TV Center

واقعا درک نمیکنم چطوری با 3 قسمت یک سریال رو نقد میکنند.:|
The Boys کلا به خاطر ساختارشکنانه بودنش مشخصه سریال خوبیه... اینام نوشتن نمرات اولیه، فکر میکنم در آینده آپدیت میشه ولی خب مطمئنم این فصل هم عالی خواهد بود

The Boys کلا به خاطر ساختارشکنانه بودنش مشخصه سریال خوبیه... اینام نوشتن نمرات اولیه، فکر میکنم در آینده آپدیت میشه ولی خب مطمئنم این فصل هم عالی خواهد بود
این سریال فوق العاده و خاص هست . با همه آثار ابرقهرمانی فرق دارد . از قسمت اول فوق العاده ظاهر شده و خیلی خوش ساخته . حتما این فصل هم عالی خواهد بود

• Like
Reactions: SiminSecret
من خودم تا خرخره برای این فصل هایپم!:دی
بحثم اینجاست معیار نقد کردنشون بنظرم جالب نیست.
اصلا شاید یک سریالی اولاش خیلی آروم باشه ولی قسمت های آخر واقعا خفن باشند. با چند قسمت اول تنها نقد بشه.:دی

امیدوارم که آپدیت کنند.

من خودم تا خرخره برای این فصل هایپم!:D
بحثم اینجاست معیار نقد کردنشون بنظرم جالب نیست.
اصلا شاید یک سریالی اولاش خیلی آروم باشه ولی قسمت های آخر واقعا خفن باشند. با چند قسمت اول تنها نقد بشه.:D

امیدوارم که آپدیت کنند.

متا آپدیت نمیکنه اما راتن چرا.

واکنش ها نسبت به فصل سوم سریال boys هم از طرف منتقدها و هم از طرف طرفدارا مثبت بوده... اینهمه بحث نداره که😁
بریم که با حضرت عشق دوباره ملاقات داشته باشیم
View attachment homelander-champion.mp4
واقعا تنهای سریالیه که تو سه سال اخیر خیلی دوست داشتم
من خطاب به سازندگان boys
View attachment homelander-god-bless-you.mp4
در مورد سریال obi wan
من به عنوان یه کسی که یه عمریه طرفدار star wars هستم و اتفاقا obi wan شخصیت محبوب منه میتونم به راحتی بفهمم سریالش به شدت ضعف نویسندگی داره و پر از گاف و صحنه های اضافه و شخصیت های تک بعدی و مضخرفه.... تنها نکات مثبتش هم خود obi wan با بازی عالی ایوان مک گرگور و ویدر افسانه ای هستش...

واکنش ها نسبت به فصل سوم سریال boys هم از طرف منتقدها و هم از طرف طرفدارا مثبت بوده... اینهمه بحث نداره که😁
بریم که با حضرت عشق دوباره ملاقات داشته باشیم
View attachment 257435
واقعا تنهای سریالیه که تو سه سال اخیر خیلی دوست داشتم
من خطاب به سازندگان boys
View attachment 257437
در مورد سریال obi wan
من به عنوان یه کسی که یه عمریه طرفدار star wars هستم و اتفاقا obi wan شخصیت محبوب منه میتونم به راحتی بفهمم سریالش به شدت ضعف نویسندگی داره و پر از گاف و صحنه های اضافه و شخصیت های تک بعدی و مضخرفه.... تنها نکات مثبتش هم خود obi wan با بازی عالی ایوان مک گرگور و ویدر افسانه ای هستش...
منم می گم اوبی وان ضعیفه و صد البته که حیف . بعد بعضی ها می گویند توی اعشار نمرات گیر کردم . جالبه . موفق باشند

• Like
Reactions: ps4best
اگر سریال Louie و فرمش رو دوست دارید، بهتون پیشنهاد می‌کنم سریال Crashing 2017 رو ببینید. همین الان یه اپیزود ازش دیدم و واقعا خوشحالم که پیداش کردم. بعید می‌دونم در حد لویی باشه، ولی خب همینم خوبه. قسمت اولش که خیلی خوب بود.

چقدر obi-wan kenobi قدیمی و تکراری بود.
قسمت اول و دوم به زور تمام کردم. باز قسمت سوم یکم قابل تحمل شد.
انگار سازنده ها با همون ذهنیت 40سال پیش فیلم می سازن. دریغ از یک اپسیلون نوع آوری.
باز خوبه از سیاره تاتویین کشیدن بیرون. تمام کوچه و پس کوچه های این سیاره حفظ شدیم دیگه

وضعیت Boba Fett هم تعریفی نداشت.
کاش دیزنی یه مدت بیخیال دیزنی بیخال star wars بشه

این سریال The Shield چقدر خوب و سرگرم کنندس
۲فصلشو تموم کردم و واقعا راضیم ازینکه رفتم سراغش. شخصیتای سریال خیلی خوبن.
داستان و شخصیت پردازی پیچیده‌ای دارن. اتفاقات و جرمایی که اتفاق میفته رو بدون تعارف و مراعات نشون میدن. هیچ ترس و به اصطلاح تابویی وجود نداره برای نشون دادن اتفاقات. داستان پستی و بلندی‌های زیاد و جالبی داره. من اول فکر میکردم مثل اکثر سریالای این سبکی، هر قسمت یه داستان مجزا داره ولی علاوه بر اون، یه سری اتفاقات هم هست که به صورت پیوسته در طول فصل بهشون میپردازه. اگه هنوز ندیدید و به سبک پلیسی/جنایی علاقه دارید حتما یه تستی بزنید

دوستان سریال The Last Kingdom همون داستان سریال وایکینگ هستش ولی اون سمت ماجرا رو نشون میده ؟
قسمت اول 10 دقیقه اولش رو دیدم دقیقا احساس کردم داره از دید مسیحی ها داستان رو بازگو میکنه ایا اینگونه هستش یا نه جالبتر از این حرفها هستش؟

فصل سوم Love, Death & Robots رو دیدم، اپیزود 2 عالی بود واقعا، اپیزود 4 هم خیلی بامزه بود، اپیزود 7 و 8 جالب بودن، اپیزود 9 (آخر) هم خیلی Creepy بود، بدجوری هم یاد ویچر افتادم، میگفتم این خوراکش یه Contract توی ویچر هست!:D هدف یه سری اپیزودها رو هم واقعا درک نمیکنم!:D مثلا اپیزود 3 و 5 خیلی بی سر و ته بودن به نظرم. ولی در کل عاشق این خشونت بی پرده‌ای هستم که نشون میده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or