TV Center

الان که یکم گذشته بازم بنظرم قسمت آخر این فصل The boys بد که نبود، خدایی خوب بود! ولی از اونورم بنظرم پرسوتی ترین قسمت توی کل این سه فصل بود.
بازم جدا کار قوی هست ولی خدایی نویسنده های این قسمت رو باید شوت کنند. بعضی از استوری لاین هایی که کل فصل روشون کار کردند، این آخر کاری هیچ و پوچ شدند.

یک مشکل دیگه سریال که امیدوارم فصل بعدی رفع بشه اینکه برنامه قطعی داشته باشند که داستان چطور پیش میره، بی برنامگی آقایون توی این قسمت آخر یکم مشخص بود.
الان خدایی هوملندر اول و آخر فصل هیچ فرقی نداره، این جریان آینده و دور ریختن انسانیت اشم که کاملا برعکس شد.
یک مورد دیگه اینکه این همه سولجر بوی رو خطر میدند. هرطور حساب کنی طرف از هوملندر عاقل تره!
فقط رایان رو بوچر میگرفت کافی بود.
چون اصلا قدرتشم برای هوملندر کشنده نبود، فقط قدرت هوملندر رو میگرفت.
استوری لاین کیمیکو چی شد؟ آخرش همون چیزی بود که اول فصل بود.
Noir هم سه فصله که منتظر بودیم حرکتی بزنه، زدن کشتنش!:|

بازم میگم سریال هنوزم خیلی قوی هست، فقط باید برای فصل 4 یک فکری برای بعضی چیزا بکنند.

بازی با کلمات ؟:D
می‌دونم که تا وقایع بعدی یه گپ زمانی بود اما خب داستان هنوز تموم نشده بود اما بیخیالش شدن دیگ
فکر کنم برنامه آمازون اینه Expanse بعد چند سال برگرده.البته به شرطی که تو این مدت زیاد دیده بشه و درخواست براش زیاد باشه.

اینجا همه درگیر فصل سوم د بویز هستن, در حالی که من هنوز این فصل رو شروع نکردم. :D
دلیل = تماشای دکستر. ^:)^
البته فعلا خیلی جلو نرفتم و تا قسمت 10 فصل سوم دیدم, ولی به طور قطع میتونم بگم Michael C. Hall تو نقش دکستر یکی از بهترین نقش آفرینی هایی هست که من تو کل سریال هایی که دیدم بهش برخورد کردم! هیچ جوری نمیتونم یه بازیگر دیگه رو جای این کاراکتر تصور کنم.

آخرین ویرایش:
pgbqlbntuha91.jpg

039939wvfda91.jpg

اینجا همه درگیر فصل سوم د بویز هستن, در حالی که من هنوز این فصل رو شروع نکردم. :D
دلیل = تماشای دکستر. ^:)^
البته فعلا خیلی جلو نرفتم و تا قسمت 10 فصل سوم دیدم, ولی به طور قطع میتونم بگم Michael C. Hall تو نقش دکستر یکی از بهترین نقش آفرینی هایی هست که من تو کل سریال هایی که دیدم بهش برخورد کردم! هیچ جوری نمیتونم یه بازیگر دیگه رو جای این کاراکتر تصور کنم.
فکر میکنم بهترین سیزن دکستر فصل 4 باشه تا اونجا که یادمه ببین لذت ببر

pgbqlbntuha91.jpg

039939wvfda91.jpg
+
بنظرم بهترین کرکتر و منطقی ترین کرکتر کل فاینال همین سولجر بوی بود:
85hgpypigna91.jpg
hmbt7irknla91.jpg
8hssxh74ela91.jpg y9eo1jh29ja91.png
نویسنده ها معلوم نیست با خودشون چند چند هستند. از سوتی های عزیزان:
rd2elqdbgma91.png 2ba928vjzia91.jpg n8w7pe6v4la91.jpg

Attachments

• y9eo1jh29ja91.png
    y9eo1jh29ja91.png
    349 KB · مشاهده: 16
1657436324393.png

صحبت کرنستون پیرامون حضورش در BCS

برایان کرنستون: من و آرون تنها در سه سکانس بازی کردیم؛ سکانس‌ها را بسیار سریع، مخفیانه و بدون برنامه ریزی قبلی گرفته‌ایم. من دقیقا نمی‌دانم این سکانس‌ها در کدام اپیزود قرار می‌گیرد. شما بزودی متوجه تمام این اتفاقات می‌شوید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or