TV Center

با دیدن BCS، متوجه می شوید که چه قدر والتر وایت در خلق اثر هنری «مایک» و «گاس» تِر زده!:D

دوستان Ozark رو هم تموم کردم.چی پیشنهاد میدهید برادران؟یه سریال که گیرا باشه.هیجان هم داشته باشه چه بهتر.جوری که بخوام واقعا دنبال کنم.

Person of Interest

آخرین ویرایش:
با دیدن BCS، متوجه می شوید که چه قدر والتر وایت در خلق اثر هنری «مایک» و «گاس» تِر زده!:D
سلام
باور کن از فصل اول تا الان در تمام لحظاتی که این سریال رو می‌دیدم به همین موضوع فکر میکردم!

یه سریالی میخوام بگم ولی لطفا باهام برخورد فیزیکی نکنید :D
سریال this is us که امروز هم قسمت آخرش پخش میشه.میدونم اینجا 90 درصد پسر جوون یا نوجوون هستید و این سبک سریال رو دوست ندارید احتمالا،ولی اگه مثل من دیگه 40 سالگی داره بهتون نزدیک میشه و یا خدای نکرده مثل من غم از دست دادن یکی از اعضای خانواده رو پشت سر گذاشتید حتما نگاه کنید واقعا سریال خوبیه و نمره 8.7 هم داره.ولی بدرد تینیجری که تازه اول زندگی هست نمیخوره

یه سریالی میخوام بگم ولی لطفا باهام برخورد فیزیکی نکنید :D
سریال this is us که امروز هم قسمت آخرش پخش میشه.میدونم اینجا 90 درصد پسر جوون یا نوجوون هستید و این سبک سریال رو دوست ندارید احتمالا،ولی اگه مثل من دیگه 40 سالگی داره بهتون نزدیک میشه و یا خدای نکرده مثل من غم از دست دادن یکی از اعضای خانواده رو پشت سر گذاشتید حتما نگاه کنید واقعا سریال خوبیه و نمره 8.7 هم داره.ولی بدرد تینیجری که تازه اول زندگی هست نمیخوره
چه عجب یه جا اسمی از این سریال شنیدم :D سه فصلشو دیدم واقعا عالی بود ولی من توی همون 18-19 سالگی دیدمش و نیازی نیست 40 ساله باشی ازش لذت ببری :-"
--------------
3 قسمت از prehistoric planet هم پخش شده جا نمونین اگر استارت نزدید :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or