TV Center

بیا قسمت آخرم پیشبینی کن!:D
اوکی، ضرری که نداره، یه چیزی میپرونم:D

دقت کردی تا حالا دو بار صدای یه موسیقی از رادیو پخش شده و سولجر بوی از خود بیخود شده. بعد ادگار اون موقع با روس ها دست به یکی کرد و سولجر بوی رو تحویلشون داد و حتی نقطه ضعفش هم که اون بخار سمی بود رو بهشون گفته بود که تونستن بگیرنش.
حالا نظریه من این هست که در واقع شرکت وات یه آزمایشگاه مخفی هم داخل روسیه داشته و این همه سال اونجا روی سولجر بوی آزمایشات انجام میدادن تا یه جور سلاحی بسازن که از راه دور هم بتونن فعالش کنن. وقتی ادگار برکنار میشه برای اینکه دوباره قدرت رو بدست بگیره یه جوری اطلاعات وجود یه اسلحه مخفی برای کشتن سوپرها رو به میو میرسونه که اون هم این اطلاعات رو بوچر میده و اونا هم پیگیرش میشن و خیلی راحت و با کمترین مقاومت میرسن بهش و همه اینا باعث میشه که سولجربوی وارد آمریکا بشه و شروع کنه به وحشی بازی و آبروی وات و هوملندر رو به خطر بندازه.
حالا احتمالا اتفاقی که میوفته اینه که هوملندر به خاطر کمبود محبت سعی میکنه با سولجربوی رفیق بشه ولی ادگار مدام کاری میکنه که سولجربوی از خود بیخود بشه و حوادث جدید ایجاد کنه و هوملندر مجبور بشه بکشش و برای جمع کردن گندکاریش دوباره بره ادگار رو برگردونه:D
یا اینکه یه حالتی مثل تاندراستورم اتفاق میوفته که سولجربوی برعلیه بوچر و بر و بچ میشه و اونا هم با همون بخار سمی موفق میشن بکشنش ولی تمام افتخارش بازم نصیب هوملندر میشه و طرف با عقده های بیشتر برای فصل بعد آماده میشه:D

مشکل بویز این که از شبکه‌ای پخش می‌شه که 85 درصد سریالاش به بالای 4 فصل نکشیدند!

پ.ن: ترمینال لیست هم به لیست طولانی کنسل شدگان آمازون اضافه کنید!
برای the boys اتفاقا همین 4 یا نهایتا 5 فصل خوبه به نظرم و میتونن توی اوج تموم کنن :-"
در کل این فصل 3 و با ورود سولجر بوی منو همش یاد سوپرنچرال خدا بیامرز میندازه _اگه حافظه درست یاری کنه_ که فصل 3-5ـش عالی بودن و خیلی هم خوب تموم شد، ولی خوب بعدش مرز های شیر دوشی رو دریدن واقعا :-"

شورانر بویز هم که همون شورانر 5 فصل ابتدایی سوپرنچرال هست و در کل به نظرم میتونه خوب داستان و سریال رو جمع کنه.
اوکی، ضرری که نداره، یه چیزی میپرونم:D

دقت کردی تا حالا دو بار صدای یه موسیقی از رادیو پخش شده و سولجر بوی از خود بیخود شده. بعد ادگار اون موقع با روس ها دست به یکی کرد و سولجر بوی رو تحویلشون داد و حتی نقطه ضعفش هم که اون بخار سمی بود رو بهشون گفته بود که تونستن بگیرنش.
حالا نظریه من این هست که در واقع شرکت وات یه آزمایشگاه مخفی هم داخل روسیه داشته و این همه سال اونجا روی سولجر بوی آزمایشات انجام میدادن تا یه جور سلاحی بسازن که از راه دور هم بتونن فعالش کنن. وقتی ادگار برکنار میشه برای اینکه دوباره قدرت رو بدست بگیره یه جوری اطلاعات وجود یه اسلحه مخفی برای کشتن سوپرها رو به میو میرسونه که اون هم این اطلاعات رو بوچر میده و اونا هم پیگیرش میشن و خیلی راحت و با کمترین مقاومت میرسن بهش و همه اینا باعث میشه که سولجربوی وارد آمریکا بشه و شروع کنه به وحشی بازی و آبروی وات و هوملندر رو به خطر بندازه.
حالا احتمالا اتفاقی که میوفته اینه که هوملندر به خاطر کمبود محبت سعی میکنه با سولجربوی رفیق بشه ولی ادگار مدام کاری میکنه که سولجربوی از خود بیخود بشه و حوادث جدید ایجاد کنه و هوملندر مجبور بشه بکشش و برای جمع کردن گندکاریش دوباره بره ادگار رو برگردونه:D
یا اینکه یه حالتی مثل تاندراستورم اتفاق میوفته که سولجربوی برعلیه بوچر و بر و بچ میشه و اونا هم با همون بخار سمی موفق میشن بکشنش ولی تمام افتخارش بازم نصیب هوملندر میشه و طرف با عقده های بیشتر برای فصل بعد آماده میشه:D
من سولجر بوی رو خیلی دوست دارم عاقا :-" امیدوارم برای فصل(های) بعدی نگهش دارن...
ولی به نظر منم ادگار یه نقش مهمی داره هنوز و به این راحتیا ولکن وات و قدرت نیست.

