TV Center

The Boys اگر محتوای خونی مالی و بی تربیتی نداشت، صدا و سیما همون روز انتشار هر قسمت دوبلش میکرد و شب پخشش میکرد...
ابرقهرمانان آمریکایی که تا گردن توی فساد فرو رفتن مخصوصا فاسدترینشون که نماد آمریکاست و شنلی به رنگ پرچم آمریکا داره...
تعداد بازپخش هاش رکورد جومونگ و مختارنامه رو هم میزد :D

البته اوضاع تاحدودی فرق کرده است؛ پیش‌تر فیلم Z (کاستا گواراس) که مضمونی انقلابی و رسوایی ارکان فاسلد دولتی را داشت، مدام از تلویزیون در طول دهه‌های 60، 70 و 80 شمسی پخش می‌شد. اکنون فیلم دیگر پخش نمی‌شود؛ چون امروزه مضامین فیلم به عقاید چپ‌گرا بیشتر می‌خورد.

مگه هنوز فرار از زندان رو پخش نمی‌کنند؟ :D

آخرین ویرایش:
سریال عالی و مرموز شروع شده . از تیتراژ می شود فهمید این دفعه انسان ها بازیچه دست روبات ها قرار خواهند گرفت و شکار می شوند . با مگس های برنامه‌ریزی شده مغز انسان ها کنترل می شود . دلوریس هم در یک دنیای مرموز و برنامه‌ریزی شده گیر کرده و انگار خاطرات قبلیش از سه فصل قبل پاک شده . شارلوت کار دست گرفته و داره در ارکان حکومت نفوذ کرده و ربات ها را جایگزین می کند و ویلیام هم هنوز زنده و اسیر شارلوت هست . شارلوت دارد ربات ها را یکی یکی بر می گرداند . کلا ورق علیه انسان ها برگشته . فصل ۵ و احتمالا پایانی خواهد داشت .

لایو-اکشنی از انیمه‌ی Death Note توسط برادران دافر، خالقین سریال Stranger Things، برای نتفلیکس ساخته خواهد شد!

برادران دافر سال گذشته قراردادی برای ساخت نه پروژه با نتفلیکس بسته بودند؛ آن ها قرار است یک لایو-اکشن برگرفته از انیمه‌ی Death Note ، چندین اسپین‌آف از سریال Stranger Things ، سریالی اقتباسی از رمان The Dark Crystal: Age of Resistance و سریالی اقتباسی از رمان The Talisman بسازند.

سلام
فصل اول Community رو دیدم.
همین اول بگم که به پای سیتکام‌های سطح اول (به نظر من) یعنی ساینفلد و فرندز نمیرسه؛ به پای سیتکام‌های سطح دوم (باز هم به نظر من) یعنی HIMYM، آفیس و شیش فصل ابتدایی بیگ بنگ هم نمیرسه.
کامیونیتی میره تو دسته سوم. ایده هاش تازه نیستند. تقریبا همه ایده های خنده داره سیتکام های بالا تکرار میشه، اما تو یک فضای متفاوت (کالج) با شخصیت هایی تازه که خب نسبت به شخصیت های اصلا سیتکام های بالا، تنوع بیشتری دارند.
سریال تازه از نیمه فصل اول، جون مگیره و خنده دار میشه. و چند قسمت واقعا خوب و چند تا سکانس واقعا خنده دار و جدید هم داره.
خالق سریال دن هارمونه؛ که ماها بیشتر با ریک و مورتی میشناسیمش.
الان که کامیونیتی رو دیدم، میتونم شباهت هایی بین کامیونتی و ریک و مورتی ببینم؛ اونم اصرار دن هارمون به هجو آثار سینمایی و تلویزونی معروفه. کاری که تو کامیونتی انجام داد و تو ریک و مورتی هم تکرارش میکنه. دیالوگ های معروف، سکانس های معروف، روایت ها و شخصیت های معروف تو ژانرهای مختلف. تو کامیونتی شخصیت عابد، کلی دیالوگ و رفرنس سینمایی و تلویزونی میده؛ همین کار رو ریک و مورتی هم جفت شون انجام میدن.
خلاصه که کار بدی نیست؛ ولی تازه هم نیست.

فصل اول کامیونتی رو دیدم؛ فعلا گذاشتمش کنار.
الان دارم فصل Arrested Development رو میبینم. من رو یاد فیلم The Royal Tenenbaums از وس اندرسون میندازه.
یک فصل از این ببینم، احتمالا برم سراغ یک فصل از It's Always Sunny in Philadelphia.

سلام
فصل اول Community رو دیدم.
همین اول بگم که به پای سیتکام‌های سطح اول (به نظر من) یعنی ساینفلد و فرندز نمیرسه؛ به پای سیتکام‌های سطح دوم (باز هم به نظر من) یعنی HIMYM، آفیس و شیش فصل ابتدایی بیگ بنگ هم نمیرسه.
کامیونیتی میره تو دسته سوم. ایده هاش تازه نیستند. تقریبا همه ایده های خنده داره سیتکام های بالا تکرار میشه، اما تو یک فضای متفاوت (کالج) با شخصیت هایی تازه که خب نسبت به شخصیت های اصلا سیتکام های بالا، تنوع بیشتری دارند.
سریال تازه از نیمه فصل اول، جون مگیره و خنده دار میشه. و چند قسمت واقعا خوب و چند تا سکانس واقعا خنده دار و جدید هم داره.
خالق سریال دن هارمونه؛ که ماها بیشتر با ریک و مورتی میشناسیمش.
الان که کامیونیتی رو دیدم، میتونم شباهت هایی بین کامیونتی و ریک و مورتی ببینم؛ اونم اصرار دن هارمون به هجو آثار سینمایی و تلویزونی معروفه. کاری که تو کامیونتی انجام داد و تو ریک و مورتی هم تکرارش میکنه. دیالوگ های معروف، سکانس های معروف، روایت ها و شخصیت های معروف تو ژانرهای مختلف. تو کامیونتی شخصیت عابد، کلی دیالوگ و رفرنس سینمایی و تلویزونی میده؛ همین کار رو ریک و مورتی هم جفت شون انجام میدن.
خلاصه که کار بدی نیست؛ ولی تازه هم نیست.

فصل اول کامیونتی رو دیدم؛ فعلا گذاشتمش کنار.
الان دارم فصل Arrested Development رو میبینم. من رو یاد فیلم The Royal Tenenbaums از وس اندرسون میندازه.
یک فصل از این ببینم، احتمالا برم سراغ یک فصل از It's Always Sunny in Philadelphia.
کامیونیتی رو من کامل دیدم.مخصوصا 2 فصل آخرش اینقدر بد میشه که فقط میزدم جلو زودتر تموم بشه
ولی sunny in phi.. خیلی عالیه.البته سبک کمدیش یکم چرک و کثیفه :D یه مشت آدم لا%$ که فقط فکر خودشونن.

• Like
Reactions: majidred2011

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or