TV Center

آدمی را به تماشای یک سریال ابرقهرمانی جدید ترغیب می‌کنید!
حالا انگار آنتی ابرقهرمانی هم هست! :D
سریال پسران عالیه و متفاوت و دارک. پر خرج و زیبا . از مدیوم تلویزیون بالاتر هست

الله اکبر! :D یکی از خفن‌ترین اپیزودهای The Boys بود، اون هم در حالی که به طور کلی میانگین خفنیَت(!) این سری خیلی بالاست!
از صحنه‌های پُر از تعلیق، تا صحنه‌های حال به هم‌زن ســـکسی، تا خشونت بالا و مبارزات درجه یک و... در حدی بود که کمتر مثلش رو توی سریال‌های مشابه دیده بودیم.
قیافه بوچر توی این صحنه هم عالی بود! :D یعنی قشنگ می‌شد جنون و لذت بردن از مقابله با هوم‌لندر رو توی چهره طرف دید:

a403302_.jpg

فقط یه مورد بود که اندکی من رو آزار داد و اونم همین مقاومت بالای بوچر جلوی هوم‌لندر بود. :D یعنی انتظار داشتم حتی اگه ۲۵ تا از اون آمپول‌ها هم بزنه، باز هوم‌لندر با یه چشمک شهیدش کنه! البته شاید هم یه بخشی از ماجرا به خاطر شوکه شدن هوم‌لندر بود و انتظار این اتفاقات رو نداشت و برای همین از قدرت کاملش استفاده نکرد.
کلاً خیلی لذت بردیم از تحقیر ایشون و دلمون کلی خنک شد! حیف که مطمئناً به شکل فجیعی جواب اینا رو می‌ده و با کنار گذاشتن بخش گوگولی خودش و تبدیل شدن به یه شخصیت یکدست عوضی، بلاهای زیادی سر همه خواهد آورد! :|
این رو هم ملت گذاشته بودن و چیز باحالی در ارتباط با این قسمت بود. :D

p452384_.gif

دکستر دقیقا چرا از ماسک یا نقاب استفاده نمی کنه؟ حتی سر قسمت 4 فصل دوم که داشت می‌رفت سراغ سردخونه صحرایی که تو محوطه اداره پلیسه هم باز بدون این ها رفت! :|
من همش استرس این رو دارم یکی قیافه اش رو ببینه. :D

به عنوان کسی که به هیچ یک از پروژهای مربوط به دنیای جنگ ستارگان نه نمی گویم باید عرض کنم،سریال اوبی وان کنوبی سریالی راضی کننده بود،اپیزود پایانی اوبی وان کنوبی یک پایان حماسی و دراماتیک بود.کاراکتر اوبی وان با بازی ایوان مکگرگور به اندازه ای جذابیت دارد که سریال را یه تنه بالا بکشد،ایوان چنان توی نقش غرق شده است که به نظر می آید بعد پایان سه گانه ی تهدید سیث او هر روز با این نقش زندگی کرده است.
می خواهم در مورد آن سکانس محشر صبحت کنم،خداحافظی اوبی وان با لیا این تمام آن چیزی است که من می خواهم ،چیزی که در مدیا سینما وجود دارد اما خالص نیست،این خالص است،واقعیست،و حقیقت دارد،چرا که باور پذیر است،من این سکانس را سه بار پشت سر هم نگاه کردم یادم نمیاد چنین کاری کرده باشم،آخرین بار با She Remembers جناب Max Richter امتحان کردم هر چند آهنگ به خوبی روی آن می نشیند اما بسیار غمگین می شود،موسیقی خود فیلم همان چیزی است که باید باشد،می خواهم بگویم آن سکانس و بازی مک گرگور چنان عمق و اندوهی دارد ،که شما را بلافاصله به سگانه تحدید سیث متصل می کند و خاطرات مرور می شوند.اوبی وان بعد از آنکه در مورد خصلت های لیا و مرتبط بودن آن با مادر و پدرش با او صبحت می کند،لیا را در آغوش می گیرد،و به لیا می گوید: خدحافظ! اوب وان_ کنوبی وارد سفینه می شود بر می گردد و به لیا نگاه می کند و بعد می رود،می رود تا این سکانس تبدیل به یکی از بهترین سکانس های خداحافظی ،در مدیوم سینما و تلویزیون شود.
_خداحافظ لیا نیرو پشت و پناهت

بدی سریال با پخش دیدن شاید این باشه که باید وایسی هر هفته یه قسمت (شاید چون بعضی وقتا میتونه به خاطر مشغله ها مزیت هم باشه و به عنوان تفریح هفتگیت باشه) بیاد ...
ولی خوبیش قطعا اینه که با بقیه میایی نظر میدی و نظرات رو لایو میخونی :D

حسودیم شد حقیقت :-s

دکستر دقیقا چرا از ماسک یا نقاب استفاده نمی کنه؟ حتی سر قسمت 4 فصل دوم که داشت می‌رفت سراغ سردخونه صحرایی که تو محوطه اداره پلیسه هم باز بدون این ها رفت! :|
من همش استرس این رو دارم یکی قیافه اش رو ببینه. :D
این کدِ هری ِ که نقش محافظتی رو برای دکستر بیشتر از ماسک یا هرچیزی دیگه ای انجام میده و تخطی ازش مثل افتادن ماسک میتونه همه چیز دکستر رو به خطر بندازه
یکی از جذابتهای دکستر همینی که گفتی این حس تعلیق و استرسی که داری... اما این تبعیت از کد هری ِ که باعث این اعتماد به نفس و شاید شکست ناپذیر شدنش میشه

سریال Boys خیلی عالیه . با همه سریال های ابرقهرمانی که کارکترها ناجی مردم و مهربان و از خودگذشتگی هستند فرق دارد . کلیشه شکن هست این سریال . این قسمت اسکارلت جبهه خودشو علنا معلوم کرد . نبرد سریال عالی بود . مخصوصا اون صحنه که هیویی لخت وارد شد و یک مشت آبدار به هوملندر زد . هوملندر گرخیده بود این از کجا اومد . کلی خندیدم

آدمی را به تماشای یک سریال ابرقهرمانی جدید ترغیب می‌کنید!
حالا انگار آنتی ابرقهرمانی هم هست! :D
اگر اینو نبینی انگار هیچی ندیدی
پشم ریزون کامل هست
فقط قیافه بوچر تو ایپزود ۶ :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or