همش یاد سوپرنچرال خدا بیامرز میندازه _اگه حافظه درست یاری کنه_ که فصل 3-5ـش عالی بودن و خیلی هم خوب تموم شد، ولی خوب بعدش مرز های شیر دوشی رو دریدن واقعا :-"
سوپرنچرال چقدر ترسناکه؟
همیشه دنبال جایگزینی واسه لاست و فرینج میگشتم...احساس میکنم سوپرنچرال جایگزین خوبی واسه فرینجه...

سوپرنچرال چقدر ترسناکه؟
همیشه دنبال جایگزینی واسه لاست و فرینج میگشتم...احساس میکنم سوپرنچرال جایگزین خوبی واسه فرینجه...
ترسناک نیست. باز 3 فصل اول، به‌خصوص فصل اول وْ دوم کمی حالت ترسناک داشت، ولی بعدش از اون فضا خارج شد.

1656728857318.png
گویا فیلمبرداری سریال Fallout از Amazon شروع شده، توسط jonathan nolan کارگردانی میشه به تهیه کنندگی نولان، Lisa Joy و Athena Wickham (عوامل پشت Westworld) + تاد هاوارد.
Kyle MacLachlan (twin peaks) ـم تازگی به جمع بازیگرانش پیوسته همینطور (The Shield) walton goggins ـم انگار یکی از نقشای مهم رو داره.
--
رو برگه که خوب بنظر میرسه امیدوارم خراب نکنن.

آخرین ویرایش:
اثر جدید باس‌لاجیک

img_20220703_115234_se3b.jpg

View attachment 262562

Critics VS Audience

گویا The Terminal List داره تبدیل به divisive ترین سریال حال حاضر تلویزیون می‌شه!
چندتا از نقداشونو خوندم بنظر نرمال میومد اما امکانش هست بخاطر مسائل Chris pratt باشه؟ خیلی وقته تلاش دارن کنسلش کنن.
این قضیه سر استند آپ Supernature ریکی جرویس هم اتفاق افتاد همین چند وقت پیش:
1656852088810.png

این یکی اما نقدا رو میخوندی اکثرا یک مشت منتقد Woke بودن که به شدت تریگر شده بودن از جوکاش، یکم تلاش هم نکرده بودن نقدشون منطقی جلوه بدن، واقعا حال بهم زن داره میشه.

آخرین ویرایش:
The Boys اگر محتوای خونی مالی و بی تربیتی نداشت، صدا و سیما همون روز انتشار هر قسمت دوبلش میکرد و شب پخشش میکرد...
ابرقهرمانان آمریکایی که تا گردن توی فساد فرو رفتن مخصوصا فاسدترینشون که نماد آمریکاست و شنلی به رنگ پرچم آمریکا داره...
تعداد بازپخش هاش رکورد جومونگ و مختارنامه رو هم میزد :D

The Boys اگر محتوای خونی مالی و بی تربیتی نداشت، صدا و سیما همون روز انتشار هر قسمت دوبلش میکرد و شب پخشش میکرد...
ابرقهرمانان آمریکایی که تا گردن توی فساد فرو رفتن مخصوصا فاسدترینشون که نماد آمریکاست و شنلی به رنگ پرچم آمریکا داره...
تعداد بازپخش هاش رکورد جومونگ و مختارنامه رو هم میزد :D
اتفاقا من الان دارم میبینمش. دنیاش خیلی واقع گرایانه تر از همه دنیاهای سوپرهیرویی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• HK0

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or