TV Center

انتونی استار و هوملندر توی سریال the boys بدون شک ستاره سریال و فوق العاده هست ولی بقیه بازیگر ها و شخصیت ها هم به نظرم همگی تقریبا عالی بودن. از خود برو و بچه ها :-" بگیر تا شخصیت های کوچکتری مثل the deep و اشلی (اون خانومه توی vought که کارش مدیریت و مارکتینگ این قهرمان ها هست) همگی به نقشاشون میخورن! توی فصل جدید هم soldier boy با بازی jensen ackles هم به نظرم انتخاب خیلی خیلی خوبی بوده و منتظر حضور بیشترش توی این فصل هستیم.

بقیه موارد سریال هم که به اندازه کافی ازش تعریف کردن بچه ها...

مایندهانتر کلا کنسل شده یا فصل سومش قراره ساخته بشه؟
نتفلیکس نه به طور رسمی سریال را «کنسل» کرده است و نه «تمدید». سریال در حالت تعلیق قرار دارد. آخرین خبر مربوط به فسخ قرارداد بازیگران اصلی و تمرکز فینچر به کارهای سینمایی و مجموعه Love & Death & Robots بازمی‌گردد.

.......................................................................................................................................................................

سریال American Rust توسط شبکه IMDB TV نجات پیدا کرد؛ این سریال زمستان امسال پس از پخش یک فصل توسط شوتایم کنسل شده بود.

1655130577949.png

آخرین ویرایش:
دوستان بهترین سریال مستند درباره جنگ جهانی دوم کدوم هست؟
خودم سرچ کردم یکیش به اسم جنگ جهانی دوم هست سال ساخت 1974
یکی هم اخرزمان جنگ جهانی دوم هست سال ساخت 2009
یکی هم دیدم منوتو دوبله کرده نمیدونم کدوم هست
به نظرتون کدوم بهتر هست؟

• Like
Reactions: TheGodfather
دوستان بهترین سریال مستند درباره جنگ جهانی دوم کدوم هست؟
خودم سرچ کردم یکیش به اسم جنگ جهانی دوم هست سال ساخت 1974
یکی هم اخرزمان جنگ جهانی دوم هست سال ساخت 2009
یکی هم دیدم منوتو دوبله کرده نمیدونم کدوم هست
به نظرتون کدوم بهتر هست؟

Apocalypse: The Second World War

اپیزود آخر فصل سه Barry از اون نقطه اوجای کل سری بود. چقدر خوب بود. از اون اپیزودا که وقتی تموم میشه، همینجوری بُهت‌زده زل مبزنی به تیتراز پایانی تا وقتی لوگو و اون صدای HBO بیاد. حتی میتونم بگم یه چیزی در حد پایان‌بندی فصل یک(برا من بشدت دست‌نیافتنیه اون فصل و پایانش) بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or