TV Center

به عنوان کسی که به هیچ یک از پروژهای مربوط به دنیای جنگ ستارگان نه نمی گویم باید عرض کنم،سریال اوبی وان کنوبی سریالی راضی کننده بود،اپیزود پایانی اوبی وان کنوبی یک پایان حماسی و دراماتیک بود.کاراکتر اوبی وان با بازی ایوان مکگرگور به اندازه ای جذابیت دارد که سریال را یه تنه بالا بکشد،ایوان چنان توی نقش غرق شده است که به نظر می آید بعد پایان سه گانه ی تهدید سیث او هر روز با این نقش زندگی کرده است.
می خواهم در مورد آن سکانس محشر صبحت کنم،خداحافظی اوبی وان با لیا این تمام آن چیزی است که من می خواهم ،چیزی که در مدیا سینما وجود دارد اما خالص نیست،این خالص است،واقعیست،و حقیقت دارد،چرا که باور پذیر است،من این سکانس را سه بار پشت سر هم نگاه کردم یادم نمیاد چنین کاری کرده باشم،آخرین بار با She Remembers جناب Max Richter امتحان کردم هر چند آهنگ به خوبی روی آن می نشیند اما بسیار غمگین می شود،موسیقی خود فیلم همان چیزی است که باید باشد،می خواهم بگویم آن سکانس و بازی مک گرگور چنان عمق و اندوهی دارد ،که شما را بلافاصله به سگانه تحدید سیث متصل می کند و خاطرات مرور می شوند.اوبی وان بعد از آنکه در مورد خصلت های لیا و مرتبط بودن آن با مادر و پدرش با او صبحت می کند،لیا را در آغوش می گیرد،و به لیا می گوید: خدحافظ! اوب وان_ کنوبی وارد سفینه می شود بر می گردد و به لیا نگاه می کند و بعد می رود،می رود تا این سکانس تبدیل به یکی از بهترین سکانس های خداحافظی ،در مدیوم سینما و تلویزیون شود.
_خداحافظ لیا نیرو پشت و پناهت
سریال اوبی وان فوق العاده نبود اما بد هم نیست . در حد نمره متوسط ۷ هست اما قطعا برای طرفداران قدیمی سری جنگ ستارگان نوستالژی هست .

خب این قسمت رو هم طاقت نیاوردم و سر ظهر تماشا کردم و عجب اپیزود حقی بود عجب اتفاقاتی افتاد عجب هیجانی داشت و یک لحظه به این فکر کردم اگر سولجر بوی بزنه هوملندر رو قدرتاشو ازش بگیره ... چه بلایی سرش میاد اما به نظر میرسه هنوز یک فصل دیگه باهاش کار داریم و الان سه دستگی شدن وات در مقابل بوچر و سولجر و هیوئی در مقابل ام ام و استار لایت واقعا برای دو اپیزود آخر خیلی بزرگ و هیجان انگیزِ. این هوی گفتن های بوچر دیوانه کننده س. واقعا عجب کاراکتر هایی هستن. کسی فقط میدونه در آخر اون صحنه ای که ای ترین طرفو به اف داد، خودشم مرد یا نه؟ اپیزود عیاشی به تمام معنا بود و حتی قسمت قبل و ...تصویری ست روگن رو که دیدم گفتم این دیوانه بازی ها فقط از مغز این لامصب تراوش میشه که جزو سه تهیه کننده سریال هم هستن :)

تفاوت مهم و مثبت نسبت به نسخه اصلی نحوه آشنایی پرفسور و بازرسه. برخلاف ورژن اسپانیایی این‌جا آشنایی شون سریع و حین ماجراهای سرقت اتفاق نمی افته، بلکه پرفسور از دو ماه طرح آشنایی و دوستی با بازرس رو شروع کرده بود!

حتما حتما حتما Man Vs Bee رو تماشا کنید کلا 90 دقیقه طول میکشه ولی به شدت خنده دار و حال خوب کنه. تماشای دوباره آقای بین در دنیای مدرن با همون خل بازی ها عالیه ...
3 قسمت اول رو دیدم چندان انتظارات رو برآورده نکرد...

حتما حتما حتما Man Vs Bee رو تماشا کنید کلا 90 دقیقه طول میکشه ولی به شدت خنده دار و حال خوب کنه. تماشای دوباره آقای بین در دنیای مدرن با همون خل بازی ها عالیه ...
بسیار زیباست . میمیک صورت مستربین باعث خنده می شود چه برسد به کارهای خنده داری که می کند

سریال بسیار نوستالژی هست و از قسمت ۴ اوج می گیرد تا نبرد قسمت ۶ که فوق العاده بود . حس غم خاصی تو سریال بود مخصوصا اونجا که ویدر به اوبی وان گفت تو آناکین رو نکشتی من کشتمش . سکانس خداحافظی با پرنسس لیا هم غمناک بود . به کلیت سریال بخواهم نمره بدهم نمره ۶ می دهم ولی به قسمت آخرش نمره ۹ .

سریال اوبی وان فوق العاده نبود اما بد هم نیست . در حد نمره متوسط ۷ هست اما قطعا برای طرفداران قدیمی سری جنگ ستارگان نوستالژی هست .
به این خاطر فیلم می بینم که دوست دارم وقت بگذرد،و چه بهتر که با لذت همراه باشد،بعضی فیلم ها هستند که باعث ترشح احساسات می شوند،اینگونه فیلم ها بعد خاموش وجود را،که سرشار از تنهایی و ناامیدی است به هیجان می آورند و انسان را به هستی نزدیک می کنند،انسان اسیر احساس است و احساس مرز نمی شناسد.،پس به نمره دادن اعتقادی ندارم به این خاطر که عددها خود محدویت اند.
-جا دارد به اپیزود 6 بویز اشاره کنم که به نظر می آید فصل 3 قرار است بهترین فصل تا به اینجای کار باشد،شخصیت پردازی یعنی اینکه شما کاراکتری مثل سولجر بوی بیاوری و آن را در دو قسمت تبدیل به یکی از محبوترین کاراکتر های سریال کنی.

• Like
Reactions: Taha75
هوملندر سولجر بوی رو می‌کشه و اون هم قبل از مردن برای آخرین بار منفجر میشه و باعث میشه هوملندر تمام قدرت هاش رو از دست بده.
بنظرم منم توی همین مایه ها اتفاق میوفته.
---
نکته جالب اینکه آدم میبینه نویسندگی یک اقتباس به اثر اصلی نرسه، با اینحال خود سریال The Boys کیلومترا از خود کمیک ها هم بهتره! امیدوارم فصل 4 هم با این فرمون ادامه بدند.:D
---
5 قسمت از Money Heist کره دیدم. بنظرم مثل این میمونه الان اسپانیا بیاد Squid Game بسازه!:|
اصلا و ابدا اون Charm اثر اصلی رو نداره!
نکته عجیب کار اینجاست اکشن اش بشدت کمه!:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or