TV Center

آتلانتا فصل سوم بنظر منم تا قسمت 8 که دیدم خیلی خوب بوده :D گرچه این سیزن اپیزودای انقلابیی مثل فصلای قبلی نداشت ولی بصورت کلی راضیم ازش.
چرا؟ :D جدا کنجکاوم. اکر خواستی بگو
اتفاقا من کنجکاو بودم بپرسم چرا اینقد از اپیزود اول تنفر داشتی :D بنظر من که خیلی اپیزود جالبی بود.
حتی از نظر ریتینگ هم جز بالاترین اپیزودای سریال هست.
البته اگه منظورت از انقلابی رو درست متوجه شده باشم :D
Teddy perkins :p

• Like
Reactions: hooman1995
گرچه این سیزن اپیزودای انقلابیی مثل فصلای قبلی نداشت ولی بصورت کلی راضیم ازش.
این فصل تقریباً نصف‌ش از اون قسمت‌های انقلابی بوده، به‌خصوص همون دو قسمتی که گفتم. البته اگه منظورت از انقلابی رو درست متوجه شده باشم :دی

• Like
Reactions: majidred2011
چی چرا؟ از لحاظ فنی که این سریال جای حرفی باقی نذاشته. پس حتماً مشکل‌ت از داستان‌شه. اگه موردی بود، درمیون بذار :D

آتلانتا فصل سوم بنظر منم تا قسمت 8 که دیدم خیلی خوب بوده :D گرچه این سیزن اپیزودای انقلابیی مثل فصلای قبلی نداشت ولی بصورت کلی راضیم ازش.

اتفاقا من کنجکاو بودم بپرسم چرا اینقد از اپیزود اول تنفر داشتی :D بنظر من که خیلی اپیزود جالبی بود.
حتی از نظر ریتینگ هم جز بالاترین اپیزودای سریال هست.
دو فصل اول آتلانتا پر از ظرافت بود. حرف می‌زد ولی زمخت و کلفت نبود. محتوا تو لایه‌ها قابل کشف بود. از کلیشه اجتناب می‌کرد. قسمت اول فصل سوم برای من دقیقا برعکس تمام چیزایی بود که الان گفتم. من خیلی منتظر این فصل بودم، خصوصا بعد از اون پایان محشر فصل دو. این اپیزود قشنگ کمرم رو خم کرد! :D

• Like
دو فصل اول آتلانتا پر از ظرافت بود. حرف می‌زد ولی زمخت و کلفت نبود. محتوا تو لایه‌ها قابل کشف بود. از کلیشه اجتناب می‌کرد. قسمت اول فصل سوم برای من دقیقا برعکس تمام چیزایی بود که الان گفتم. من خیلی منتظر این فصل بودم، خصوصا بعد از اون پایان محشر فصل دو. این اپیزود قشنگ کمرم رو خم کرد! :D
این فصل اون یک‌ذره محافظه‌کاری قبل رو گذاشته کنار. خیلی مستقیم سفیدپوست‌ها، و از اون سنگین‌تر خود سیاه‌پوست‌ها رو نقد می‌کنه. مفهوم نژاد رو، مفهوم رنگ رو. کلیشه‌ست؟ خب کلیشه باشه :دی اصل مطلب رو بچسب و ببین چی می‌گه. FX کلاً به دادن آزادی‌عمل به هنرمندهاش معروفه، از اولین سریال‌ش «شیلد» گرفته، تا 20 سال بعدش که شده الآن. حالا گلاور و گروه‌ش هر کاری دل‌شون می‌خواست این فصل کردن و به‌نظر من نتیجه هم چیز شگفت‌انگیزی بود. البته یک قسمت دیگه مونده، که چند ساعت دیگه پخش می‌شه و باز هم انتظار برای فصل آخر :دی

