TV Center

خوب این فصل the boys هم تموم شد و در کل این فصل عالی بود.

هیچکس نمرد :-??(بجز Noir بدبخت البته)
از یه طرف از این پایان فصل خیلی راضیم بخاطر اینکه کلا خلاف انتظارات و ... بود :-" از اونطرف انتظار داشتم مبارزه اخر بزرگتر و مهمتر باشه، فایت اخر herogasm همچنان بهترین فایت سریاله به نظرم.
Homelander هم یه مقدار عجیب بود این قسمت، جدا از رفتارش که بگیم بخاطر اینکه فهمید بابا داره :-" انگار برای قسمت اخر ایشون رو nerf کردن :| و توی مبارزش با maeve خیلی ضعیف تر از اونی که قبلا بود ظاهر شد.
+
از زنده موندن سولجر بوی هم به شدت استقبال میشه فقط امیدوارم دوباره از سریال حذفش نکنن که بخوان مثلا به عنوان سورپرایز یا خیلی جزئی برای 1-2 قسمت یهویی برش گردونن و نقشش پر رنگ تر باشه توی فصل های اینده.

در کل به این قسمت اخر امتیاز 7/10 میدم :-"
و به کل فصل 9/10، به نظر منم بهترین فصل سریال بود.
یک مورد روی اعصاب اینجاست که الان اگر مثلا همین Noir برگرده شدید نشون میده سریال جرئت کشتن شخصیت های اصلی رو نداره.
مورد دیگه هم یکم داره داستان شلوغ پلوغ میشه، مثلا الان هنوز جریان اون نوشیدنی های فصل دوم یا همون دختره که آخر فصل دوم فرار کرد مشخص نشده.
از یک طرف ولی خوبی کار اینجاست حداقل مشخص کردند بوچر تا زمان خاصی زنده هست، برای همین امیدم زیاد میشه که فصل بعد یا 5 فصل آخر باشه.

یک مورد روی اعصاب اینجاست که الان اگر مثلا همین Noir برگرده شدید نشون میده سریال جرئت کشتن شخصیت های اصلی رو نداره.
مورد دیگه هم یکم داره داستان شلوغ پلوغ میشه، مثلا الان هنوز جریان اون نوشیدنی های فصل دوم یا همون دختره که آخر فصل دوم فرار کرد مشخص نشده.
از یک طرف ولی خوبی کار اینجاست حداقل مشخص کردند بوچر تا زمان خاصی زنده هست، برای همین امیدم زیاد میشه که فصل بعد یا 5 فصل آخر باشه.
احتمالا توی فصل 5 داستانو جمع میکنن به نظرم :-" 1 فصل یه مقدار کمه تا به همه چی بپردازن و ...

الان برای من جالب شد خود Seven چی میشن فصل بعد، الان 3 نفر موندن فقط، شاید فصل بعد به اعضای جدید seven پرداخته بشه + مبارزه با اون خانومه و مبارزه اصلی و نهایی با هوملندر بره برای فصل 5.
+
سولجر بوی جدا از قوی بودنش، توی صحن ههایی که در مور دباباش و بعد با هوملندر حرف میزد خیلی خوب بود لعنتی :-" در کل این بشر جنسن اکلز خیلی کاریزماتیکه :-"

The mandalorian چقدر وارد دنیای استاروارز میشه؟ منظورم این که چقدر از دنیای استاروارز رو میبینیم ؟:D
اگر خیلییی نیست که برم the boys رو شروع کنم
ماندولوریان عالیه . تا الان بهترین سریال ساخته شده از دنیای star wars هست .

این دو سریال که گفتی به هم ربطی ندارند و هر دو تاپ هستند

خب رایان گند زد به همه چی :D ولی کلا این قسمت آخر زیاد جالب نبود، همگی ثانیه ای جناح عوض میکردن. سولجر بوی هم فکر کنم زیادی قوی بود، واسه همین از ترس اینکه هوملندر رو بکشه یه جوری حذفش کردن ولی به مسخره ترین شکل ممکن :-"

فصل دوم سریال Your Honor، فصل آخر سریال خواهد بود.

سریال Night Sky از شبکه آمازون پس از پخش تنها یک فصل کنسل شد (جی کی سیمونز و سیسی اسپیک در آن ایفای نقش می‌کردند).

• Like
Reactions: hitman68
این سیزن Boys قطعاً لقب "Gang ترین" رو با شایستگی خودش اختصاص داد! :D

این اپیزود هم خوب و اتفاقاتش غیر قابل پیش بینی بود اما اپیزود 6 یه کاری کرده بود که سطح انتظارات از اپیزود آخر خیلی بالا رفته بود!
دلم برای نوآر سوخت....میو هم فکر نکنم دیگه برگرده ولی همین که سولجر بوی رو نکشتن راضی ام :D
فکر کنم سیزن 5 آخرین فصل باشه
پ.ن: به نظرم از یه اسپین آف با حضور The Seven قدیم هم بعد ها استقبال میشه :D

آخرین ویرایش:
the woman in the house across the street from the girl in the window بسیار احمقانه ، تا حدی بامزه و درعین حال جدیه که البته همه ی اینها به صورت تعمدی انجام شده و

درواقع یک parody هست که با توجه به عنوانش میشد حدس زد چه دسته فیلم هایی را هدف قرار داده . کریستن بل نقشش را خوب ایفا کرده و انتخاب مناسبی برای نقش anna هست.

