TV Center

ادامه سریال Game of Thrones با تمرکز بر شخصیت جان اسنو ظاهرا در دست ساخته.:|
https://screenrant.com/game-thrones-jon-snow-sequel-series-development-hbo/
خب تعجب نداره :D جان اسنو با اینکه هیچی نمیدونست ولی یکی از محبوب ترین کاراکترها بود
خودمم استقبال میکنم گرچه دوس داشتم ننه اژدها میموند و سریال اونم میدیدیم

• Like
Reactions: bayern_vahid
قسمت آخر از این فصل Barry به معنای واقعی کلمه یه اثر هنری به شدت با کلاس بود. یعنی از ثانیه به ثانیش لذت برم در عین حال که دهنم باز مونده بود از چیزایی که میبینم. یه چیزی که سریال Barry عالی به تصویر میکشه همین ریتم وحشی و عجیبه که تو یه لحظه همه چیز به هم میریزه به بدترین شکل ممکن. واقعا سریالی هستش که اصلا نباید از دستش بدید. تمام لحظاتش دوس داشتنیه. هر چند با نقش اون دختره کنار سلی رید اصلا حال نکردم و شدیدا تو مخم بود اما باقی موارد خیلی خیلی خوب بود.

قسمت آخر از این فصل Barry به معنای واقعی کلمه یه اثر هنری به شدت با کلاس بود. یعنی از ثانیه به ثانیش لذت برم در عین حال که دهنم باز مونده بود از چیزایی که میبینم. یه چیزی که سریال Barry عالی به تصویر میکشه همین ریتم وحشی و عجیبه که تو یه لحظه همه چیز به هم میریزه به بدترین شکل ممکن. واقعا سریالی هستش که اصلا نباید از دستش بدید. تمام لحظاتش دوس داشتنیه. هر چند با نقش اون دختره کنار سلی رید اصلا حال نکردم و شدیدا تو مخم بود اما باقی موارد خیلی خیلی خوب بود.
کمدیه سریالش یا نه؟

The boys این فصل عالی بوده، این 3 قسمت بعدی هم کیفیتشون در همین حد یا بالاتر باشه، رسما میشه بهترین فصل سریال تا الان.

عاقا من خیلی نگران frenchie و کیمیکو هستم الان، مخصوصا فرنچی بدبخت که از اول این فصل انگار دارن برای مرگش آمادمون میکنن :|

اینم یه ویدئو و عکس سنگین از این فصل =P~ :

View attachment The drip is insane in this vid TheBoys.mp4

1655485182111.png

امروز تریلر money heist نسخه کره ای رو دیدم . انتظارم یه داستان جدید و مهیج بودش
ولی مسخره ها برداشتن عینا همون داستان رو گذاشتن و هنرپیشه ها رو هم شبیه نسخه اصلی در اوردن
خوب میخواستین اینکارو بکنید یه زیرنویس کره ای یا دوبلش رو به نسخه اصلی اضافه میکردید چه کاری هستش این همه هزینه ساخت سریال تکراری کردید

آقا فقط منم که فکر میکنم پایان این فصل قراره این اتفاقات رخ بده:
هوملندر رو که نمیکشند چون جدا قلب داستانه ولی با اومدن سولجر بوی حس میکنم آخر این فصل قدرتش رو ازش میگیرند. چون اگر صرفا بخوان تهش دخل سولجر بوی رو بیارن، هیچ فرقی اول و آخر سیزن نداره.
این نینا هم کیمیکو میزنه میترکونه! آخر فصل هم بوچر و هیویی به غلط کردن میوفتند که چرا قدرت گرفتند.
:-"

آقا فقط منم که فکر میکنم پایان این فصل قراره این اتفاقات رخ بده:
هوملندر رو که نمیکشند چون جدا قلب داستانه ولی با اومدن سولجر بوی حس میکنم آخر این فصل قدرتش رو ازش میگیرند. چون اگر صرفا بخوان تهش دخل سولجر بوی رو بیارن، هیچ فرقی اول و آخر سیزن نداره.
این نینا هم کیمیکو میزنه میترکونه! آخر فصل هم بوچر و هیویی به غلط کردن میوفتند که چرا قدرت گرفتند.
:-"
من پا رو یه قدم فراتر میزارم و اتفاقات فصل بعدی رو هم پیش بینی میکنم :-" :
در مورد پایان فصل باهات موافقم و به نظر منم همون اتفاق میوفته، ولی احتمالا سولجر بوی جای هوملندر رو بجای سردسته و لیدر 7 میگیره، چون اینم خیلی قویه و به راحتی نمیتونن از داستان پرتش کنن بیرون.
و برای فصل بعدی شاید داستان بره سمت اینکه حالا چه غلطی با سولجر بوی کنن، و اینجاست که هوملندر بی قدرت هم به the boys اضافه میشه تا همگی با هم سولجر بوی رو بکشن :-j
خلاصه اینکه جنسی که امروز مصرف کردم کیفیت لازم رو نداشت و حرفای منو جدی نگیر :-"
+

کیمیکو و فرنچی هم به نظرم یا یکیشون یا هردوتاشون میمیرن :( :( :(

من پا رو یه قدم فراتر میزارم و اتفاقات فصل بعدی رو هم پیش بینی میکنم :-" :
در مورد پایان فصل باهات موافقم و به نظر منم همون اتفاق میوفته، ولی احتمالا سولجر بوی جای هوملندر رو بجای سردسته و لیدر 7 میگیره، چون اینم خیلی قویه و به راحتی نمیتونن از داستان پرتش کنن بیرون.
و برای فصل بعدی شاید داستان بره سمت اینکه حالا چه غلطی با سولجر بوی کنن، و اینجاست که هوملندر بی قدرت هم به the boys اضافه میشه تا همگی با هم سولجر بوی رو بکشن :-j
خلاصه اینکه جنسی که امروز مصرف کردم کیفیت لازم رو نداشت و حرفای منو جدی نگیر :-"
+

کیمیکو و فرنچی هم به نظرم یا یکیشون یا هردوتاشون میمیرن :( :( :(
والا فرمول اینا بنظر هر فصل یک سوپرهیرو منفی بجز هوملندر هست، همون استورم فرانت هم اول این فصل سریعا کشتند.
فصل بعدی بنظرم این یارو تک ناین رو میارند که پارودی بتمن و ایرونمن هست، دیگه امیدوارم 5 داستان رو جمع و جور کنند چون دیگه من کششی تا اون حد برای داستان نمیبینم. هوملندر میزنه به سیم آخر، آخرم هم بوچر و هوملندر میمیرند.
عجب فن فیکشنی شد.:دی

فرنچی وقتی که گفت این کار آخرمونه و این حرفا فاتحه خودش رو خوند.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or