• Like
این فصل اون یک‌ذره محافظه‌کاری قبل رو گذاشته کنار. خیلی مستقیم سفیدپوست‌ها، و از اون سنگین‌تر خود سیاه‌پوست‌ها رو نقد می‌کنه. مفهوم نژاد رو، مفهوم رنگ رو. کلیشه‌ست؟ خب کلیشه باشه :D اصل مطلب رو بچسب و ببین چی می‌گه. FX کلاً به دادن آزادی‌عمل به هنرمندهاش معروفه، از اولین سریال‌ش «شیلد» گرفته، تا 20 سال بعدش که شده الآن. حالا گلاور و گروه‌ش هر کاری دل‌شون می‌خواست این فصل کردن و به‌نظر من نتیجه هم چیز شگفت‌انگیزی بود. البته یک قسمت دیگه مونده، که چند ساعت دیگه پخش می‌شه و باز هم انتظار برای فصل آخر :D
جادوی آتلانتا برای من همون ظرافتش بود. :دی اون قسمت جنگل، یا اون قسمت پیانو، یا اون قسمت آرایشگر، یا اون قسمت مربوط به LGBT، یا حتی قسمتایی که تمرکزش روی همون مفهوم رنگ بود، چیزایی بودن که من رو عاشق این سریال کردن. من هیچ محافظه‌کاری‌ای نمی‌دیدم تو فصول قبل، فقط ظرافت بیشتری حس می‌کردم. فیلم و سریالی که بخواد مستقیما سفیدا یا سیاها رو بکوبه کم نیست. من با دیدن این اپیزود حس منحصر به فردی که از آتلانتا بهم القا می‌شد رو نگرفتم. انگار داشتم یه فیلم کوتاهی می دیدم که از نظر فنی خوبه، ولی از نظر محتوا مثلش فراوونه.

اوضاع خراب Netflix ادامه داره.
نتفلیکس دیروز اعلام کرد که 150 نفر نیرو رو عمدتا از دفتر آمریکا اش تعدیل می کنه.

Antenna که یک موسسه آماری در آمریکا هست که به صورت ناشناس اطلاعات سرویس های استریمینگ رو توی این کشور جمه آوری می کنه بر اساس نظر سنجی جدیدش اعلام کرده 13% از افرادی که در سه ماهه اول 2022 اشتراک نتفلیکس خودشون رو کنسل کردن بیش از 3 سال بود که متشرک این سرویس بودن.
داده های به دست اومده همچنین نشون می دن که آمار کنسل کردن اشتراک نتفلیکس در دو سال گذشته روند صعودی داشته.

• Like
Reactions: Justiciar
حاج شیخ جواد دیوید زسلاو، مدیر وارنر/دیسکاوری در حال درو کردن سریال های کانال گوتی ساز WC...ببخشید CW است؛ سریال Riverdale با فصل ۷م به پایان راه خود میرسد!

این مدیر کربلایی اخیرا با دستان مبارکشان سریال های زیر را با خاک یکسان کرد:

Legends of Tomorrow
Batwoman
Naomi
Charmed
Roswell
New Mexico
In The Dark
4400
Legacies
Dynasty
تمام اینا کنسل شده؟
In The Dark و Legacies وDynasty دارم. اگه کنسل شدن شیفت دلت بزنیم برن :D

فصل سوم «آتلانتا» جایگاه مهمی در تاریخ تلویزیون داره. شاید بعدها به ارزش‌ش پی برده بشه. عملاً هر قسمت‌ش یکی از بهترین چیزهای تلویزیونه.
والا از دوفصل قبلیش خیلی ضعیفه! از نظر من.
حالا کاری ندارم که این فصل کمپلت اون شیلد محافظه کارانه اکثر سریال ها رو در اومده !
تو این فصل رسماً انگار اومده فقط رو جریان سیاه سفید کار کرده!
فقط اون قسمت اون زنه ک سالیان بوق پیش خاندانش برده بودن!! چقدر رو مخم بود خیلی خیلی .
راستی چند قسمته این فصل ۱۲؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or