TV Center

boys در ذات ساختارشکن است،از مفاههیم و ارجاعات آرمان گرایانه در سریال خبری نیست، چیزی که بیشتر پروژه ابر قهرمانی به اشتباه دچار آن هستند،این خودش جای امیدواری است،فرایند به بلوغ رسیدن کاراکترها قابل باور است چرا که به نظر می رسد عوامل سریال زمان بندی را می شناسند،و فقط به آغاز،پایان فکر نمی کنند.
boys سریال خوش ساختی است،که سعی دارد از کلیشه های روز سوپر هیرویی فاصله بگیرد.اگر تزی وجود داشته باشد پس آنتی تزی هم وجود خواهد داشت.بویز را می توان در چارچوب خودش جدی گرفت اما نه بیش از این،در واقع این نوعی جنگ سیستم در علیه سیستم است.

هفت سالم بود فیلم قسمت سوم جنگ ستارگان رو دیدم... نمیدونستم چی به چیه ولی خر کیف شده بودم..
بزرگتر که شدم کل جنگ ستارگان رو دیدم ... پیش در امد ها مشکلات خودشون رو داشتند ولی چطور ادم میتونه obi wan و اناکین رو دوست نداشته باشه؟
امروز قسمت اخر سریال obi wan رو دیدم...بعد از مدت ها اشکم در اومد... غیر ممکنه طرفدار جنگ ستارگان باشی و این قسمت اشکتو درنیاره
من خودم از سریال obi wan انتقاد کردم و هنوزم میکنم... ایا سریال نامید کننده بود؟ بله که بود
ولی این قسمت اخر بهترین چیزی بود که از جنگ ستارگان تو 15 سال اخیر دیدم...
tumblr_p4ola901sZ1roclvmo1_1280.png

منم بالاخره the boys رو آنگوئینگ شدم و پیش بینی برای قسمت های بعدی دارم:D

سولجر بوی با هوملندر همکاری میکنه چون سریال همیشه در ضایع کردن بیننده سابقه داشته :D
ولی بازم یه روزنه امیدی برای فصل های بعد باقی میزاره :D

داستان قسمت هشتم فصل ششم سریال bcs لیک شده ...
من خلاصه شو تو اسپویلر میزارم کسی دوست داشت ببینه
لالو کیم رو با اسلحه میفرسته سراغ گاس تا بکشتش... که موفق نمیشه
گاس برده میشه به اشپزخونه که داشته میساخته... لالو یکی از افراد گاس رو میکشه بعد گاس برقا رو قطع میکنه و با تفنگی که جاساز کرده بود لالو رو میکشه... بعدش لالو و هاوارد هر دو تو اشپزخونه دفن میشن

طوری منتقدا دارن در مورد اپیزود ششم the boys توییت میدن و هایپ میکنن، آدم دلش میخواد صبح زود بیدار بشه تا لینک های دانلود آماده شدند، همون لحظه بزنش به بدن! :| :D

سک/سی ترین، سمی ترین، چندش ترین و حال بهم زن ترین اپیزود!

View attachment 241427612_1673222566220938_388186831462916376_n_2.mp4

طوری منتقدا دارن در مورد اپیزود ششم the boys توییت میدن و هایپ میکنن، آدم دلش میخواد صبح زود بیدار بشه تا لینک های دانلود آماده شدند، همون لحظه بزنش به بدن! :| :D

سک/سی ترین، سمی ترین، چندش ترین و حال بهم زن ترین اپیزود!

View attachment 261264
اگه امروز ظهر می خوابیدم، بیدار میموندم امشب خودم سریال زیرنویس میکردم 5 صبح :)

🔹 تایید در دست ساخت بودن دنباله سریال Game of Thrones

🔹 جرج آر. آر. مارتین، نویسنده مجموعه کتاب A Song of Ice and Fire تایید کرد که اکنون یک تیم از نویسندگان روی دنباله سریال Game of Thrones کار می‌کند. این اثر هنوز در فاز فیلم‌نامه‌نویسی قرار دارد و فعلا با اسم SNOW مراحل اولیه تولید را پشت سر می‌گذارد.

🔹 تمرکز سریال جدید روی شخصیت جان اسنو خواهد بود و باید دید که آیا چراغ سبز نهایی برای تولید را از شبکه HBO دریافت خواهد کرد یا نه.

🔹 مارتین در تولید این سریال جدید نقش دارد. امیلیا کلارک، بازیگر نقش دنریس تارگرین در سریال بازی تاج و تخت هم قبل از مارتین تایید کرد که کیت هرینگتون با او درباره سریال جان اسنو صحبت کرده است.

🔹 کیت هرینگتون نه‌تنها می‌خواهد برای ایفای نقش جان اسنو بازگردد، بلکه ایده داستان این دنباله را به شبکه HBO و خود جرج آر. آر. مارتین ارائه کرد.

🔹 تایید در دست ساخت بودن دنباله سریال Game of Thrones

🔹 جرج آر. آر. مارتین، نویسنده مجموعه کتاب A Song of Ice and Fire تایید کرد که اکنون یک تیم از نویسندگان روی دنباله سریال Game of Thrones کار می‌کند. این اثر هنوز در فاز فیلم‌نامه‌نویسی قرار دارد و فعلا با اسم SNOW مراحل اولیه تولید را پشت سر می‌گذارد.

🔹 تمرکز سریال جدید روی شخصیت جان اسنو خواهد بود و باید دید که آیا چراغ سبز نهایی برای تولید را از شبکه HBO دریافت خواهد کرد یا نه.

🔹 مارتین در تولید این سریال جدید نقش دارد. امیلیا کلارک، بازیگر نقش دنریس تارگرین در سریال بازی تاج و تخت هم قبل از مارتین تایید کرد که کیت هرینگتون با او درباره سریال جان اسنو صحبت کرده است.

🔹 کیت هرینگتون نه‌تنها می‌خواهد برای ایفای نقش جان اسنو بازگردد، بلکه ایده داستان این دنباله را به شبکه HBO و خود جرج آر. آر. مارتین ارائه کرد.
بیا کتابو بده تموم کن داستان ره بابا...یه امتی رو اسیر کردی...!!! :D :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or