برای خودم هم عجیبه ولی از تماشای این سریال لذت بردم و با توجه به پایانش امیدوارم فصل دومش هم ساخته بشه.

• Like
Reactions: hitman68
بدون شک the boys s3 بهترین سیزنش بود و امیدوارم بیننده‌های بیشتری جذب کنه که آمازون نره تو فکر کنسل کردنش(هنوز بخاطر expanse ناراحتم، با اینکه خود امازون نجاتش داد اما باز سریع کنسلش کرد!)

این فصل کلا خوب بود اما از اونجایی که soldier boy اومد با بازی فوق‌العاده Jensen Ackles خیلی هم بهتر شد و پیک سریال هم قسمت ۶ بود. قسمت ۷ هم با اون twist ای که آخر کار داشت فوق‌العاده بود. حالا بریم سراغ قسمت ۸... من کامیک هارو نخوندم اما این سالا اینقدر فن سریال بودم که تو یوتیوب کامل ویدیو هاشو دیدم و می‌دونم داستان کامیک ها از چه قراره... اما خب سریال کاملا با کامیک ها فرق داره و این اتفاقا چیز خیلی خوبه
با نویسندگی خودشون تا اخر قسمت 7 بیلد آپ فوق‌العاده ای درست کرده بودن برای قسمت آخر و‌ من شخصا حس میکردم این قسمت سولجربوی و هوملندر به طور موقت با هم اوکی میشن و بوچر و هیویی مجبور میشن v اصلی رو تزیق کنن اما یکی از شخصیت های اصلی بویز به طور وحشتناکی میمیره. اما چون باز نمی‌خواستن مث کامیک شخصیتای اصلی، v تزریق کنن کلا پلات رو بردن سمت یچیز عجیب و رایان رو وارد ماجرا کردن! که بنظرم یکم ناامید کننده بود. از اون طرف هم بلک نوار که خیلی ازش تو این قسمت انتظار داشتم خیلی راحت و الکی مرد، کلا این قسمت اصلا نچسبید اما در کل، این فصل فوق‌العاده بود. امیدوارم این تغییر پلات قسمت ۸ پشتش فکر باشه(مثل بقیه تغییرها) و فقط یه تغییر احباری نباشه به دلیل تفاوت از کامیک و فصل دیگه هم مثل این فصل، فک برانداز باشه

بدون شک the boys s3 بهترین سیزنش بود و امیدوارم بیننده‌های بیشتری جذب کنه که آمازون نره تو فکر کنسل کردنش(هنوز بخاطر expanse ناراحتم، با اینکه خود امازون نجاتش داد اما باز سریع کنسلش کرد!)

این فصل کلا خوب بود اما از اونجایی که soldier boy اومد با بازی فوق‌العاده Jensen Ackles خیلی هم بهتر شد و پیک سریال هم قسمت ۶ بود. قسمت ۷ هم با اون twist ای که آخر کار داشت فوق‌العاده بود. حالا بریم سراغ قسمت ۸... من کامیک هارو نخوندم اما این سالا اینقدر فن سریال بودم که تو یوتیوب کامل ویدیو هاشو دیدم و می‌دونم داستان کامیک ها از چه قراره... اما خب سریال کاملا با کامیک ها فرق داره و این اتفاقا چیز خیلی خوبه
با نویسندگی خودشون تا اخر قسمت 7 بیلد آپ فوق‌العاده ای درست کرده بودن برای قسمت آخر و‌ من شخصا حس میکردم این قسمت سولجربوی و هوملندر به طور موقت با هم اوکی میشن و بوچر و هیویی مجبور میشن v اصلی رو تزیق کنن اما یکی از شخصیت های اصلی بویز به طور وحشتناکی میمیره. اما چون باز نمی‌خواستن مث کامیک شخصیتای اصلی، v تزریق کنن کلا پلات رو بردن سمت یچیز عجیب و رایان رو وارد ماجرا کردن! که بنظرم یکم ناامید کننده بود. از اون طرف هم بلک نوار که خیلی ازش تو این قسمت انتظار داشتم خیلی راحت و الکی مرد، کلا این قسمت اصلا نچسبید اما در کل، این فصل فوق‌العاده بود. امیدوارم این تغییر پلات قسمت ۸ پشتش فکر باشه(مثل بقیه تغییرها) و فقط یه تغییر احباری نباشه به دلیل تفاوت از کامیک و فصل دیگه هم مثل این فصل، فک برانداز باشه

Expanse کنسل نشد! سریال در شش فصل به پایان رسید.

بازی با کلمات ؟:D
می‌دونم که تا وقایع بعدی یه گپ زمانی بود اما خب داستان هنوز تموم نشده بود اما بیخیالش شدن دیگ

براساس نیاز شبکه، هرسریالی می‌تواند تا N فصل جلو رود (جدا از متریال یا هر قصه‌ای که در نظر گرفته شود) اما تیتر خبر یا بیانیه هر شبکه در راستای تعیین تکلیف مجموعه در دو صورت خارج نیست؛ پیرامون Expanse به طور رسمی از واژه Cancelled استفاده نشده است:

بالعکس، در سریال Sneaky Pete، در بیانیه رسمی آمازون سریال را به طور رسمی Cancelled کرد.

پ.ن: من سریال را ندیدم، پس از اتمام Bosch (متنقل شدن ادامه سریال به شبکه IMDB TV) و بی احترامی به Sneaky Pete (به دلایل مجهول)، حالا حالا به سمت Amazon Prime نمی‌روم! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or