسرع وقت مثلا obi wan kenobi چ=یکی دوتا شخصیت اصلی استاروارز رو نشون داد گفتم شاید mandalorian هم اینطور باشه