TV Center

رسمی: جودی فاستر، بازیگر نقش اصلی فصل چهارم True Detectiveخواهد بود.
اصلا نمیدونستم فصل 4 تایید شده :-"
فصل 3 رو خیلی دوست داشتم من (نه به اندازه فصل 1 البته)، با اینکه یجورایی نقطه مقابل فصل 1 بود و با وجود خیلی اروم تر بودنش همچنان خیلی خوب و غیر منتظره بود، ماهرشالا عالی هم واقعا عالی بود توی نقشش.
+
این چند وقته واقعا دلم یه سریال کاراگاهی/پلیسی خوب میخواد :-" چشم انتظار under the banner of heaven بودیم که به نظر من به شدت خسته کننده و یه سریال خیلی معمولی هست، خودم بعد اپیزود 4 دراپش کردم...

سریال اوبی وان هم جالب نیست و نمره اش همچنان در حال کم شدنه ( ضعف فیلم نامه دارد) . مثل اینکه ماندالوریان فعلا بهترین سریال دنیای جنگ ستارگان هست . ( و البته بهترین سریال جدیدی که توی یک سال اخیر شروع کردم سریال ۱۸۸۳ بود که زمانی که تمام شد نمره اش ۹ از ۱۰ بود)

این دکستر چرا انقدر خوبه؟ فعلا تا قسمت 10 فصل اول دیدمش و واقعا خوشم اومده ازش، مخصوصا خود کاراکتر دکستر که عالی بوده.
قاتل نبودن پری تقریبا قابل حدس بود برام. فقط یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده، اونم اینه که دکستر چرا از ماسک یا نقاب استفاده نمی کنه موقع بیهوش کردن اهدافش! اگه استفاده می‌کرد دیگه سر جریان کایوتی اون جوری هول نمی شد.

یکی از موارد مهم سریال از قبل دیدن برام اسپویل شده بود، اینکه خواهرش کشته می‌شه! :(

دوستان سریال نوبت لیلی رو از دست ندید متفاوت ترین سریال تاریخ کشور چه موزیک عالی چه فضای وهم الودی چه اتمسفر رویایی با بازی کراشم متین ستوده اگر از سریال DARK خوشتون اومد بی معطلی برید سر وقت این اثر یونیک
عموما کسایی که سریال های خارجی میبینن (با اون سطح و کیفیت) نمیان سریال ایرانی کپی شده ببینن ، البته که زمان ارزشمنده ولی اگه سریال دیدن تفریحته و لطمه ای بهت نمیزنه گزینه های قشنگ تر و مناسب تری هم هست

این دکستر چرا انقدر خوبه؟ فعلا تا قسمت 10 فصل اول دیدمش و واقعا خوشم اومده ازش، مخصوصا خود کاراکتر دکستر که عالی بوده.
قاتل نبودن پری تقریبا قابل حدس بود برام. فقط یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده، اونم اینه که دکستر چرا از ماسک یا نقاب استفاده نمی کنه موقع بیهوش کردن اهدافش! اگه استفاده می‌کرد دیگه سر جریان کایوتی اون جوری هول نمی شد.

یکی از موارد مهم سریال از قبل دیدن برام اسپویل شده بود، اینکه خواهرش کشته می‌شه! :(
لطفی به خودت کن ،فصل آخر که نیو بلاد هست کلا نبین .
دکستر یک سریال فوق‌العاده برای من بود ،بازم میگم دوستدارم تو یک اتاق اون کارگردا،تهیه کننده و نویسنده و اون پسر ،فصل آخر نیو بلاد باشیم :|

لطفی به خودت کن ،فصل آخر که نیو بلاد هست کلا نبین .
دکستر یک سریال فوق‌العاده برای من بود ،بازم میگم دوستدارم تو یک اتاق اون کارگردا،تهیه کننده و نویسنده و اون پسر ،فصل آخر نیو بلاد باشیم :|
این رو که این‌جا بچه ها همش ازش تعریف میکردن، فقط قسمت آخر نظراتشون به شدت منفی بود. :-?

این رو که این‌جا بچه ها همش ازش تعریف میکردن، فقط قسمت آخر نظراتشون به شدت منفی بود. :-?
خب دیگه 9 قسمتو ببینی نمیتونی بیخیال قسمت آخر بشی، اونو که ببینی قشنگ گند میزنه کل تجربت، وگرنه خود سیزن که بنظرم جز بهترین سیزنای دکستر میتونه باشه.
گرچه پایان اصلی سریالم تعریفی نداره بالاخره با یکیش باید کنار بیای، خلاصه نهایت لذتو الان ازش ببر و انتظاراتت در حد شِت از پایانش بیار پایین :D
---

Obi Wan شروع خوبی داشت، ولی این بالانس نبودن اکتینگش جالب نیست، از یک طرف میگی چقد کیفیت سریالا رفته بالا و به فیلم نزدیک شده از طرف دیگه همچین مواردی میزارن توش:
اون صحنه فرار لیا چی بود آخه :-" قشنگ در حد فیلمای ایرانی! اکتینگ تو دیوارش هم باز بدترش کرده بود، مشکل اینجاس اصلا نیازی هم به وجود این صحنه نبود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or