SiminSecret
کاربر سایت
The Boys کلا به خاطر ساختارشکنانه بودنش مشخصه سریال خوبیه... اینام نوشتن نمرات اولیه، فکر میکنم در آینده آپدیت میشه ولی خب مطمئنم این فصل هم عالی خواهد بودواقعا درک نمیکنم چطوری با 3 قسمت یک سریال رو نقد میکنند.
The Boys کلا به خاطر ساختارشکنانه بودنش مشخصه سریال خوبیه... اینام نوشتن نمرات اولیه، فکر میکنم در آینده آپدیت میشه ولی خب مطمئنم این فصل هم عالی خواهد بودواقعا درک نمیکنم چطوری با 3 قسمت یک سریال رو نقد میکنند.
این سریال فوق العاده و خاص هست . با همه آثار ابرقهرمانی فرق دارد . از قسمت اول فوق العاده ظاهر شده و خیلی خوش ساخته . حتما این فصل هم عالی خواهد بودThe Boys کلا به خاطر ساختارشکنانه بودنش مشخصه سریال خوبیه... اینام نوشتن نمرات اولیه، فکر میکنم در آینده آپدیت میشه ولی خب مطمئنم این فصل هم عالی خواهد بود
من خودم تا خرخره برای این فصل هایپم!The Boys کلا به خاطر ساختارشکنانه بودنش مشخصه سریال خوبیه... اینام نوشتن نمرات اولیه، فکر میکنم در آینده آپدیت میشه ولی خب مطمئنم این فصل هم عالی خواهد بود
من خودم تا خرخره برای این فصل هایپم!
بحثم اینجاست معیار نقد کردنشون بنظرم جالب نیست.
اصلا شاید یک سریالی اولاش خیلی آروم باشه ولی قسمت های آخر واقعا خفن باشند. با چند قسمت اول تنها نقد بشه.
امیدوارم که آپدیت کنند.
منم می گم اوبی وان ضعیفه و صد البته که حیف . بعد بعضی ها می گویند توی اعشار نمرات گیر کردم . جالبه . موفق باشندواکنش ها نسبت به فصل سوم سریال boys هم از طرف منتقدها و هم از طرف طرفدارا مثبت بوده... اینهمه بحث نداره که
بریم که با حضرت عشق دوباره ملاقات داشته باشیم
View attachment 257435
واقعا تنهای سریالیه که تو سه سال اخیر خیلی دوست داشتم
من خطاب به سازندگان boys
View attachment 257437
در مورد سریال obi wan
من به عنوان یه کسی که یه عمریه طرفدار star wars هستم و اتفاقا obi wan شخصیت محبوب منه میتونم به راحتی بفهمم سریالش به شدت ضعف نویسندگی داره و پر از گاف و صحنه های اضافه و شخصیت های تک بعدی و مضخرفه.... تنها نکات مثبتش هم خود obi wan با بازی عالی ایوان مک گرگور و ویدر افسانه ای هستش...