Taha75
کاربر سایت
سریال اوبی وان فوق العاده نبود اما بد هم نیست . در حد نمره متوسط ۷ هست اما قطعا برای طرفداران قدیمی سری جنگ ستارگان نوستالژی هست .به عنوان کسی که به هیچ یک از پروژهای مربوط به دنیای جنگ ستارگان نه نمی گویم باید عرض کنم،سریال اوبی وان کنوبی سریالی راضی کننده بود،اپیزود پایانی اوبی وان کنوبی یک پایان حماسی و دراماتیک بود.کاراکتر اوبی وان با بازی ایوان مکگرگور به اندازه ای جذابیت دارد که سریال را یه تنه بالا بکشد،ایوان چنان توی نقش غرق شده است که به نظر می آید بعد پایان سه گانه ی تهدید سیث او هر روز با این نقش زندگی کرده است.
می خواهم در مورد آن سکانس محشر صبحت کنم،خداحافظی اوبی وان با لیا این تمام آن چیزی است که من می خواهم ،چیزی که در مدیا سینما وجود دارد اما خالص نیست،این خالص است،واقعیست،و حقیقت دارد،چرا که باور پذیر است،من این سکانس را سه بار پشت سر هم نگاه کردم یادم نمیاد چنین کاری کرده باشم،آخرین بار با She Remembers جناب Max Richter امتحان کردم هر چند آهنگ به خوبی روی آن می نشیند اما بسیار غمگین می شود،موسیقی خود فیلم همان چیزی است که باید باشد،می خواهم بگویم آن سکانس و بازی مک گرگور چنان عمق و اندوهی دارد ،که شما را بلافاصله به سگانه تحدید سیث متصل می کند و خاطرات مرور می شوند.اوبی وان بعد از آنکه در مورد خصلت های لیا و مرتبط بودن آن با مادر و پدرش با او صبحت می کند،لیا را در آغوش می گیرد،و به لیا می گوید: خدحافظ! اوب وان_ کنوبی وارد سفینه می شود بر می گردد و به لیا نگاه می کند و بعد می رود،می رود تا این سکانس تبدیل به یکی از بهترین سکانس های خداحافظی ،در مدیوم سینما و تلویزیون شود.
_خداحافظ لیا نیرو پشت و پناهت