TV Center

سریال و فیلم هم مثل سرگرمی های دیگه صنعت اه.
همونطور که یک بند ممکنه خیلی خوب بخونه ولی طرفدار نداشته باشه, یک بازی ممکنه خیلی خوب باشه ولی کم بفروشه, یک سریال هم ممکنه خوب باشه ولی تعداد قابل توجهی بازدید کننده به خودش جذب نکنه و کنسل بشه.

همین داستان سر Mindhunters افتاد. اونقدری که سریال هزینه بر می داشت بازدید کننده جذب نکرد و کنسل شد.
نتفلیکس هم فعلا در بحران به سر می بره همین سریال هایی که داره رو کنسل نکنه باید باید خدا رو شکر کرد.
اینا کلا توهم اپل بودن بهشون دست داد که توپ تکونشون نمی ده هرچقدر قیمت رو ببرن بالا ملت کماکان موندگارن و هرچی بسازن ملت می بینن که به این وضع افتادن.

Celebrimbor ؟

این بیشتر بهش میاد :))

View attachment 258396

:))
پ.ن: الان یادم اومد که توی میدل ارث شادو اُ وار (بازیشو میگم) از همون اوایلش همراهی کرد باهامون:D
با این هیبت:
SOW-Celebrimbor.jpg

واس اونایی که پلی ندادن بازی رو بگم که داستان بازی Middle-earth: Shadow of War راجب شخصیت تالیون بود
تالیون به همراه کلبریمبور، حلقه مخصوص خودشون رو خلق کردن؛ حلقه‌ای که بهشون اجازه میداد اورک‌ها و برخی موجودات دیگه ی دنیای بازی رو کنترل کنن و به لطف این قابلیت، ارتشی از اورک‌ها جمع‌آوری کنن و در نهایت سائرون رو شکست بدن

سریال That '70s show رو تماشا کردم...سیتکام تینیجری که گاهی اوقات یکم بچه گانه و لوس میشد. از عناصر فانتزی هم زیاد استفاده شده مثل به نمایش در اومدن چیزی که یه شخصیت تو فکرش داره. یدونه شخصیت داره بنام "فز" که یجورایی مثل "راج کوتراپالی" ـه ولی منتها یمقدار سریال نژادپرستانه عمل کرده طوری که اگه در عصر حاضر چنین سریالی ساخته میشد حتما سازندگانش دادگاهی که هیچ واسه همیشه بایکوت میشدن...
نوع شوخی هاش رو شخصا دوست داشتم، تو فصل یک که عالی شروع شد...در میانه فصل یمقدار افت کرد ولی در انتها جبرانش کرد...اینقدری خوب بود که این سریال رو نسخه تینیجری "فرندز" و "ساینفلد" میدونستم و تصورم این بود که دلیل دیده نشدنش همزمانی با پخش "فرندز" بوده باشه...
چندتا دوست که پاتوقشون زیرزمین خونه یکی از اعضاست و رمنس هایی بین اعضا بوجود میاد.
از همه بیشتر رابطه پدر و پسری فورمن ها بامزه بود...پسری که اگه تموم سعی ـش رو بکنه و حتی موفق هم بشه ولی بازم مورد شماتت پدر قرار میگیره و همینطور مابقی روابط و شخصیت ها هم در جای خودشون جالب و بامزه بودن.
فصل های دوم و سوم هم همینجوری فان و سرگرم کننده سپری شد...فصل چهار دیگه احساس کردم داره شوخی ها لوث و تکراری میشه تا جایی که دیگه بعد فصل چهار نکشیدم ادامه بدم و بصورت فست فوروارد ادامه سریال رو نگاه کردم البته گرمای هوا و همینطور کم حوصله گی هم بی تاثیر نبود.
در مجموع سریال بدی نبود، فرندز و سینفلد چندباره دیده میشن، این یکی بنظرم حداقل لیاقت یه نگاهو داره...

بر اساس توصیف Tolkien بزرگ
الف ها عاقل‌ترین و زیباترین موجودات سرزمین میانه ان
بعد الف های سریال :))
سریال قراره به فاجعه بشری تبدیل بشه =D>
کلی هم لفظ امدن داستان کلهم متعلق با تالکین هست...ما فقط میراث رو حفظ میکنیم و این حرفا... داداچ داری اشتباه میزنی!!!5 فصل هم میخان بدن...!!!

سلام
@voldmort
@kourooshkabir25
در خصوص بحث ارباب حلقه ها عملا دارین اویل میکنین هم کتاب و هم سریال رو .
پستها رو ویرایش کنید و در تگ اسپویل با عنوان مناسب قرار بدین .
متوجه نشدم ایرادش رو
برگردان صحبت های مجله اس، حالا یه مقدار هم اطلاعات اضافه کردم

قسمت های دوم و سوم The Boys رو دیدم و واقعا پشم ریزون بود! این تکامل شخصیت ها در نوع خودش بی نظیرِ و هوملندر عجیب داره بار کل سریال رو به دوش میکشه! مخصوصا که با مردن استورم فرانت قشنگ پنیک شد و هرچی تو دلش بود ریخت بیرون ولی بر خلاف تصور ما، وات از همین قضیه هم به نفع خودش استفاده و کرد و الان هوملندر تبدیل به یک بمب تایمر دار شده! صحنه ای که مجبور کرد دیپ اون هشت پا رو بخوره!!!!! یکی از چندش ترین صحنه هایی بود که توی تلویزیون دیدم! در آخر هم که قضیه لاوشو با استارگرل مطرح کرد اصلا پشماااام. اکت های آنتونی استار واقعا بی نظیرِ و پیشرفتش به وضوح نسبت به سریال بانشی و دو فصل قبل د بویز دیده میشه.

از اون طرف بوچر و گروه The Boys رو داریم که برخلاف سریال های ابرقهرمانی مزخرف دیگه که طرف میخواد یه کاری خلاف واقع انجام بده بقیه جلوش رو میگیرن و میگن نکن بابا این راهش نیست، اینجا قشنگ همه به این نتیجه رسیدن که بوچر 2 فصل داشت درست میگفت باید زد به دل وات و نابودشون کرد، این ابرقهرمان ها و وضعیتشون جای دلسوزی نداره، خوشبختانه هم هیوئی هم ام ام به این نتیجه رسیدن و ابرقهرمان شدن بوچر توی صحنه تیر خوردنش واقعا یه لحظه باعث شد هنگ کنم!

سریال عالی بوده تا این قسمت برام و همون حسی که برای اولین بار دیدمش رو سه برابر بزرگتر کرده. پیشنهاد می کنم اصلا از دستش ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or